Pri jazde do kopca mi začnu trpnu? palce na nohach. Asi sa zle prekrvujú. Je to tretrami (Adidas El Moro II ) alebo zle umiestnené kufre? Alebo mi trochu opuchne noha a je to tým ?
Pri jazde do kopca mi začnu trpnu? palce na nohach. Asi sa zle prekrvujú. Je to tretrami (Adidas El Moro II ) alebo zle umiestnené kufre? Alebo mi trochu opuchne noha a je to tým ?
Mám podobný problém,ale stává se mi to pravidelně po hodině jízdy.Nemužu se toho zbavit,někdy to dokáže pěkně znepříjemnit švih..Nemáte někdo podobný problém?
jo jo vyresil to nakup bot Specialized s BodyGeometri
Zkus kufr trochu zpatky, mozna slapes moc spickama, jak jses na tom s polohou osy pedalu k chodidlu?
No, snažil som sa aby bola os padalu pod klbom velkého palca. A aké by malo by? priečne nastavenie kufra k chodidlu ? Či to nie je aj tým, aj keď podľa príspevkov to vyzerá na tretry.
Tak tak, osu pedálu pod palec (i maličko víc), chodidla mírně do „V“ (3–5stupňů)
Je to měkkýma tretrama a polohou kufrů současně. Jak je máš ve špičce, tretra ohýbáním přiškrcuje krevní oběh do prstů. Trochu pomůže povolit šněrování v přední části, ale pak má jeden pocit, že se za jízdy vyzuje. Měl jsem něco podobného, přestalo to až když jsem tretru zašněroval volně na tlusté ponožce a pak obouval tenké ponožky a tretru obouval lžící zavázanou. Teď mám Sidi Eagle, velice tvrdé, ale toto jsem v nich ještě nezažil.
Potvrzuji, totéž, původně jsem měl právě ty El-Mora, teď mám Diadory Chilli a je po problémech. Už nikdy tretry s měkkou podrážkou.
Co já se natrápil s trnutím prstů – pomohlo to, co píšou ostatní: Na měkkých Lake jsem musel povolit tkaničky a posunout kufr až za kloub + poloha do „V“ (pomohlo to). A úplně to zmizelo s koupí treter od spešlů, protože i když sucháče nedotahuji, tak podrážka je tak tuhá, že to prostě drží a navíc mají ten „zdravotní sklon“.
zadny zdravotni sklon nepozoruju,mozna proto ze funguje dobre:-),kazdopadne bych zadny s mekci podrazkou nez spesly nechtel,nejdriv jsem se bal jestli to nebude spis naskodu,ale ani nahodou.
Taky mě trnou. Mrchy. Ale kupodivu mi pomohlo nešlapat jako magor. Trochu jsem ubral tlak na pedály a pomohlo to. Když si zkusím silovku tak pak to stojí za … Jinak mám Sidi. Botky perfektní až na to trnutí.
přesně, taky jsem měl z té podrážky bobky, ale jsem spokojenej jak želva
Dneska jsem vyzkoušel fígl ještě z vojny. Skusit hejbat palci. Tj. po rovince s nima v botě pohybovat. Trochu to rozproudí krev a rychleji to odezní.
Kočička! Haf!