Mám bike XC Merida Matts sport a jazdím dirt a street. Nemože sa mi sta? niečo s rám? Aké sú rozdiely medzi dirt a XC? A prečo?
Mám bike XC Merida Matts sport a jazdím dirt a street. Nemože sa mi sta? niečo s rám? Aké sú rozdiely medzi dirt a XC? A prečo?
to je kouzlo prekvapeni! :-))
XC bejvaj lehčí, míň odolný a maj na dirt dost blbou geometrii (nejen délka sedlové trubky ale i ůhel hlavy…)
Tenhle ty opdovedi vetsinou tazatele namaj moc radi, ale ja si nemuzu pomoct. Muze. Nesrovnatelne. Protoze to neni stejna hra, to ani neni stejna liga, to je uplne jinej sport..
Nepochopili ste ma. Mám tú Meridu Matts Sport 300. A jazdím dirt a street už od začiatku ja XC vobec nejazdím. Mám Meridu (XC rám) preda? a kúpi? si dirtový rám?
to kazdopadne…
rozhodně…
jezdi dokud to de ja mam spis zkusenost ze dobre udelany kolo jezdi lip nez levne postavenej dirt a s meridou se tak 2 roky protahnes jako hodne lidi a s novim ramem uz budes jenom vegetit pravda na strít to chce a hodne velikosti mensi ram nez ti vnutej v krame ale tak dve velikosti pod normu sou fungujici kompromis chces kompromitovat svoji penezenku s kompromisem?
bezpochyby;-)
jo… ocitl jsem se v úplně stejné situaci… už čekám na nový rám na street a dirt a stary na XC prodavam…
XC a dirt vubec nepatri k sebe. XC je dlhšie, uhly jsou úplne iné, nevydrží tolik jak dirtový rám. To sa nedá porovnávat.
Tá Merida je velkosti 18.
No tak o cem vubec uvazujesh? ;o)
nas profesor na elektriku rikal „curat nebo cerny kafe ?“ ale „xc nebo dirt“ je taky dobry
Cziko jaký rám si ideš kúpi??
ja nejsem cziko, ale koupil bych rb, :-) sem na ne nakej zatizenej a nebo se mi libi klein, duratec a skousnul bych i scalpela :-)
Ale nieco do 5-tisíc.
skusil bych splasit neco jako introvert od authora nebo shaman od apache atd…
todle taky vypada dobre za ty prachy http://www.koloshop.cz/index.php?…
Ale ja chcem na dirt a street
ptal ses jaky ram chci koupit-nechci zadnej, ale kdybych neco za tydle prachy chtel tak bych si koupil tohle… dirt=spina, kdyz nebudes mejt silnicku, taky bude spinava street=ulice, na ulici muzes na tomle kole jezdit naprosto v poho
ty ale myslis asi spis neco takovydleho www.bajkshop.com/ point racing)