• LBspeh

šaltr XT,razeni sram,retez shimano HG…jakou zvolit kazetu???děkuji za jakoukoli radu…jinak potřebuju osmirychlostni

0 0
    • McBlacky  

sram pg 850 dá se sehnat pod 500 a je ok

0 0
    • widlicka  

skus VHS BASF 240min mne facha celkom slusne :))

0 0
      • enjoy  

utikej pro BASF do kramu,treba jeste najdes nejaky starozitny kousek:-)

0 0
    • pos3k  

SIDe kup si Sram PG 830 (cca 370,–) bo drazsi PG 850 (cca 470,–)

0 0
    • Daf  

Kup si stary dobry XTcko. Ja se Sramem zaexperimentoval jen jednou :)

0 0
      • LBspeh  

sram se ti nelíbí??

0 0
        • Daf  

Ja vim ze tady lidi Sramy chvalej. Tak jsem ho jednou taky vyzkousel. Byl to sram 970 a nevydrzel mi ani polovinu co LX a XTcko. Nehlede na to ze se z nej silene loupala povrchovka. Podle me dela Sram kazety z nejakeho mekciho materialu.

0 0
          • RomanH  

Podle testu, co nechali delat ve VELU, byl povrch te 970 tvrdsi nez XT. Ale ja jsem zastancem kompletnich sad, takze bud komplet Shimano, nebo SRAM. S LX kazetama jsem nemel problem, vydrzely mi kolem 13tkm. Ted jsem zvedavej na tu vydrz u XT.

0 0
            • Daf  

Jo jo to jsem taky cet. Ten povrch co se oloupe :) Me LX i XT vydrzi skoro stejne s tim ze XT je navic o 60g lehci.

0 0
          • Paja  

Nevozil jste nekdo napr jak XT, tak Deore? Je jen nizsi vaha nebo i rozdilna vydrz. Ja muzu porovnat deore a sram 7.0 (ted 970) a vydrz je zhruba stejna, ale nepredpokladam, ze by XT vydrzela vic, jen ze bude o neco lehci.

0 0
    • gobike  

Zdar, taky sháním kazetu a řetěz na osmikolo. Pudu si pro kazetu SRAM 850. Řetěz chci taky od Sramu konkrétně PC-58 s rychlospojkou. Chci jen vědět jakej je ten řetěz a jestli ta rychlospojka je OK. Dík za všechny rady!

0 0
      • pos3k  

levny a dobry, uzij ve zdravi

0 0
        • Fernetbiker  

SRAM se nejak posledni dobou pohorsil,hlvne retezy stojej za starou belu.

0 0
        • LBspeh  

ješte doplnující informace nabu mám shimano!!!klapne to dokupy se sramem?

0 0
          • pos3k  

aano

0 0
          • enjoy  

jiste.

0 0
            • LBspeh  

fajn někdo mě totiž milně informoval že sram a shimano ma rozdílné ořechy na nabě

0 0
              • pos3k  

existuje google

0 0
                • LBspeh  

heh tak jsem dnes šel pro tu kazetu koupil jsem sram 5.0 a ptal jsem se zda sedi na ořech shimano a řikali že ne tak jsem to zkusil a sedí tak kde je chyba…jinak musim mít sram řetěz na tu kazetu?

0 0
                  • bear  

ne

0 0
                  • pos3k  

hele SIDe, kdyz zapojis mozek a vyhledas (napr. google bo kazdej cesky e-shop) si neco o te kazete, nabe, retezu atd tak zjistis spoustu uzitecnych informaci SAM.

0 0
                    • Pekáček  

Nenech se vytočit, on prostě zoufale nemá co dělat. Není ti ho líto? Uhry už má vymačkaný a neví co dál…

0 0
      • Otto  

Na spojkách sram jezdím tři roky, žádný problém. Jen PC 58 mi připadají jako vyhozené peníze. PC 48 je stejný, jen nemá povrchovku vnějších článků, ale stojí míň jak polovinu

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.