• orca

Mám dotaz na znalce . Kliky LX se vyrábí jedině se šlapací osou Hollowtech II a jsou duté (druh osy je danej nebo lze použít různé šlapací středy?) ? nebo se vyrábí i varianta pro plnou osu ? A prosím od kdy se takle vyrábí . Snad jsem se v tom moc nezamotal…

0 0
    • MlokCZ  

Jakmile je to Hollowtech II, tak je osa daná, je s pravou klikou z jednoho kusu, na kterou se nasune levá klika. Zvlášť jsou samostatný ložiska, který se po zlikvidování dají vyměnit (a původně jsem doufal, že to tímto systémem bude i o něco levnější než měnit celý středy, ovšem cena těch origoš ložisek se až podezřele blíží ceně celý středu na 4-hran).

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      • orca  

A samotné kliky LX se teda nevyrábí třeba pro 4hran střed ?

0 0
        • prodi  

Už ne,ale určitě seženeš různě po krámech nějaké zásoby :)

0 0
          • orca  

a od jakého roku ? ví se to ??

0 0
            • MlokCZ  

Ten rok právě nevim, jen tak tušim, ale může to být úplně špatně, proto jsem ho nepsal. Můj tip je, že Hollowtech II LX jsou od roku 2004.

0 0
            • prodi  

před Holloowtech II byl systém Octalink a před ním čtyřhran. Přesný roky ti bohužel neřeknu.

0 0
            • yetti  

Myslim, ze HollowtechII byl poprve pouzit u nejvyssich rad v sezone 2004 a na LX se dostal v 05, protoze LX04 byly jeste na octalink.

0 0
              • Orbis  

bylo to takhle: XTR – 2003 XT – 2004 LX – 2005

před tim dlouho octalink a čtyřhran ještě dřív:-)

0 0
        • Mamut  

Alivio ma tohto roku pekne kluky a su na 4-hran.

0 0
    •  

666er for ever!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.