Nevíte jestli se to letos pojede??? Zatím jsou rozporuplné informace. Oficiální stránky na netu nejsou nikde k mání. Zajímalo by mě na jaké straně Labe se to pojede, jestli bude jeden okruh nebo opět dva jako loni? Dík!!!!
Nevíte jestli se to letos pojede??? Zatím jsou rozporuplné informace. Oficiální stránky na netu nejsou nikde k mání. Zajímalo by mě na jaké straně Labe se to pojede, jestli bude jeden okruh nebo opět dva jako loni? Dík!!!!
Ja se omlouvam ze to vytahuju, ale muj muz zatouzil po tyhle akci, ale na webu se rozchazeji informace kdy a co se vlastne jede… cyklomax ma na webu neco o srpnu, jinde to je o cervnu, 26. … kdo se v tom ma vyznat? Je to za mesic tak by snad nekde mohlo bejt nejaky info ne???? Diky…
Na stránkách cyklomaxu je info jenom z roku 2003 a nikde jinde jsem taky nic nenašel. Zejtra budu v Ústí, tak se zajdu zeptat do Trisportu.
My se tam ocitneme nekdy ve stredu, tak se taky pujdeme poptat, ale samo zvedava jsem takze hned to pak zverejni, a prosim copy na mail, nebudu ted delsi dobu na foru, diky!!!!
Cestou z Trisportu jsem potkal na chodníku chlapa se sekačkou, 3× jsem se otáčel za někym, kdo mě volal a přitom nebyl vidět, tak jen doufám, že informace, který mám od Adámka nejsou jenom další halucinací :) To vedro je ale jinak super :)
start: 25.6.2005 v 9:00, Ústí nad Labem, hala SKP trasa A: 68 km, převýšení 2000 m trasa B: 45 km, převýšení 1250 m
Jede se po stejný straně jako loni, tra? je ale trochu jiná, některý úseky jsou úplně nový. Kompletní propozice s mapou a přihláškou by se měli každou chvíli objevit na internetu a dneska a zejtra budou taky na Králi Šumavy. A kdyby měl někdo řeči, stejně jako já, že dlouhá trasa je moc krátká, tak chybějící vzdálenost je prej letos nahrazená náročností :)
hmm to zní lákavě… že bych konečně jel zkusit ty vaše kvaky :)
Nádherná tra?, ale sjezd potokem plnym klacků a kamenů na dlouhý trase si moh Adámek odpustit :) Po 2 pádech jsem samej škrábanec a modřina, bouchnul jsem ráfek, přetrhnul kabel computeru, ohnul brzdovou čelist, ale i tak super. Pro mě rozhodně zatim nejhezčí letošní závod.
:) potoky z kopce jsou masoxx
haha,tak to se ti Pietro povedlo,tolik znicenyho matrose…a to se vyplati:)) No ja nekde uz pred 20.km pochopil ze koleno se za tejden neuzdravilo a poctive ho rasil,coz bolelo jak prase,jel jsem hrozne pomalu,protoze me zacli predjizdet takovy tatkove,no moral byl v hajzlu:(No a po dalsich 10km bolesti a zastavovani,kulhani atd. jsem vzdal.Tak jsem jeste neco do sebe hodil na 2.obcerstvovacce a sjel uz po silnici do UL.Druhej den jsem ani nemoh chodit:(Ted jsem to zkousel projet a vypada to dost blede:(((((
Ty si asi nepamatuješ, co jsi mi radil před rokem!? Hlavně nic neuspěchat. Přeju ti co nejrychlejší uzdravení.