Som zvedavi kolki mi odpovedaju… :-))) Co hovorite na new album od Coldplay X&Y…kto to nepocul, zbytocne zil doteraz, je to uplna parada, pustite si to pti zjazde v lese do usi a letite.....
Som zvedavi kolki mi odpovedaju… :-))) Co hovorite na new album od Coldplay X&Y…kto to nepocul, zbytocne zil doteraz, je to uplna parada, pustite si to pti zjazde v lese do usi a letite.....
No nevim… Ja ted hodne ulitavam na Audioslave… At uz je podzim. Hola hola, Praha vola… :o)
audioslave neznam cece, ale znie to jak nejaka tvrda hardrokovina
Vubec… Je to takove melodicke… Na: http://www.audioslave.com/main/ si muzesh stahnout mp3 i video…
jo dik, uz sa na tom pracuje…
no pekne vidim, ze tam hraje chris cornell…ja ficim dost na pearl jam, particka zo seattlu jak ex-soundgarden
no cece prijemne ma preklvapili chlapci z audioslave, dobra muzicka
Jojo Audioslave jsou lepší než RATM a Soundgarden dohromady :-)
Konecne poradny nazor… ;o)
Dream Theater, to si poslechni zase ty, .o) Uz to X&Y stahuju, pak poslechnu.
co je dream theater?
Predstav si v podstate nejlepsiho kytaristu, nejlepsiho basistu, nejlepsiho bicistu, nejlepsiho klavesistu a dobreho zpevaka a mas kapelu Dream Theater… .
dovolim si zlahka pochybovat.. napr bubenik z RAGE je lepsi podla mna…
RAGE neposloucham, ale mozna mas pravdu. Ale co znam veskere bubeniky, tak co zvlada v Dreamech, to je neskutecne, ale mozna je nekdo na tom stejne ci o fous lepe, .o). Vuci nemu je vetsina z kategorie „automaticky bubenik“. Ale nechcu nikoho urazet, jde taky o styl hudby. Na DVD Live At Budokan to je fakt mazec… .
a nejlepší kytarista je Kirk Hammett a basák Steve Haris
Pro mě byl nejlepší kytarista Chuck Schuldiner (R.I.P.)
z jaké byl skupiny ? Já je chtěl jen trochu popíchnout, Hammett je z Metallicy a Haris z Iron Maiden, to je moje :-)
z DEATH
jojo Chuck byl moooc kvalitni muzikant
nejlepší kytarista je Jimmy Page.
To se budem hádat ještě zarytěji než o bikách, .o)). Neříkám, kdo je nejlepší, ale do první trojky na světě patří určitě Petrucci, Rudess, Myung, Portnoy.
Brian May
Jimmy Page / Jimi Hendrix / S. R Vaughan – gitaristi, John Bonham – bubenik ;) Asi tak.
jo jo souhlas :) hendrix, bonzo, a page
koukám, že tu jsou nějaký kamarádi Zeppelinisti:) Co máte od nich nejradši?
Kashmir !!! Ale nový album Planta je taky super …
flasky prezije milenium tranzistor je mrrtvej
Nejlepší kytarista je neurčitelný, ale je spousta těch, co září(la) ve svém ranku; Hendrix, Page, Santana, Clapton, Van Halen, May … co třeba Blackmore nebo spíš Morse … špatný není Vai nebo Satriani atd, atd …
urcite bych dal Vai a Satrianiho na spici… nezamenitelný postupy pres vsechny oktavy z nich dela celkem richly. a este Van Helena. hrajem ho s klukam v kapele a nektery jeho techniky sou dobry(tapping, hammering). ale je na nem videt ze je to samouk- spatna hra trsatkem, nekoordinovana hra prstu… ale peklo( naucit se Eruption mi trvalo tyden poctivyho dreni:)) )
blekmůr je maslo to snad citis jestli to citi treba satriany musi pri svym hrani citit tak hada v trenkach chci videt barvy a ne grotesku
nechci se te nejak dotknout, ale Kirk by se treba Jimimu Hendrixovi nebo Yngviemu Malmsteenovi nevesel ani pod prazec:) ale jestli neco chcete videt, tak se kouknete na Paula Gilberta… respect:)
Taky si dovolim trosku zapochybovat.Nejlepsi bubenik je preci ten pan co nabusil Temple od Kataklysmu :o).Jen si nepamatuji jaxe jmenoval…Danuhel,Dahumel…nak tak
nejlepší bubeník je Dave Lombardo z kapely SLAYER…
tak ked sa bavite o bubenikoch.....najlepsi je Matt Cameron z Pearl Jam a hned za nim je Fidel z kapely Marshal Malinovskij
nene nejlepší je Nicko McBrain z Iron Maiden
Si delas srandu? Irony posloucham hodne, ale bubenik je spise „automaticky“ nez umelecky… .
nemuzu si pomoct, ale ze vsech PJ se mi porad zdaji nejzajimavejsi bici na prvni desce, myslim ,ze se bubenik jmenoval Dave Abruzze nebotak nejak … od ty doby uz je to dost fadni
Nevim nevi,Slayeri se mi nikdy nijak moc nelibili a to jediny CD ktery se mi docela libilo jeste nabubnoval nekdo jiny.No i kdyz Season In The Abyss se mi libilo…vlaste Reign In Blood taky :o).A plouzacek Angel Of Death nemuze pokazit zadnou udalost a hodi se pri kazde prilezitosti.Jinak Lombarda radeji ve Fantomasovi…ty jsou narozdil od Slayer vtipny az na pudu.
:-))) To se ti povedlo. Právě jsem si stáhmul Angel Of Death.Čekal jsem nějaký ploužáček – oplodňovák a je to slušný nářez:-)
2Mulder…promin,asi jsem se nechal trochu unest…taky se snazim byt vtipnej az na pudu (to bude tim Fantomasem :o) )
nejlepsi bubenik je jazzovej bubenik… taxem to vyresil,ne? :))
tak sem to tu pomalu roloval dolu a cetl, rikal si ze se zase udrzim v debate o hudbe, bylo to tezke nepridat se, ale nastesti to nekdo udelal za mne :) dik
Tahle charakteristika vpodstatě sedí, ještě se k tomu dá přidat křiš?álově čistý (nevynikne v mp3, ale co se dá dělat), by? poněkud chladný zvuk . Akorát by mohli najmout (přibrat) ještě někoho, kdo jim složí něco, co se bude dát poslouchat. Asi jsem do jejich tvorby nepronikl dostatečně hluboko, ale tak devět kompozic z desíti je pro mne samoúčelná onanie … a to nemluvím o koncertech, tam je to jedenáct z desíti …
mas uz new DT? jak se to jmenuje??stahnul bych si to.
OCTAVARIUM mam… . Jinak jsem stahl aj „polojazz“ – hraje jen Rudes a Petrucci, paradni pohoda, .o).
Já vim, že už tu ten thread byl. Ale nechápu, že můžete na kole (biku) poslouchat hudbu (myslim ze sluchátek). Já se fakt bojim, že něco přeslechnu,fik… a už to bude
Taky ti to nikdo nevnucuje, kdyz se s tim nekomu jezdi lip tak mu to neber ne, je to jeho vec
no sice tento mi od nich chyba, ale vo vseobcnosti je to bomba…ale naj predsa len Tool a album „Lateralus“
Nebo Opiate… Jo jo Tool… Ale ted momentalne posloucham new Audioslave, ale k Tool-um se vzdy velmi rad vratim… ;o)
kukam, ze resite muziku, Tool je silenost a co teprve jejich klipy ty jsou uplne maras. New coldplay je fajn, vice se mi ale libi CD parachutes.
parachutes je prilis melancholicky, XY mi ale trosku pripada ako B strany pesniciek z Rush of Blood, ale kvalitne
Jo Audioslave taky super, az na to ze nemam novy album :-(…ale este milujem LIVE
Neboj, o nic neprichazis, zatim asi 2 poslechy a nic moc… zlaty R.A.T.M… Treba se dockam doby kdy se Zack vrati…
jo album je slusne, ale nic co by prekonavalo jejich starsi alba (a rusch of blood…;parachutes) ja posloucham radiohead a u nich je kazdy album jedinecny…universal kratky.
Coldplay do kytek! IRON MAIDEN je aspon kapela!
Zkus si poslechnout Rage nebo Dream Theater a posunes se jeste o stupen dal… .
slysel sem – sou to super kapely, ale posunout se nechci ;)
Iron Maiden taky posloucham, ta kytara navic dela svoje, .o). Ale vsecko se to na me moc opakuje, coz Dreamy nedelaji… . Jim jde spis o umeni nez o komerci.
… este jednou komu o co ?
Dream Theater je vseobecne dost precenovany…;)
Bych rekl, ze v hudbe nejde o to nekoho precenovat. Poslouchas, co se ti libi.
Ide o ich instrumentalne vykony…uznavam, su dobri..ale co som videl nazivo tak to nie je taky zazitok ako ine zive kapely resp. solisti. DT hraju ako distingvovany umrlcici:)
Jako co hrajou DT? .o) To mi musis blize prelozit/vylozit. Zazitek to moc neni, ale to je tim, ze fakt variou a maji plne ruce prace, tezko pritom delat show… .
Ale jasne chapu, ze nekomu se Dreamy libi, nekomu ne. Nechcu tu byt jejich drtivy zastance. Posloucham hodne moc zanru, ted zrovna Filipa Topola, bo mam na nej chut… .
a co takhle Helloween nebo Gamma Ray
správně, do nich IRON MAIDEN jsou nejlepší
Coldplay to jsou ty přeborníci na hraní jedný písničky na 100 způsobů? Aspoň to dneska říkali na radiu 1. :))
Nie, ti odbornici sa volaju No Name.
brrr
tak jsem si to stáhnul, když o tom tolik básníš, pistil jsem si to při práci do uší a málem jsem usnul nudou.. tak nevím :)
..musis si to pustit, kdyz to pisti, tak taky usinam 8-))
tak chlapci vidim, ze sa vobec do hudby nevyznate, vypocuj si cely album aspon 3 krat a uvidis, proste krasne prechody…ale to je kazdeho vkus
Me ten singl Speed Of Sound hrozne zklamal. Tohle mohli hrát i U2, jde jim o USA, to je jasný…
Jak to tady tak ctu, tak kazdej tvrdi, ze ta „jeho“ kapela je ta nejlepsi… Coldplay jsou v pohode, Audioslave ne, zlaty Rage against the machine, bez Zacka de la Rochy to proste uz neni ono a jejich hudbe vubec neverim, no a ty ostatni jako DT nebo Slayer jak tu zaznelo, to nema cenu komentovat, stejne jako to ze se nekdo nechava okradat sluchatkama v usich pri jizde v lese…
No, je to tak, kazdy tvrdi, ze jeho kapela je nejlepsi. To je naprosto jasne. Mi spise slo o to, trochu objektivne zhodnotit, kdo a jak je nejvetsi machr pres svuj najstroj… .
Kmochův Kolín :-).....
PUNK JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!
Saxik je stejne lepsi :-)))))))))))
aá pani sou flasek znali tranzistor je mrtvej