ahoj,koukal jsem,ze se tu rozbehla diskuze o kuryrech v praze,ale nevite neco o tom jak to funguje v brne?na kole sedim celorocne,nalitam toho taky dost a tahle prace mne docela laka…povidejte,bando…
ahoj,koukal jsem,ze se tu rozbehla diskuze o kuryrech v praze,ale nevite neco o tom jak to funguje v brne?na kole sedim celorocne,nalitam toho taky dost a tahle prace mne docela laka…povidejte,bando…
fuj, to bych nechtel delat. neni ale opravdu ne to zadna romantika. mel sem jednoho kamose co to delal, uz se na to vybodl.
Jo taky me to lakalo, tak jsem zkusil jednu ag. co tu rozváží na?uknout..a nic :-( :-), asi maj plnej stav.
Agentura sidli na Moravskem namesti, tak se tam zkus optat
Co já vim, taxme to tam zabalili, páč v Brně sou prostě lidi, který nejsou ochotný za tydle služby platit, čimž mě pěkně štvou, páč sem tam chtěl ject na rok na stáž. Máme tam jen jednoho kluka, kterej ale rozváží pouze kousky, který dojedou z Prahy a naopak. Jinak zkus juknout do vyhledávače. Něco malýho tam eště bejt musí.
Uz parkrat jsem na Lidicke potkal nejakeho poslicka na biku (modry GT Avelanche). Ale odkud byl, to netusim…
Tak, tak, tohoto človíčka jsem viděl teď v týdnu na hlavním nádraží … ale za poslední dobu nikoho jiného …
ja tech lidi vidam vic…
Jo, toho vidam nejcasteji, ale je jich tam vice – agentura sidli v baraku vedle nas.