Co rikate na znacku Kelly's? Konkretne model 2004 Magnus?
Co rikate na znacku Kelly's? Konkretne model 2004 Magnus?
Se značkou zkušenosti nemám ale ten magnus je podleme nic moc vidle je dost spatna a brzdy tektro : o tech sem si tu neprecet nic peknyho… sou i lepsi biky v tehle cene
za tu cenu se da koupit lepsi Author treba Opus ktery ma vybavu Shimano Deore atd… Tektra V brzdy jsou dobre, jen se musi dobre nastelovat, ja mam velkou spokojenost!!! :-) Ta vidle na zacatek uplne staci, mam ji a jsem zatim spokojen a¨le uz se samozrejme divam po lespi…
Author Opus?Je lepsi?Opus prece nema komplet vybavu Deore.Naboje ma svoje,kliky Suntour,brzdy Tektro a hlavne ta vidla-RST Gila,slysel jsem,ze RSTcka jsou nic moc. A Magnus ma naboje Deore,presmyk LX, kliky ty same a vidlu Suntoura.Tak nevim jestli je Author lepsi…
no tak já už sem s capou TL, což je to samy jako ta gila akorat s většim zdvihem dojezdil, včera vylítl regulační šroub u levy nohy, takže mam teď rightyho, no nějak to bez kola ty dva měsíce snad vydržim :-(
Vyfotit a ukazat
Mám Magnuse 2003, to byl v alívku. Nechal jsem si tam dát oddělené řazení a páčky brzd a jinou vidli. Jsem s nim spokojenej. Po vyzkoušení mě vyhovoval víc Kellys než srovnatelnej Author. Navíc se mi líbíl o dost víc rám – ale to je subjektivní. Proto je taky tolik výrobců – naštěstí. 8-))
Take jsem o nem dost silne uvazoval,jevil se mi dobry za tu cenu, ale nakonec jsem si desitku priplatil a koupil Ravo Racing XC. Nejen, ze je absolutne nekde jinde vybavou i vidli, ale hlavne u Kellys davaji kvalitni jen to, co je videt (prehazka, presmykac – ten byva kupodivu vyssi rady nez prehazka – asi proto, ze je levnejsi) a naby, stred atd. jsou horsi. Ravo racing XC nesezenes, ale doporucuju treba Ravo Sago za 21900 nebo neco jineho komplene v Deoru a vys
Doporučuješ RAVO SAGO, momentálně o něm vážně uvažuju. Myslíš, že je to za 17000 dobrý kup. Jaké jsou s RAVAMA zkušenosti.
Já teď řeším, jestli jít do Kelly´s Magnus nebo do Meridy Matts Sport 500, poraďte prosím!
Ja jsem resil stejny problem, vybavou jsou myslim stejne. Sel jsem do Magnuse, mam ho chvili a mam trochu spatne serizenou prehazku+presmyk, ale doufam, ze to na garancce seridi..Jinak je to v pohode..
Tak se poďel o zkušenosti, nerad bych špatně investoval, jestli za tu cenu existuje něco lepšího. Díkec
Dneska jsem to daval na tu garancku, tak jsem zvedav :-)
Segra ho ma zatim par tydnu a je maximalne spokojena.
Tak garancka hotova, presmyk spraveny ale jeste by to chtelo trochu doladit.Jinak by to pry chtelo kratsi osu,vymenili by mi ji, kdybych mel problemy.Jo a jeste mi rovnali kliky gumovou palickou:-) Takze si zkusim doladit ten presmyk a snad bude vse v pohode.
Tak už jsem si ho taky obědnal, v pátek pro to valím, snad ale nebudu mít takový problémy ;-)
Tak dneska jsem si ho dovezl, je hodně v pohodě, ale mám stejnej problém – přesmykač je dost špatně seřízenej. Co ty, už je vše OK?
No byl jsem se jeste zeptat v tom shopu a rekli mi at jim toho bika jeste dovezu a ze si s nim jeste poradne pohrajou a pokusi se to poradne sestelovat,aby bylo vse ok.Ponesu ho tam pristi tyden a az ho budu mit zpatky tak napisu jak jsem dopadl.
Tak mi vymenili osu za kratsi a vypada to,ze je to lepsi tak o 90%.Takze celkem v pohode.
Ja mam matts 300 2004. Ram ten isty co na 500 len ma vybavu alivio. Som s nim maximalne spokojny.(teda az na tu vidlu SR 60mm)
Tak už jsem se a téměř na 100% rozhodl pro Kellys Magnus, nevíte kde v Brně bych ho mohl sehnat nejlevnějš (pod doporučenou cenu)?
Mam Magnuse dsc 2004 a je to v pohodě až na tu vidlici.Je dost tuha.Suntour xcp 75.
ja mam magnus 2000 a som s nim spokojny, ram vydrzi naozaj dost, skacem s nim aj polmetrove skoky a v poho, komponenty som uz obmienal, ale ram, co je zaklad biku stale drzi… podla mna jednoznacna volba