nazdar děcka, nějací haranti v sobotu V Mořině na hřišti mi schodili kolo a na rámovej trubce mi udělali ďolíček :-((, tak mne zajímá, zda toto nějako opravujete nebo lakujete, páč mám nové koleso půl roka a tak mne to s…re. díkes :-))
nazdar děcka, nějací haranti v sobotu V Mořině na hřišti mi schodili kolo a na rámovej trubce mi udělali ďolíček :-((, tak mne zajímá, zda toto nějako opravujete nebo lakujete, páč mám nové koleso půl roka a tak mne to s…re. díkes :-))
Prvni sram vzdycky boli nejvic :) Podle me to nema cenu nejak opravovat.
Mna moj prvy Sram vobec nebolel, naopak bolo to celkom prijemne.
Vyprdni se na to. Před měsícem jsem si postavil novou lásku a hned na prvním švihu jsem jí otloukl. ¨Mám krásnej ďolík na rámový trubce. Zamázl jsem to bezbarvým lakem a kašlu na to.
Na to je nejlepší zamaskovat to jinejma šrámama. Časem si na ten první ani nevzdechneš ;-) PS: Vím jak se cejtíš, taky jsem měl chu? to nechat přelakovat, ale teď…
Moje zasada je: Cim hur, tim lip. Tudiz NEOPRAVJU
Ja jsem ted taky strikal jeden hodne podrbanej ram. Vetsi prolakliny jsem normalne zakytoval, prestrikal zakladem, ty mensi sramy v pohode zakreje, potom nastrikal farbou a nato bezbarvej lak a je z toho ram jak vino :)
U předchozího kola jsem dostal lahvičku s lakem (asi by se dal odstín sehnat v modelářské prodejně nebo nechat namíchat v lakovně) Před prodejem kola jsem udělal repas a poměrně to vzhledově pomohlo. U stávajícího jednobarevného kola se mi podařilo najít samolepicí tapetu (nějaká plastická folie) která má úplně stejnou barvu. Takže tím podlepuju bovdeny, případně maskuju nejhrubější škrábance. Jde to vidět akorát z blízka.
Bahno to zamaskuje:-)
ne vsude… zamazl jsem to lakem, vic se stejne delat neda.