nevíte někdo na co je ta umělohmotná trubka u klik lx 05, která je připevněná tuším na pravém šroubu (na tom co je v něm i ložisko)
nevíte někdo na co je ta umělohmotná trubka u klik lx 05, která je připevněná tuším na pravém šroubu (na tom co je v něm i ložisko)
na bajk.cz byl popis montaze klik Hollowtech II. Se tam podivej. Ja ti moc nerozumim. Jaky sroub mas na mysli – (jsou tam dva na leve klice !)? Jak muze byt ve sroubu lozisko ?
myslel jsem šroub co se zašroubavává do rámu. Asi to bude ten rukávek, jak napsal borec pod touto odpovědí. Ale proč jsem se vůbec ptal: to bylo tak. Přišel jsem domů s novým rámem a jak jsem z toho měl vánoce tak jsem ůplně zapoměl dát tam dist. podložky a přidělal oba výše zmíněné šrouby do rámu. Pak mi došlo že tam mám dát ty podložky a když jsem šrouby oddělal tak už bylo po rukávku-zlomil se :-((
No jo, hrubá síla. Ono to bude chodit i bez něj. Máš-li dole v domečku díru, voda co se tam dostane ti proteče a do ložisek se třeba nedostane.
Ty srouby jsou misky.
jooo misky, díky-pamě? už neslouží…
Nedelej, ze uz jsi to slysel :)
Asi máš namysli „rukávek“ co má zabraňovat pronikání vody a nečistot do ložisek které se dostanou do rámu třebas kolem objímky sedlovky.