Kdo a kdy pojedete? Ja bych tam mel byt v patek tak kolem poledne.
Kdo a kdy pojedete? Ja bych tam mel byt v patek tak kolem poledne.
Kdyz se zadari hodne, tak ctvrtek vecer. Kdyz malo tak patek vecer.
Udelate s nama spolecny depo, at o nas zase Vagner napise neco do Dirtbikeru?;-) Jeste nevim, kdy prijedou Plzenaci.
Jasne. Zaberem to az po Jizerky ;)
zaberte tedy aj něco pro asiaty…já, tink, červas a dalších pár moraváků bude na místě v pátek kolem poledne.
Tak zaberte neco nam, protoze kvuli pracovnimu vytizeni (nj B-F nepocka:) se tam dostaneme v patek… snad za svetla.
Já se tam nedostanu vůbec, ale taky mi můžete něco zabrat, .o))
Kanalek u vjezdu je moc hlubokej na pevnou vidlici, co? ;)
Tak nejak. Ale musim septem rici, ze me az prekvapilo jake marathony se daji jet na pevne, sem sam cekal, ze mi odejdou ruce nebo zada, ale pohoda. Ale nikomu ani muk… . Moc pracujes, drzim palce ve Spindlu, ale jen tem celopevnakum, .-)))
A tech tam bude… , ale vsichni to balej hned po startovni rampe pro strasne krece v rukach ;) Jako maratony, tak jak si je predstavuju ja se s ni urcite odjet daji (vzdyt je to samej asfalt:) Ale ve Spindlu toho mas dost po trech minutach i s 200mm zdvihu.
Jo, to mas pravdu. Kdybych bydlel u Beskyd, tak mam natuto fulla, tak to proste je, .-). No, ale jel jsem aj Dubnicak a tam se o asfaltu mluvit nedalo… . Ty mas kolik zdvihu?
Vzadu nic a vpredu o neco min nez by se na pevnaka sluselo.
Jsem se zrovna dival na tveho bajka, jsem cekal 130–150 nad obema koly, .o). To jsi me hluboce zklamal… . .o) Ja dneska budu potrebovat kilometrove zdvihy, abych vyzehlil statnice, .o).
To ses, ale koukal na slalomaka, ze? ;)
V profilu mas iba jedneho bika, Norco One25. Tak se pochlub svym DH strojem, .o).
Neni vyfoceny. Mozna po Spindlu, kdyz si na to vzpomenu. Zato je uz odreny :)
vyfot, at pozname na cem jezdi onen slavny Padlista
Jinak, at je duvod k hasterivym debatam a neuvada to, .o)). Ja se DIVAM, nekoukam!
Proc? Ty mas ocni vadu?
Ne, bo su z Moravy a vy, v Cechach, „koukate“. Ale to je jako rozni/rosvit, apod..
My svitime, vy opekate… vasi kulturu nikdy nepochopim. Ale pochopil jsem tvoji pevnou vidlici :)
Hm, tys pochopil moji pevnou vidlu, tak to je poklona z vysoky mist, dekuji ti. Tak to uz by nemel byt problem pochopit „dívání se“ a „rožnutí“… . .o)
Zaberte mi neco taky, pojedu asi rovnou z Bruselu tak budu asi polomrtvej na staveni nakejch nesmyslu … diky moc. :-) koupim vam potom pivko :-)
Ach jo. Vy evropsti poslanci.. my chudaci, aby jsme to za vas oddreli.
Kez bych byl poslanec .. to bych nemusel pracovat. Bohuzel pac delame pro ty sasky z top levlu tak makame my a oni se koukaj.
Ale? Taky VIP ONE IT support?
Ne e, my jsme dva a delame 24/7 podporu pro Blackberry :-) Takze taky sranda … ale zase je to pekne placeny.
Tak to si užij já sem jen jeden ,ale taky 24/7.
Blackberry tu snad nasazovat nebudou . Osobně jsem pro novej Exchange server + activesync 4.0 + smartphone nebo PDA s WindowsMobile 2005.
Né všechno je od M$ je špatný.
Neprej si Bberry .. ta synchronizace je cela podelane, vcera sme na tom vytvrdli dobre do deviti do vecera. PDA je pekny, pokud uzivateli toho pulku zakazes … ted se s tim delame v Praze , to me ceka na podzim. Smartphone a PDA je celkem jednoduse napadnutelny. to je zakladni problem.
blackberry :) no uvidíme začíná se to docela rozjíždět i v ČR…
ja to zatim mam jen u nasi firmy a i v ty je ted po cely evrope jen asi 600 dost to narazi na zpusob pripojeni k netu.
No asi se pojedu mrknout. Kdyby měl někdo zájem jedu v neděli z pha.
jedu se kouknout v nedeli, ale nikdy sem nebyl na trati a tudiz bych potreboval nejak navest. nejlepe od nejakeho jasneho orientacniho bodu ve spindlu. kdo to tam znate, poradte prosim.
dik
Projedes Spindl rovne a na krizovatce s ceduli „areal Sv.Petr“ odbocis doprava a zacnes stoupat do kopce… uvidis to po prave strane. Nebo zaparkujes na placenem parkovisti ve Spindlu a jdes po chodniku s davem. Myslim, ze se ani neda jinam doprava odbocit. Ta odbocka je v leve zatacce.
dik. jestli to tedy dobre chapu, tak cil je u lanovek?
jo
aha :-) tak tam trefim :-)
a start je nahore na kopci… tam vede lanovka ;) ach jo. Prazaci na vylete :)
ale no tak…ja tam trefil i bez tebe, takze to nepausalizuj:))
Tak kdo tam byl? :)
ja nakonec ne.
To mi bylo uplne jasny, protoze hlasili, ze by mohlo mozna prset a tak prazaci zustali doma ;)
cheche :-))))
Jo jo :))
To my utekli pred hnusnym pocasim z Krusnych hor;-)
pocasi v tom sehralo taky roli (v nedeli rano v praze chcalo jak svin asi 2 hod), ale sobota byla prilis narocna na to, abych vstal tak, abych do Spindlu dojel driv, nez dojede posldni jezdec. navic bych jel jen ve dvou, protoze mi dva lidi rekli den predem, ze nejedou.
jo jo jo…zname :)
http://www.lukash.cz/…ll%20Spindl/ nejaky fotecky…
tak hned ten Marosak je hooodne krutej!
Škoda že neni na tomhle dropu http://www.lukash.cz/…1010144.html vyfocenej Gaspi, dával neuvěřitelný věci. Vubec celá tra? byla parádní až na ty tři kiláky do kopce :-))
to se mi zda nebo tam nebyl jedinej prirodni skok?vsude samy prkna…
To se ti zda, v klidu spinkej dal.
ja a spinkat?no to nemyslis vazne.asi nevis ze delam nocni:-)) ale teda davat na trat nejaky prkna aby na ni aspon nejaky prekazky byly,to je ubohy:-)
No jo..my vime, ze za to nemuzes i kdyz tu placas nesmysly…
no jo:-),hosi se urazili:-).
Nekdo jako ty nas absolutne nemuze rozhodit.
a o tom presvedcujes koho:-).
On me uklidnuje, protoze jsem uz vstaval ze zidle. Bohuzel nemam sbehany vsechny pajzly v Pze, tak bych za tebou netrefil.
no to jo,kdybys hledal v pajzlech tak bys me tezko nasel. uz si skoncil v praci jo?u tebe vubec neni poznat jestli jses v praci nebo uz ne,keca ti to furt stejne:-). ale vazne.fakt nejsou lepsi prirodni prekazky nez dreveny?
Enjoyi, misto toho ze tu prudis by si moh vzit lopatu a misto tech prken to tam postavit z hliny za se skal! :-)
proc neprudit??vzdyt to je vetsinou to jediny co tu DH meni a spol. umi:-)
Lidi jako ty si od nas taky nic jinyho nezaslouzi;-)
Co je to za kravinu, ze DH trat je prirodni? Zase pises o necem, o cem vys uplny kulovy. Ciste prirodni muze byt tak nejaky sjezd v XC nebo maratonu, ale pokud se ma na DH trati zavodit, proste se musi postavit umele a dreveny skoky se normalne pouzivaji vsude ve svete. Spindl je navic specificky tim, ze je ve 2. zone NP, takze stavba drevenyho dropu ma urcite mensi dopad na krajinu nez tereni upravy provedene bagrem. Doporucuju taky clanek na 4×.cz stavbe fourcrossovych trati – ty taky nejsou zrovna prirodni.
A taky je to ubohy. Podivej na maratonce. Jedou si v souzneni s prirodou po cestickach vyslapanych srnami nepotkaje zivacka na kole vyrobenem z ciste prirodnich materialu a po ceste se zivi korinky.
jsem snad nekde rekl ze DH tar musi byt jenom prirodni?to zase brzdi,me se vase casty prekrucovani moc nelibi. hele tak teda jinak:-),kdyz vas to takhle bavi,tak si v klidu jezdete.me samotnyho by to ale stvalo. clovek tu vyjadri svuj nazor a uz se na nej vyroji banda „nenasratelnych“ downhilleru:-) ps:o 4X pises proc?mluvil jsem snad o nem?
ja jsem zrovna nasrany! no, ale zase nejsem downhitller. Kurnik shopa!
Me taky stve, kdyz mi neco nejde.
to musi bejt blby bejt permanentne nasranej, ja ti to teda nezavidim:)))
VLastni zkusenost?
ne, v noseni kola mam 100% uspesnost:o))
Tak kdyz pomerujes, ze ti neco jde, timto zopusobem, tak musis byt stastny clovek.
to mas pravdu, jezdim pouze pro radost. jezdit s tim ze musim tolik a tolik najet, skocit tohle, tohle a tohle by me nebavilo…
Skocit tohle a tohle a tohle? Dyt se to muze i objet vetsinou nebo to muzes hodne casto seskocit po nohach :o)
kybic si predstavuje, ze rano otevreme treninkovy denik, kde si precteme: „dnes pojedu 5× skocit prvni double na bikrosku“ a pak to jdem trenovat;-)
:o)
Co ze netrenujes…uz mas najizdet bozak :))
Jedem az vecer, ale vcera jsem to tam byl na otocku omrknout. Mam neblahy pocit, ze jsem si tam asi zlomil prostrednicek:o( Narovnat nejde, ale riditka drzet jdou, tak to necham, co to udela. Radsi to ani nejdu rentgenovat, dali by mi na to sadrovou bambuli a cely 14 denni DH by bylo v *****.
No potes koste. To to hezky zacina. No v nejhorsim te muzou k riditkum prilepit http://www.scottmtb.cz/nnews/261-3.jpg
Treba to prejde. Muze za to Cigiho A-lin:o) Kdyz jsem ale mel loni v haji palec, tak to bylo dost stejny a taky jsem si rikal, ze o prejde. Po mesici trapeni jsem si byl pro sadru.
nj. Nemam to lehky.
slaby padlisto,slaby..:-) uz jenom tak posledni vec.uz te nekdy napadlo,ze kdyz je clovek presvedceny o tom,ze ma pravdu,tak nemiva potrebu vnucovat ji ostatnim?zatimco vy panove:-),to je vzdycky kecu,urazek…:-)
Ja mluvil o svych pocitech. Nevim proc jses tak vztahovacny a musis se ke vsemu vyjadrovat.
:-))) jeste slabsi:-).padlisto nechame toho,nikdy bych nerekl ze me nekdy prestanes bavit,ale ted uz fakt jo. shrneme to tak,ze ja mit za rok par zavodu a jeste s takovouhle peknou trati,tak bych byl taky nasranej a musel bych se tu furt do nekoho obouvat.ja to chapu. pro radka,osobni zkusenost nemam:-).
No to je jasny. Videls tri fotky z jednoho mista, nemas s cim porovnavat, jezdis uplne jinou disciplinu… proste vubec netusis o cem mluvis, ale hlavne ze k tomu mas tolik prispevku. Se s kibicem vemte za rucicky a spolecne snasejte „freeride“ pro prazaky.
je to vsechno moc hezky co mi tu povidas,ale kdyz se podivam na fotku z vrchu ty trati a vidim sjezdovku,na ni vytycenej nejakej had a v nem nekolik mist kde jsou stluceny prkna do nejakyho skoku,tak mi to subjektivne neprijde krasny ani zajimavy.jestli tobe jo,tak se spokojis s hodne malem a to je dobre.ikdyz to k tobe moc nesedi.nerikam ze jsem videl celou trat,treba to dalsi useky zachranily. jinak nevim,pane admine,proc bych se nemohl vyjadrit k necemu o cem moc nevim,na tohle mi oci opravdu bohate staci.zato nechapu proc se treba radek ironicky vyjadruje k vysledkum v XC.udelej si poradek ve vlastnich radach a pak muzes na me drzkovat.
Ja mu snad sefuju? No my zavodnici se holt nemame cas kochat krajinou, tak si na hladce uvalcovany travnicek nepotrpime, ale scenerie jsou v krkonosich docela uchazejici, jestli ti jde o tohle.
mrzi me,ze jsem tuhle reakci cekal. dneska mame venku hezky,hm?preju hezky den..
Protoze Radek strikes back;-) Ne, fakt je to bomba – jeste, ze to vim:o)
Hele, nam to treba zajimavy a dokonce nadherny fakt prijde. Zato kdyz vidim XC nebo dokonce maratonskou trat, tak mi tam zajimavyho neprijde temer nic. Podle me se prave ty masy lidi jezdici maratony spokoji s malem (mluvime -li o technicke strance trati). Presto bych si ja asi nedovolil kritizovat nejakou konkretni trat, ze tam neco bylo spatne, kdyz tu disciplinu minimalne sam nejezdim.
Nepredpokladam, ze by padlista „delal poradek ve vlastnich radach“ a i kdyby, tak ti rovnou rikam, ze na me pokusy o „delani poradku“ efekt nemaji:o)
tak jestli ti teda tahle trat prijde nadherna a buhvi co jeste,tak si nemuzu odpustit to(uplne se bojim to rict:-)),ze si jich teda jeste asi moc nevidel:-). a jestli mluvis o technicke narocnosti maratonskych trati,tak bych chtel videt kdo pojede maraton o profilu DH trati,dlouhy treba 80 kilometru.. a taky jak by se to asi divaly rodinky s deckama ktery se tam uplne nahodou taky vyskytujou.asi by meli zustat doma a vubec nevylejzat ze jo.
⇒ maratony jsou pro decka. Diky. Myslel jsem si to.
prihlas se na sudety a pak se rozepis…:o))
Verim. Asi jsi spatne priradil odpoved enjojovi.
nejdriv jsem myslel ze mas jenom potize s ocima,ale ty mas i velky problemy s chapanim:-))
Ano. Takove jako ty chapu opravdu tezko.
to ti trvalo pul hodiny?:-) urcite si to samy rikal ucitelum ve skole..
Proc to prirovnani? Nemyslim, ze zrovna ty me mas co ucit.
take si nemyslim ze me a mnoho dalsich zde mas co ucit:-) a presto to neustale delas. myslim,ze zrovna treba s ceskym jazykem bych ti mohl trochu pomoci:-)
S tou cestinou mas mozna pravdu.. konec koncu jsi to bral nedavno, ze?
no nejaky 4 roky to uz bude.nevim jestli je to hodne nebo malo.
doucovani cestiny od tebe by byla teda velika vyhra
rikal jsem trochu ty slepejsi:-).rozhodne by na tom byl lip nez ted:-)
tak to sorry, me jen uniklo, s jakou troskou bys mu pomohl
tak za to ti nemuzu,nezlob se.
A proc mas teda vzdy potrebu npsat nejakou tvoji pravdu do threadu, ktery se te absolutne netyka?
za prvy,pletes si vyjadrovani nazoru s vnucovanim svoji pravdy. za druhy,nechtel bys mi ty sam odpovedet na svoji otazku?:-)
Ja narozdil od tebe pisu tam, kde k tomu mam co rict, pripadne pokud se me to nejakym zpusobem dotkne;-) K trati maratonu bych se treba fakt nevyjadroval (teda pokud tam nejsou dropy jak na Malevilu, abys me nechytal za slovo a nehledal v historii).
jo tak ono se to pana dotklo,tak to pak joo:-)). neco hledat me vubec nenapadlo.ale kdyz uz si to nakous,kde je(nebo byl) na trati malevilu nejaky drop??
Co se me zase dotklo? Tenhle thread jsem zalozil ja, takze je logicke, ze do nej pisu.
AD Malevil: Nebo se pletu a bylo to jinde? Je to mozne – az takovy prehled v maratonech skutecne nemam. Mel jsem na mysli to video „dropu“ pred cilem, co se tu kdysi pobiralo. Vzpomnel jsem si, ze jsem tam neco psal a ty bys to urcite vytahl proti me.
no ja ale mluvil o jinym threadu:-),ke kterymu si mel potrebu se vyjadrit. a jak uz spravne naznacil blue..:-). no asi takhle,ja pry o tom vasem jezdeni nic nevim,ale vypada to,ze je to spis presne naopak,protoze ja narozdil od tebe vim,co je to drop.je to smutny,ale je to tak.za to dekuju padlistovi a nevim ted komu jeste,kdo mi udelal takovou dukladnou osvetu:-).
No, tamten prispevek se me ale prave dotkl;-) Proste kdyz nekdo zalozi thread, aby napsal „to je bomba“, tak mu na to ve stejnem duchu odpovim:o) To nema s tvou zalibou vyhledavani FR/DH temat a vyjadrovanim se k nim vubec nic spolecneho.
Asi te budu najimat jako konzultanta, kdyz jsi tak uzsane chytry:o) Tebe je v tom pajzlu asi vazne skoda.Prid treba hned pristi sobotu na Klinovec, at tam nepostavime nejaky spatny dropy.
asi jsem te nakazil:-),uz se zase vyjadrujes o necem o cem nic nevis(moje prace):-).poradim ti jenom jedno:-),musis ten drop postavit tak,aby se nedal sjet,to je cely:-).mej se,ja jdu na kolo.jsu si zkusit jestli jeste vyskocim na obrubnmik.
ted sis to zavaril s tim dropem :-)))
zase sem prosvih jeden flame…ale ta Milesovka za to stala:-))
Nejdriv, ze DH bez dropu neni DH a ted zase, kdyz tam jsou tak je to spatne. Ty jses dobrej jantar.
Nejvic uboha trat byla teda na Slopestylu – samy prkno! :o)
A nakladak :o)
…davat na trat nejaky prkna aby na ni aspon nejaky prekazky byly,to je ubohy … no zeptej se Maňase na jeho názor
no jo no, s$%li me dost … ale ani tak kvuli tomu padu jako kvuli tomu jak to bylo reseny. Dneska se uz rameno slusne hejbe a pristi tyden to snad bude mnohem lepsi. Kdyz jsem videl tu fotku tak hroznou chybu vyrobim jednou za 3 roky. Naposled to bylo v Letech u Prahy – Padlista vi :-)
haha…no tak jo no
Tak sem se dival na vysledky, a Pá-dlista 5. a hlavne Sirenna 2., takze gratulace… Vice lidi z fora sem si nefshim, takze sorry, ale mam ted pevnou linku a byvam na netu jenom na chvilku… :o(
Padlista byl 6. coz nic nemeni na tom, ze je to super flek!
Oprava: chtel sem napsat 6., a ted sem to eshte jednou proletel a fshiml sem si 33. Radka Broze, zbytek sem prehlidnul… :o)
Jeste tam je nekde Tink. Muj flek nic moc, ale neveril jsem, ze to vubec sjedu v kuse, takze celkem spokojenost;-) Na domaci trati na Klinovci jim to vratim, kdyz preziju 14denni trenink. Snad uz dnes se u me objevi report.
Chichi, nemluve o tech co to zapichli v treninku :-) hlavou napred. Ale uz se to lepsi. brzy sezenu fotku asi tak 0.05s pred tlamou :-)
Nejak moc klofes jednou rukou :)
Po dnu v praci uz mi to celkem jde … jednou rukou ctyrmi prsty :-)
Konecne jsem dodelal report: http://etbikez.com/index.php?…
diky, prijemme se to cte. Po precteni mam smisene pocity. Na jednu stranu bych se sel hned projet, ale kdyz ctu kolik veci ruznym lidem odeslo, tak mam strach o sve limitovane finance. :-)