Jedete nekdo? Jsem rad, ze se to zase presunulo do Usti a zase nejspis pod kridla Trisportu-p.Adamka. Loni to byla tezka tragedie, organizace tezce diletantska, zajisteni nulove, cena zbytecne vysoka a trat zbytecne slozita (nekolikrat se krizila).
Jedete nekdo? Jsem rad, ze se to zase presunulo do Usti a zase nejspis pod kridla Trisportu-p.Adamka. Loni to byla tezka tragedie, organizace tezce diletantska, zajisteni nulove, cena zbytecne vysoka a trat zbytecne slozita (nekolikrat se krizila).
Trat se mi líbila a organizačních nedostatků jsem si nevšimul. S kříženim trati taky nebyl žádnej problém. Vždy? šlo jen o 50m úsek na Homolce a pak výjezd/sjezd z Dlouhýho vrchu. Už jsou někde propozice s mapou na letošní ročník?
Byl jsem ted v patek v Trisportu a nic tam nebylo. Ale podle me se to na pulte objevi uz brzo. Letos se prej jede uz v cervnu (tusim 26.). A cena je taky nizsi, coz je vitany prekvapko. Jo mimochodem co mas za bike, treba se na startu potkame. Ja mam bilyho KHS Team softaila na XTecku.
Černobílej Leader Fox, MX Comp 03, LX/Alivio/Sram, možná si ho v blízký době podepíšu BF nickem … Jaká je letošní cena? Nevim vůbec nic :)
Cena je tusim 300 kacek, na miste 400,– Jinak mrkni tusim do posledniho Vela, tam to nekde je, jak jsou info jeste o jinych zavodech. Cernobilej Leader? Čéčé, ja te snad ani nikdy nepotkal. Nejses takovej dlouhej haban, co jel taky o silvestra na miraku zavody? A vepredu mas 100mm M?
Dlouhej jo, 100mm ne a závod na Míráku jsem jel, ale před rokem. Moh jsi mě vidět na bedně záříjový časovky Střekov – Němčí :)
To mas teda 80mm? No skoda, ja to nejel. Jednou jsem to jel, kazdym rokem si rikam, ze pojedu a pak mi do toho neco vleze. A taky kdyz je shit pocasi, tak to nejezdim, protoze hrabat se v tom bahne do kopce se mi nechce. Ale jinak na tyhle trase trenuju kopce. Za kolik jsi to mel, kdyz jsi stal na bedne?
34:15, ale bylo blbý počasí, tak nepřijelo moc lidí. Vidli mám 85mm.
A musel se pochlubit. ;) Dneska sem to jel langsam za 42min. Holt Malevil bude letos peklo. :(
Vždy? jsem ani neupřesnil pořadí :)
Tak ho upresni, at muzem tise zavidet:-)
byl 1. ve svy skupine, chrtak jeden :)
A sedmej celkově. Junioři jsou hovada :)
NO jo, juniorum se to trenuje:-) Navic organismus je jeste zvyklej na nejakej rezim a disciplinu:-)
nechlastaj, neponocujou, ještě sport žerou, dodržují tréninky… to je pak vidět výsledky :-)
Stačí se zaptat a? ti ukáže mapku trasy – májí ji na pultě k nahlédnutí a na net ji bohužel dávat nebudou.
Trasa bude podle toho co jsem viděl hodně přehledná a pude dobře značit – žádný skrytý cestičky v lese.
Možná si to projedu, ale platit ani vyžírat obžerstvovačky nehodlám – 300 za jízdu „okolo baráku“ se mi dávat nechce, přestože je to cena lidová.
Zdar „ústečáci“, jsem z Lito a docale by mě zajímalo, kde to letos bude (alespoň přibližně). Docela přemýšlím, že bych si to projel. To je docela hloupý, že to nebude na netu. člověk by mohl natrénovat. S kámošem jsme o víkendu sjížděli po zelený z Varhoště do Sebuzína a pak Rytinou nahoru a na Dlouhý vrch. V Lito jsem byl mrtvola. Zimní nicnedělání je znát :-))) BTW: dá se ject ta rokle co je z Němčí dolů k Labi??? Samo, že zezhora -)
Jo da, jednou jsem to jel, po zavodu Strekov- Nemci, jela to particka z Trisportu i s Adamkem a sjet se to da, akorat je to vic kamenity. Vyjedes tusim nekde v Brny. Ikdyz radsi jezdim „Rytinou“. Ale treba cest z Varhoste je hafo, akorat projezdeny a proslapany jsou asi jenom dve nebo tri.
Ty sjezdíky jsou tam dva – Rytina soutěska a Průčelská rokle.
Průčelská je kamenitější, ale nechodí tam moc lidí.
Rytina je supr, když ji máš najetou tak 3× až 5×, tak se tam dá jet i 50–60Km/h. Bohužel při rychlosti nad 30Km musíš počítat s tím, že jestli půjde někdo proti tobě, tak si asi festově rozsekáš tlamu, popř. zlomíš nějakej ten strom :-)
Doporučuju dopoledne během pracovního týdne a brzdit jen minimálně – udělá to víc škody než užitku.
No zacatek je docela drsnej. Je to hodne sklopeny se serpentynkama. Ten zacatek mam problem ustat i kdyz jdu s pritelkou pesky (kdyz je blato). Na bajku sem to nigdy nejel, asi bych si to kvuli tem kamenum moc neuzil. Nedavno sem tam videl nejakou rodinku s KOCARKEM jak traverzuje nahoru – blazni. Pro bajk je pekna rytina bo z Varhoste po zluty a na rozcesti se zelenou doprava po zeleny, vede to i kolem jakyhos „nort shoru“ :) par lavek, docela sem na to ziral, kdyz sem tam byl poprvy. Vyjedes v sebuzine.
Tak na to jsem cumel jak z jara taky. Lavky jak v NS a u nas v Usti? Hlavne by me zajimalo, kdo na tom jezdi, moc lidi tu v Usti neni, ktery by vyznavali FR. Ale cesta je to pekna. Ale na XCecku docela hard.
Jo taky jsem na to koukal jak zjara. Vždy jsem to z Varhoště k Labi bral přes Čeřeniště a Rytinu a teď o víkendu jsem zkusil tu zelenou dolů. Chtěl bych fakt vidět ty šílence na těch lávkách, hlavně poslední sekce je pekelná. V šíleném svahu je sklopená poslední lávka a vede mezi stromy…Jel jsem jen po cestě a měl jsem toho plný voči.
K Varhosti se da prece dojet i z druhy strany – lavky delali a jezdi na nich lidi prave z LTM…
Este k topicu: Letos se to vubec nepojede na tyhle strane Labe, okruh je naplanovanej zhruba po trase Terasa – Chuderov – Chvojno – Cermna – Javory – Povrly – Ryjice – Terasa.
Tak to je teda kentus:-(( Tuhle stranu zrovna nemam rad, je takova … no proste divna, navic ji mam fakt skoro u baraku. Ale pevne verim, ze lidem z Trisportu se podari neco zajimavyho vymyslet.
Jestli to tak doopravdy je, tak jsem zklamanej :( Český středohoří je jednoznačně nejhezčí mezi Ústím a Litoměřicema tzn. tam, kde se jelo v předchozích ročnících.
Ba, ba, pojedeš okolo baráku (±300m). Upřímnou soustrast :-((((
No ještě tohle. Jedinym plusem by bylo, kdyby mě sousedi mohli hnát řehtačkama do kopce na Chuderovec, a ono nás to o 300 metrů mine :) Kolem Chuderova se bajkuje dobře, nad Povrlama jsou taky pěkný místa, ale u Chvojna to asi moc zajímavý nebude.
Jo tak presne tyhle mista jsou ta, do kterejch ani nepachnu, proste to tam nak nemam rad, nejhorsi jsou ty ruzny prdelakovice – male chvojno, velke chvojno, lucni chvojno apod. To je sileny. Ta strana Strekov-LT je o dost hezci.
Jo, mezi Chvojnama bude prdel, až tam pojedou 2 auta proti sobě a ještě k tomu balík :-)))
Jako by se to nemohlo stočit na Sněžník a návrat přes Komáří Vížku, nebo sjezd sjezdovky v Telnici.
Jo to by bylo neco, ale bojim se ze to tak nebude, ale kudy to tam sakra chtej vict, pres pole a louky a po silnicich, vzdyt tam zadny lesy snad ani nejsou.
Ma to ale vyhodu, skocis si domu pro iontak, kdyz ti dojde, nebo treba pro novou dusi, kdyz bodnes:-)))
Chtel jsem jet, ale odrazuje me, ze jsou to dva, podle vseho totozny okruhy, coz nemam rad. Nutkani to v pulce zapichnout by asi bylo silny.