zajímal by mě názor zkušenějších na nabídku kola KELLY'S MOBSTER za 30 tis. (VELO 11/2004), případně jiný tip na MTB do 30 tis. (preference rám, vidle, váha),za ty peníze se mně zdá dost dobrý. díky
zajímal by mě názor zkušenějších na nabídku kola KELLY'S MOBSTER za 30 tis. (VELO 11/2004), případně jiný tip na MTB do 30 tis. (preference rám, vidle, váha),za ty peníze se mně zdá dost dobrý. díky
za ty prachy je to urcite dobry,navic mi pripada letos nejlepsi z nabidky akcnich kol – merida – ravo – kellys mit ty prachy a chtit HT tak jdu do toho ale nekteri maji averzi k teto znacce, uz se tady o tom psalo, ale v situaci kdy nechces ozelet komponenty z vyssich rad a nemas na to abys poskladal neco na ramu rb, duratec … tak to opravdu spatna volba nebude
mám model 2003. bylo i je to slušný kolo za dobrý peníze. pokud Ti nevadí, že na některých akcích jich jezdí mnoho (až velmi mnoho), tak se ho bát rozhodně nemusíš. jinak se koukni tady do historie, i tam toho najdeš mnoho;-)
Za 30k urcite lepsi kolo nesezenes.
a co třeba 4ever tera za 32kk? výbava XTmavic crosland, vidlice MXC ETA, Hydry Magura Julie. Loňský modely 03 slevnily ze 42kk.
Fuj ten je ale osklivej :) Jo ve sleve se da koupit cokoliv kdyz ma clovek prehled. Mobster je ale zavodak 4ever mi prijde nejak divne poskladanej.
tož nevypadá to tak špatně, mě osobně se teď ale spíš líbí giant.Jenomže ten bude asi dražší pokud ho budeš chtít z nějakou lepší vidlí.No přesně nevím 05 ceny giantů ještě neznám.
jeste za stejny penize v akci GIANT XTC 2, ktery se mne o neco vice libi, ale jinak, dtto, ne ?
Někde jsem slyšel, že KELLY'Su praskají rámy (možná fáma). Mám Mobster04 a fakt mi prasknul (cca 7500km). Ale výměna bez problémů. Taky jsem musel brzy měnit špice (cca po 2500km praskaly) a ráfky taky nestály za nic (cca 5000km vylezly z nich špice). Jinak ostatní věci drží. Taky jsem minulý rok hledal levnější kolo v lepší výbavě, ale nic levnějšího jsem nenašel. Supr kolo – na novou sezónu zase nový rám.:)
praskání rámů a kellys na tom něco bude…model Hacker mi během půl roku 2× praskl.Lidi co znám a mají Mobstera tak podobný problémy nemaj…takže možná je to tim že jezdím jako prase…:)
Ty Kellys rámy jsou dost light, hodně ztenčovaný, asi to je až moc
mam mobstera 04,vazim 82kg a zatim mi neprasknul:)!!ale je pravda ze se v zaberu brutalne prohejba!!jenak na nej nedam dopustit!!bezvadny kolo za jeste lepsi penize!!!
jo je to dobrý kolo, namam teda zkušenost, jezdim silnici, ale o Kellysech se ví, že jsou docela dost lehký
Praskání špic – máš moc utáhlý výplet.
jestli má hliníkocvý tak to ani nemusí mít moc utáhlý.V minulém velu byl takový hezký obrázek jak borez vláčí kolo se zničenými crosmaxy- na předním mu ruply snad všechny zaráz-to teda nevím co na tom dělal.
a co se treba vykaslat na hardtail a kouknout treba na fulla sugar od gary fishera. Vybava a sleva je taky zajimava (velo 11/2004) a doba dodani stejne dlouha. Ja osobne bych do hardtaila uz nesel, kope do zadku a ve srovnani s fullem je to jako jet terenem na silnicce :))) biku zdar.
Mam model 2003 a vcelku spokojenost akorat jsem musel po 2000 km menit rafky bylo to hrozny blato. Za tuhle cenu lip osazeny kolo nenejdes akorat jich fakt jezdi hodne.
tak visco..barva nejezdi a hlavne bys mel bejt spokojenej s vybavou nez s barvou ramu(za tu cenu)!!takze tohle vubec neresim..