Jen tak pro zajimavost – kdo jedete 24? Co znam, tak jeden kamarad, Lempl a ja. Mel tu nekdo stejne sebevrazedny napad?
Jen tak pro zajimavost – kdo jedete 24? Co znam, tak jeden kamarad, Lempl a ja. Mel tu nekdo stejne sebevrazedny napad?
Myslíš Le Mans?
Ne ne, myslim tohle http://www.24hours-mtb.com/
jedu. a dokonce se start. cislem 1 ;))
Muzu se zeptat cim si budes svitit? Uvazuju jestli mam koupit Sigmu Mirage… Nebo me bude stacit neco mensiho co uz mam.
no muzes, ale asi ti moc neporadim :), nebot to zacinam resit taky. ale asi koupim neco malyho (4–5diod). pres den si snad zapamatuju trasu a vecer uz to bude lepsi. tma by mela byt tak 5 hodin, tak uvidime ;))
Ja jedu taky(uz podruhe) Jedu si spravit chut protoze minule to nejak nevislo.
určitě jedu K24 pátek-sobota, doufám v pokoření svého rekordu a pokoření min. 650km
hu, to je mazec!
to je ale silnice ne?takovej hektar se na biku v terenu neda…
jj, asi to bude neco jinyho… :-)
to by bylo skosro 30km za hodku,a to je opravdu ostry tempo.
No, ale ani na ty silnici bych to nedal! :-))
ty vole to by mi upadla asi prdel :-)
i s nohama...........
650km/24hod??? hele, ja jsem taky zvazoval ze bych se tam vydal ale ted … A jen tak orientacne, na jakym miste ses s tema 650km umistil?
loni na třetí místo, byl jsem pátej??? s 620km za 21hodin a 3hod. flákání na dece (takže rezerva je :) )
tak hele, ja te prokoukl. Ty se chces zbavit nebezpecne konkurence, a proto nas odrazujes temi hroznymi cisly! :)
NO asi kazdy mluvime o necem jinym, protoze se 650km bys tam nastoupal pres 20km, coz je trochu unreal.
20 km je docela dobrejch ;). pred mesicem jsem planoval ujet 300–350 km, coz by bylo cca 8 km, ale ted teda nevim. 14 dni jsem nesedel na biku, takze to bude docela jedouci. hlavni cil je dojet do cile – ne 12:00, ostatni se uvidi na miste :)
No to bude asi celkem kruty probuzeni. BTW co presne az svetlo budes mit?
no porad jeste nevim, zatim nic nemam. nejpozdejc zitra bychmel konecne neco sehnat. ale bude to pravd. neco malyho.
takze jsem ted koupil http://www.bicy.cz/katalog/?…
no tak to upřímnou soustrast
no takže asi stejně jak loni, po sedmé ráno naprosto brutální vítr. Naprosto čistej čas na kole 20hodin, ujeto 624.8km, byl jsem na konci totálně v prd… druhej / třetí flek si musíme prohodit placky (sem udělal chybu)
Jen se optam, bude vam nekdo delat servis, nebo jedete bez podpor? Jo docela horko ma byt..25–30C.B
Snad Lemplova matka by se toho mela ujmout. Co se tyce techniky, tak mozna vezmu cely nahradni kolo.
Horko – v nedeli ano, ale v sobotu ma byt jeste snesitelne. V nedeli me to zas tak nepali, jelikoz se jede jen do 12:00. Zas lepsi, nez pres noc klepat kosu.
svepomoc to bude jistit. co se tyce supportu, tak to jsem na to sam dost zvedavej (jeste ani nevim, jak se tam dostanu) ;). pres den horko by melo byt snad ok, horsi by byl dest. a v noci snad bude teplo a vidno (aby bylo neco videt).
Tak nam drzte palce a snad i to pocasi vyjde.
spis uprimnou soustrast! :-))
jasne, palce bude drzet, to lempl: fandim ti:-P
to sem teda zvedavej, cim budes radit! :-)
gripshiftem prece:)
to vish shimano neni jedinej vyrobce:) ja taky muzu fandit a fandim abyste na ty rulete dali kotel a moc nekufrovali:)
si fandime stejne jako na garden golfu:-))
No tak mne to hodilo 285km (melo by to byt 5700m prevyseni, ale typuju, ze to vosulily tak o 75m na jednom kole, takze v realu to bude o dost vic – az se trochu zregeneruju, mrknu na tepak u podivam na profil), posledni 2,5 hodky uz jsem nejezdil, ne ze by to neslo, ale nevidel jsem tomu duvod se dal gumovat po 20. a 21. na stejny trati, uz mi to lezlo na mozek. jesli budu 12 nebo 14 je mi celkem fuk.
Zazitky – jizda v noci s Sigma Mirage – ve sjezdech stejna rychlost jako ve dne. Pekny sjezdy, casto singletracky. Narocnost terenu mi prisla docela velka – singliky, rozbity stezky, brod, velky louze s bahnem, prevyseni. Blby zazitky – malem jsme prejel slepici – ne ze by me to vadilo, ale dost me to cerny co odnekud prilitlo videsilo. Dal vecer dost pod (nekteri) parou poradatele (ostatni byli skveli), pousteli uplne smazkovy pisnicky – trochu na bednu. No ale jinak pocasi fajn, jelo se celkem pekne. Jediny co me zatim boli jsou ruce a zadek, jinak v poho. Za celou dobu jsem spal 15minut – a to jeste nechtene, jezdil jsem ze 2 kola, pauza+obcerstveni, 2 kola, vetsi jidlo delsi pauza, ke konci po jednom kole misto 2 a dal do zblbnuti.
tak to gratuluju k uspechu a preziti, asi magorina, ja jel jen jednou 24hodinovku ale na silnici, trat byla jen 3,6 km dlouha, coz bylo udesny…
Mne dost prekvatpila narocnost trate – ty singliky, brod, nektery sjezdy, brutalni louze s bahnem, proste dost narocny. Kdyby prselo, tak bych se na to asi vybodnul, jelikoz by nektery mista proste nebyly jetelny.
po vcerejsku jsem dospel k nazoru, ze lepsi zavod jsem snad nevidel. zajisteni poradatelu bylo naprosto paradni, nikdo nikoho s nicim neotravoval, komercni akce typu „kolo pro..“ se s tim neda srovnavat. proste naprosta pohoda. sice poradatele cekali vic lidi (200), ale bohuzel. zajisteni z jejich strany bylo super, proste se mi to dost libilo. v nicem jsem nevidel problem. sam nevim, kolik jsem najel (snad 250) (vynuloval se mi tachometr asi po 180km) :), ale nesu si ponauceni, ze zakladem je dobry svetlo(5diod nic moc) a dobry teply obleceni.. ani jedno jsem nemel :)). ale o to to bylo lepsi. sice par debilu se taky naslo, kteri po trati v nebezpecnych usecich predjizdeli jako o zivot i ve tme!!! proste typicka hovada na pest…nechapu.. trat: kapitola sama pro sebe, dost se mi libila, hlavne vyjezdy nahoru. dala se dobre pamatovat a bez blata by to nebylo ono, ale nebylo to tak hrozny ;)). alespon se clovek trosku osvezil. proste parada. cernou slepici jsem videl taky, vypadala zmatene. me ale nejvic vydesil kun, kterej sel sam pres cestu (nastesti jeste bylo sero) ;))), jinak nevim, jak by se tvaril, kdybych mu pristal v prdeli. kazdopadne se to dost vydarilo a uz se tesim na pristi rok. a komercni akce… tak na nich me nikdo neuvidi.. tohle je ten spravnej zavod. super pocit, kdyz nekery lidi smazej a ty jedes ve tme s bludickou. a pankerska hudbicka k tomu (nofx apod.) a o tom to vsechno bylo, o ty pohode. jsem z toho nadsenej, i kdyz jsem to trochu odnesl taky, nebot 1 km pred koncem posledniho okruhu jsem ztratil vsechnu silu, nejak se doplizil do cile (na vuli) a pak jsem zjistil, ze jsem chytnul decentni upal. nastesti az na konci, takze vcerejsek vecer nic moc. ale to k tomu patri. maso az do konce… :)). p.s. super akce, nasel jsem tam vse, co k tomu patri. pristi rok opet
p.s. a dalsi dulezitou veci je mi nejakej support team k sobe. u me to jistila moje taska s naradim a druha s oblecenim ;))
Vidis bez suportu jis aspon musel porad jezdit a ne jezdi na svacinky jako lempl a jecnak:-).. Ne kecam, vsem gratuluji za absolvovani a ta atmosfera co jsme tam byl se mrknou byla opravdu pohodova..B.
svacinky ;-)))))
Jo nebyt svacinek tak bych to asi neujel. Poradatele to v tomhle smeru paradne zvladli. Celou dobu bylo k dispozici jidlo. Teply caj, parek, jontak nebo cokoli jinyho nebyl problem ani ve 3 rano.
Ja se spis divim, ze mi z toho vseho nebylo spatne. Vypit tak 10 litru jontaku, nejaky ty redbuly kombinovat sladky se slanym, k tomu dat parek s horcici, to je narez.
sem vas tam videl, pohodicka, parecek ;)). naopak, na svacinky jsem jezdil az moc a jak jsem tam byl sam, tak me nikdo nemohl popohanet zpet do prace (na trat), takze jsem vsechno dohanel az v nedeli v 10:00 ;)
Jecnaku: Jak to tak ctu, tak jsi premu parkrat predjel v noci ve sjezdu, protoze mel misto svetla bludicku… a nejen proto :))
S pochvalou k pořadatelům naprosto souhlasím. Tra? byla vybána perfektně a občerstvení bylo také bez chyby. Závod jsem jel ve dvoučlenném týmu a pouze jsem obdivoval výkony všech sólistů – všem co dojeli gratuluju. Support team je v takovém závodě neocenitelný a ten náš nám velmi pomohl. I díky němu jsme se nakonec dostali na bednu, i když to bylo po velkém boji v závěru závodu. Poslení kolo, do kterého jsme najížděli asi v 11:30, jsme jeli spolu a víceméně jen symbolicky, přesto jsem ještě stihnul přetrhnout řetěz :-)
Je kdyz to po sobe ctu, tak se omlouvam za ty chyby. Proste jsem to tam naklapal hned jak jsem dojel domu…
ja jedu Le Mans…
Hod sem pls odkaz, dik.
takze: vsem zucastnenym moc gratuluju, mate muj obdiv! Chci se zeptat jaka sedla pouzivate, protoze tohle byl asi nej test! Sice jezdim silnici,ale tohle hodne napovi!! takze prosiiiiim!
pouzivam velice jednoduche a levne sedlo co se pred 6-ti rokama montovalo ne levny Fujiny – nejaky s dirou :). a pohoda.
kusabi: Pells RSL, prkno, ale sedí
Tak pro zajimavost zaznam z tepaku z druheho dne dano: http://www.bajk.cz/…ata/okno.asp?…
To teda cumim. Me by ta tepovka vyletela ven z tabulky hned na startovni „rovince“.
mě teda překvapilo spíš jak vysoko dokázal jet ještě druhý den ráno…
vem si nekdy tepak az pojedes ve 4 rano od pigiho, to bude teprv krivka:)
záznam předposledního kola z K24 http://www.home.karneval.cz/…005/tepy.jpg to už jsem jel jen na dojetí :) . Ty první kola tak kolem 150–155tepů
Link na nejaky fotky (jen pro líné:) : http://undatra.wz.cz/24h_MTB_2005/ http://www.bajkfoto.net/….browser.php?…
Chce to hlavne poradny svetlo :))) http://undatra.wz.cz/…age00015.htm
Tenhle zvonek cinkal i pri jizde po asfaltu… u ucha to musi byt fajn :)