Zdarec,
Tak koho mame ocekavat? Prijede se nekdo mrknout na to jak se rakvime ? :-)
Zdarec,
Tak koho mame ocekavat? Prijede se nekdo mrknout na to jak se rakvime ? :-)
Anketa: Prijedete se mrknout ?
Jo a neslibuju zadny artisticky vykony jako vloni! Letos bych chtel zbytek sezony jeste jezdit :-)
Ne nechci vidět tvou rozbitou tvář:(
Neboj on umí padat i jinak, jinam, prostě umí :-))
Prokůpku známe svoje lidi:))))
:-))
Ja neumim nic ! Taky nic nevim a nikde sem nebyl :-)
nekecej a máš meila tak odepiš:)
Já za poměl , to si nepamatuječ = to se prostě nestalo
Pamatuje si jen veci maximálně pul roku zpětně a to hlavně ty nedůležitý a jinak jakmile se něco dozví raději to hned zapomene:) Jo a pozor pamatuje si akorát věci které nemůže skousnout:))))když mu je někdo často připomíná…Omlouvám se ale rejpnout sem si musela:)
Mno, uvidim jak se stihnu nebo nestihnu presunout z Pisku, ale chtel bych se prijet kouknout…
Ale podminkou je ze si vezmes ruzovy triko Nike aby sme te poznali :-)
OK :-)
Kdyztak bych prosil o fotky;-)
takze nase holonozkokara taky dorazi :-) Fokty samo dodam
takze pro vsechny aktivni DH riders:
Ruzovy triko = smile + Crash de Luxe!
Ja uz mam zase sezonu zabitou… momentalne byvam od rana do vecera v praci, a jsem rad, kdyz mam aspon v nedeli volno. :-( A to jsem chtel objet nejake zavody :-/
já jsem pro možnost D) ;) :D
S brachou jedem fotit…
halelujá :)
Kdyztak bych prosil o fotky;-)
asi dojedu, možná jen na čumendu ale, zase sem si udělal bebí.
ale.. copak? /-:
No takze se mnou je to nahnuty. Vcera jsem potratil penezenku a s ni obcanku, ridicak, CSC a propustku z Bohnic.
stejně byla aspoň polovina z toho prošlá…;)
No jo, ale legitku CSC sem si vyzved minulej tejden. Prukazka z Bohnic uz davno :-)
Ja myslela ze si z nich utek:)
Licenci CSC budu mit zitra – diky mistru Pulpanovi a jeho kontaktum. Ted jeste to ostatni :-)
Ostatniho netreba, licence je hlavni… btw: je kravina ji porad tahat v penezence.
Taky to tak delam, pac jsem si uz vyrazil na zavody bez dokladu, ale bez penez nikdy :-D
Ja.. ja.. ja.. ja chci videt jak se rakvis! Takze prijedu.
No, ja se zrakvil vcera – trik zvany „penezenka lost“ se osvedcil :-/
To neznam, jak to vypada?
Dementne :-)
vodka rasputin v pepe lopez a jeto ;)
Ouu jees to zni dobre.. ;-)
Zni to dobre – ale ty nasledky :-)
No myska sklenicka a flaska sou zradne:))))
Tak jen tak pro pobaveni, cesta k novym dokladum.
PS: Pres znamosti mi vyslo ze mi pas vydaj na zaklade stareho propadleho. Chudak normalni clovek, mesic bez ridicaku – k posrani tenhle stat.
Bud rad, aspon ti ho neseberou chlupaty!
jizda bez ridicskeho prukazu neni tusim tak hrozny hrich jako jizda bez ridisckeho opravneni. Ja jsem najezdil asi 10kkm bez SPZ, stacilo to vzdychku okecat a ukazovat pritom ruzny lejstra do policajtu a bab co delaj OP…
myslim,ze od cervence uz je to docela slusnej pru*er..
Pockej – pruser je, kdyz ho vubec nemas, ne kdyz ho momentalne nemas u sebe, ne? Minulej vikend jsem kamose vyvazel na kopec bez papiru s tim, at si kdyztak body pripisou jim;-)
no ja ti nevim,jsem ted hrozne chytrej,co delam ten ridicak:-).tusim,ze i za to,ze ho nemas u sebe je dost drahy.to neni jako za pade s tramvajenkou:-)
Bez ridicaku – at uz ho mas kdekoliv je to tusim za 5 bodiku.
Tak to je pekne blby, to uz si to bez nej nelajznu;-) Nevim, jestli je spolecenska nebezpecnost rizeni s ridicakem doma na stole hodna peti bodu:o(
tak nejakej duvod to asi ma,doufam:-).
Do vystaveni ridicaku ti udelaji nahradni ridicak s platnosti na jeden mesic:)
Pokud mas pas nebo obcanku :-)
Ne bez dokladu staci ti jen nahradni doklad obcanskeho prukazu
Sci – fi :-) Ver mi – ptal sem se na vice mistech. Opravdu to ted uz takhle nejde.
Zvlastni ze me to udelali, zase sem nejaka vyjimka:)
TAk takhle to vubec neni
1. obcanku ti vydaji do tri tydnu, kdekoliv 2.Ppas stejne jako obcanku 3. nepotrebujes obcanku k tomu aby ti vydali pas i obcanku,staci pouze nahradni doklad a kdyz si zaridis obe najednou, mas to z krku, pac jim dolozis hned obcanku novou 4.Ridicak trva dva tydny, ale musi byt zarizen jen na miste trvaleho bydliste, pro tebe nymburk.tam si ho zalozis i ti ho tam vydaj 4.Pokud ti si stratil doklady pro vyzvednuti postaci pouze ten papirek
A na zaver vim to ted jsem tim prosla a ty to vis stacilo se zeptat:)
Te opravim. Od 1.7. nastaly zmeny v zakone :-)
Mezi tim nez dostanes obcanku ti vyridi nahradni doklad ridicaku s platnosti jeden mesic, ale jak myslis ty mas vzdy pravdu…jen nevim kdyz si ho ted kamarad vyrizoval a dostal nahradni…zajimave:)
a je to „teď“ v průběhu posledních 20 dnů?;)
Ano ted v prubehu dvaceti dnu lepe receno minuly tyden sel tam bez dokladu pac je nema:( zcizeny:)
No pokud mel platny pas pak ano, ja ho mam propadlej 3 roky :-)
člověk byl neřek jak se propadlej pas blbě míchá s vodkou…:-P
btw: vztahujou se na tebe teď vůbec lidská práva?;)
Asi ne :-)
No ale vzdyt ty to mas bez problemu, aspon si zaridi nekdo jiny:))))
a co te ta srand abude stat dohromady? :-/
600 urychlenej pas, 200 obcanka (pokuta + nova), 100 ridicak, 100 fotky a cas straveny litanim po uradech nepocitam.
Takze litr minimalne + litacka atd…
Jsem myslel, ze to „chrtim“ tam rovnou kliknul Manas;-)
SNAD jo… pevne verim. Zitra asi jedu trenovat na Klinak, musim si znovu zvyknout na full.
tsss, takhle me zatracovat :)
Dame zase v sobotu tak litrik vodky na hulvata?;-) Letos jsem uplne bez ambic;-)
Ja uplne bez mozku :-) Ja si to jedu uzit – ale vodku na hulvata fakt ne, to smrdi. Krom toho mi stacila vodka vcera :-)
Ten odpor ze vcera do vikendu prejde, toho se nebojim;-) Ja vcera jel v rumu, jak jsem ti psal.
rumunská tequila ? :)
Tak nejak… neverila bys, jak je to dobry se Spritem;-) Zelena s mlikem pod nazvem „vodnikovo sperma“ uz byla horsi, na to jsem odvahu nemel.
Jj, tekutej svetr. Ten ale jenom studenej, z teplyho rumu si muzu necekane odlozit sve boa.
„Teplej rum pil, i kdyz potom blil…“
Tepla vodka je jednoznacne horsi :-)
to zas jo. Nejvic je pro me ale teplej fernet.
Jóóó hoši a to teprv teplá slivovice s kmínem… ;-)
Slivovice mi prijde celkem zabijacka za vsech okolnich podminek;-)
Když nalijou studenou, vlažnou, tak budiž, ale jak jsem čichnul k té teplé, tak jsem myslel, že je po mně. :-)
Se divam, ze sem asi velky hulvat… j sporadam snad vsechno :-)
to muzu potvrdit. si myslim, ze nic hnusnejsiho jsem nepil.
No a nebo tepla broskvova.
To bych rekl, ze se jeste da…
Si exni litr a povime si :-)
Jako teplej litr uz by se asi nedal;-)
Nevychazím z údivu:O/
dali jsme v karlovicích v pátek večer na hulváta France Josefa a z mrákot jsem se probral v neděli ráno. Aspon jsem si ale neumazal při tom sobotním bahně kolo :-))
Tak to si lepsi, ja se loni ve Spindlu probral az doma :-) Teda vlastne az v nemocnici :-)
no já jsem ale v sobotu pochopil že na kolo sedat nemám, ty sis myslel že to dáš :-)
Ja bych to asi dal kdybych si predtim nepribrzdil. Ale zase jit az za to na cumak – to by mozna i bolelo :-)
Ja pak prijizdel chvili po nem a manas uz jen gestikuloval, ze to nedal, muhahahaa:o)
One hand :-)
Doma po domluve v nemocnici, mluv aspon pravdu a nepribarvuj:))))
Jako jsem myslel kdy jsem zacal normalne vnimat okoli. Sem nebyl moc fresh :-)
Pohled na zdemolovaneho chlapa stacil a probral ses v turnove v zatacce:))))) Sem si dala reli:)))
France Josefa mam jeste zbytek v mrazaku a bojim se, ze tam asi zustane. Nikdo na nej nema odvahu… no ja ho po kouskam zdolam :)
musíme příště zavolat zase profi nákupčímu na vodku s džusem :D
jo to určitě a co přiveze tentokrát…technickej líh? Bych byl tentokrát s výběrem (i s množstvim opatrnější) ty Karlovice už bych taky rači moc nerozebíral… DEADMETÁÁÁL
Jo, na tomlhle zavode je predjizdeni povoleno.
Licenci uz mam, takze pohoda :-) Special thanks to mr. Vorechovsky.
My taky jedem.. (-: Kdyby se nekomu chtelo vyfotit 3 modrozeleny sneky tak s tim nemam sebemensi problem, sef by mel radost.. (-: Jinak jsem jeste ve Spindlu nebyl, ale co jsem tak zaslech tak uz me boli ruce predem ((-:
Tak chytni modry treninkovy kolecka a az do Spindlu je mackej;-) Nekdo ale zase tvrdi, ze Klinovec je horsi – me to rozhodne neprislo.
No nevim, jestli to ted dozenu.. (-: Na Klinovci jsem taky jeste nebyl, takze nemam moznost srovnavat.. Kazdopadne jsem zvedavej.. (-: Me treba bylo v Liberci tvrzeno, ze Spindl je jednodussi jak Jested, coz mi ale spousta lidi zase ted vyvracela.. Tak jsem z toho celej tumpachovej (-: Mno, uvidime..
No, LBC byl hlavne kvuli blatu strasnej MX. Spindl je dvakrat tak dlouhej, coz udela dost. Na pevnaka je urcite lehci sjet LBC nez SPindl – tam to byl loni pro me ukrutnej boj dat to v kuse.
hmm, kruci.. (((-:
I me dole bolely ruce – a to celkem dost boulderuju.
Spindl je podle me technicky jednodussi, ale je to dlouhy, rychly a rozbity…
Za 6,5 hodiny odjezd;-)
zejtra jsou dve volny mista v aute, odjezd 8.30 z pankrace od delvity… dalsi dohoda mailem
Fotky od ZACa: etbikez.com/index.php/2006/07/24/cpdh-3-a-mcr-spindleruv-mlyn-galerie-1/ …budou jeste 2 varky od Meeshy a report ode me
no nato jak se tam válel to ještě de ;) jinak šmírácký fotky mu jdou, tojo :)
a jeste jsem si stihnul hodinku zdrimnout behem druhyho kola… :)
Jj, priste te zkusim podplatit a nahore ti zavolam ze uz pojedu :-)
Sem nejak zvykla na tvou britskou helmu, pomalu jsem te tam nemohla najit, teda pokud nebudu pocitat ze jsem te nasla jak si vezete s padlistou zadek na lanvce, kde vypadate opravdu luxusne znaveni a na fotce s EL…ale jinak ten jeden skok co tam mas teda teda co to bylo za polohu:)
Ja hlasuju pro prestrikani foxky na union jack design – takhle fakt Manas najit nejde, meli s tim problemy vsichni. Si tak pekne inkognito bez zajmu lidi projede trat a vsichni se ptaj: Uz jel?)
Dobre, kdyz mi prispejete na airbrush tak to udelam :-) Ale neco vymyslim …
No ne ze bych ho nepoznala jen to bylo o trochu tezsi…modro cerne kratasy a cerno cerveny krabuv dres se neda prehlednou…to jen manas zase mlzil:)))) Ale přece jenom mu ta bristka helma slusela daleko lip…ale takhle mu zase budou ladit ty cerno cervene bryle co se vezou:)
No, Thidney slibil ze neco doda … kdyz ozelim mp3 tak bude airbrush :-)
Bez airbrushe se obejit dokazu. Bez MP3 asi tezko.
Tak nejak, ale uvidime co na to vyplata :-)
No luxusní fota:) Padlisto neuveritelne krasna knižecí poza, skoro jako král:))Roni i tak gratuluju k opětovné vícemistryni:)
Moc mě mrzí, že jsem tam nebyla:(
Tohle je hezka fotka:)))))
Pá-dlista zase na voditku :o)
Radek a Zvolous spi ve stoje, Padlista zasnene vzhlizi k nebi;-)
sranda jak padlista cumi furt stejne:-)).nevim kolikrat jsem ho uz takhle videl zirat:-)
To je můj výraz pro média. Na tebe jsem čučel jinak a nevěřil vlastním očím.
No tak ten pohled se ti vazne poved…vubec je to zajimava fotka:)
Jo jinak tady ma Pá-dlista lepsi foto. Sice rozmazane, ale pekny onefoot landing :o)
Jo kámo, to je teprve zacatek. To bylo pekne protazene :)
Chvalim zmenene prohlizeni v galerii ;-)
Diky, klikani na 150 fotek je s dnesnimi pripojenimi uz dost neunosne, kluci z mtbs na to taky prijdou.
FAkt je to prijemne:)Sikovnej:)
Tak tahle fotka me pobavila, ne kvuli tomu jezdci, ale tim co ma napsano nad hlavou:))
no a ta slecna jede se zlomenym kotnikem… :-/
to je pomerne silne namahany kloub :)
Mam pocit ze i Roni s tim ma problemy:(
Prej s tim sla vcera k doktorovi a bylo tam moc lidi, tak na to kaslala… a uz na biku jela pro rohliky, tak to nebude tak zly;-) Ale ten tect se k tomu fakt hodi.
au:((((
No jo, to je Kata Tothova – zlomenej kotnik.
Ty indiansky prezdivky se spatne fandí.
Tak tohle jsem bohuzel nevedela a nemyslela jsem to zle jen, mě bobavil ten napis:(((
To je jasny, ja to psal jako info ze ten napis fakt sedi. Ale sjela to az do cile, holka je dobra.
sakra dobra s takovymhle neduhem:(Ja to myslela zase tak ze sem to nevedela ze ji neco bylo ani sem nevedela kdo to je:(
Co? Uz vim proc bible je psana kratkejma vetama :-)
hele bibli a boha si neber do huby, to můžu jen já!
A ty taky nemuzes:())))))
to bych tady nechtěla rozebírat ale jsem docela alergická nato když mi někdo říká že něco nemůžu
No aspoň konečně reaguješ.
Mam ti to rozfazovat?:))) OK polepším se budu psát s diakritikou a s čárkama:)Jako bys mě neznal:))))
Dobrá fotka, ale zdá se mi to nebo to tahas do vrchu?
Ne, tlacim to dolu co to de. Ten svah byl kratkej na dopad.
No koukala jsem na ostatní a je to rozdíl. Příde mi že už si to mohl klopit dolů, ale třeba špatný pohled. Já tomu přece nerozumím.:))))) Ale jinak hezký a tohle taky:)
No to nevim jak, zadni kolo je asi tak 20cm za odrazem. Se podivej kam az se padalo – az uplne dolu.
No Roni rikala, že tam měla označeno podle kamenů kam má padat a pak najednou tam nebyly a ona nevěděla kdy to sklopit…včera jsme to rozebíraly:)
Tak tu zatacku dole bych nevybral :-)
No a oni to skákali a vytočili…já bych to sjela tak možná z brzdama a pak bych zkončila dole v tom mlíku, páč bych to taky nevybrala:)
Ta byla v pohode.
no vidíš že to nebyl takovej brutál jak si to líčil na icq:-P ještě se přiznáš že je to jen vození pr*ele z kopce;))
houby brutál, jen to drncalo ;o)
Tak když říkáš že byla vpohodě tak bych možná v tom mlíku neskončila:))))
No sice odjezd vypada siroce, ale vypada to, ze se tam jela celkem kudla dole. ;o)
No to teda jela, byl to slusnej MX :-)
Cili tam jak je ten kolik drzici mlici (za tim rigolem), tak tam bych to videl na opusteni trate :-)
No zas uplne v pohode nebyla, dost lidi z b-f by v mliku skoncilo;-)
No koukala jsem na jiný a přišlo mi to jiné. Zdá se mi, že tady si to mohl tlačit už dolů. No ale vždyť já tomu moc nerozumím:)))hihi Ale tahle je taky dobrá:))
nestačilo by napsat „já tomu moc nerozumím“? ;)
Stacilo:)
no vidíš, a máš co psát příštích 100–150 příspěvků;-P
Hele on mě vždy učil ať se kokám a ptám a ona to na začátku byla otázka. Já sem jen napsala svůj pocit a řekla, že tomu nerozumím.:(
Nemohl – to bych nacpal do hrany toho dopadu – ja skakal az za koreny a stejne jsem vedel ze jedu prd tak jsem to jeste tahal pro divaky :-)
Exhibicionista jako vždycky:)))a komediant k tomu, ale tentokrát se to alespoň obešlo bez pádu na ramena:))))
Protoze neprobehla vecerni priprava.
Nepilo se na Hulváta?
Pilo, ale to tam jeste nebyl… No a druhej den uz jsme do toho znovu jit nechteli;-)
Něco jsem zaslechla:)
Dobrej reportík:)
naprosto neskutecne napsanej report. by me zajimalo jak vypadaly jeho slohovky ve skole :-)
Doporucuju precist i starsi veci jak na 720.cz, tak na da-li-da.cz – vzdycky, kdyz me v zime uz totalne sere snih, najdu nejakej starej report na da-li-de a je mi hej;-)
vim, vetsinu sem cet :-)
Jojo máš recht:)
kůůůl pyco voe hozený do pohody! fuckt mě to vcéra pobavilo :-D
to je ta nová přilba, co jsi si koupil pod záminkou, že potřebuješ bezprstý rukavice na mtbo? hezká .-)
Manas sory omlouvám se ale tohle je fakt hezký:)
rika se rozmazany ;)
No to je pravda, ale jinak mu to tam pěkně mydlí:)
Ce, tak smetam jeli na příjemnou tečku weekendu. Trať nádherně vyprahlá, rozvoraná, lanovka jezdila, prima strávenej den. kupodivu sme toho moc nezrušili.