• oggy

Dneska jsem pochopil proč maj na poště neprustrelny skla nechal jsem si postovnim balikem poslat vidlici tak dopoledne sedim doma ucim se na zkouzku a celej natesenej cekam ale co se nestane prijede postovni vuz vybali nejaky ucty ale zasilka zadna tak si necham na netu vyhledat kde se nachazi a zjistim ze lezi na poste z duvodu nezastizeni adresata kdyz prijdu na postu(mam to pres cely mestecko cca2,5km)tak mi ta baba rekne ze zasilku tam maji dorucovali ji a ze bych na vydani mel mit listek ale ze stejne me stejne nic nevida protoze zasilky dodane ten den muzou podle radu vydat az po 17 hodine no to byji clovek rozkoval prdel

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Luka  

Nevim jak u vas, ale v praze je to velmi bezne. Posta dorucuje jen firmam, a to jeste jak kdy. Jinak smula, jen postacka roznasi rovnou napsany listecky… ja kdyz si nechavam neco posilat, tak jedine do prace a jedine v adrese s nazvem firmy, protoze jinak mi to ti kretinos nechaj na poste a hodej mi papirek…

0 0
    • Volf  

Česká pošta funguje úplně stejně jako České dráhy prostě nepochopily že už nejsme za První republiky a že se doba změnila.

0 0
    • widlicka  

to iste sa stalo mne ulejem skolu aby mi doniesli prehazku a retaz a oni bez hamby len strcia listok do schranky… tak som este v ten den isiel na postu ale balik mi nexceli dat ze az na druhy den…druhy den bolo sobota=zavrety servis takze som mal o weekend bez biku viac…

0 0
    • jizby  

Doporučuju využít v podobných situacích službu , zvanou „znovudoručení zásilky“. Pošta je povinna tu zásilku doručit na žádost adresáta, myslím, že stačí i po telefonu -mělo by to bejt napsaný i na tom lístku. Lidi to málo využívaj a měli by. Už proto, aby ty poštácké lemry si to tak neulehčovaly.

0 0
    • Enttee  

To máš recht, mě to osobně doručili jen jednou a víckrát už se tu neukázali, ani neházej papírky do schránek maximálně papírek říkající, že mam na poště už děsnou dobu balík at si ho neprodlene vyzvednu, he a to voněm nevim. Holt ČP.

0 0
    • gucan  

U nas na vsi mame jednu vyhodu – uz 10 roku chodi porad stejna postacka a vsichni ji tu zname, takze kdyby to nekdy nedonesla, tak vim, kde si ji najdu :)).

0 0
    • Brouk_Pytlik  

15.12.2004 sem do Číny posílal 2 dopisy do dvou firem, byly to polstrovaný obálky a v každý bylo CD v krabičce. Dnes je 6.7.2005 a dopisy ještě nedorazily…

0 0
      • Jenda  

ale tohle bylo o Cesky a ne Cinsky poste:-) BTW myslim ze CD ani nikdy nedorazi – vis co nebezpecnyho materialu se vejde na jedno CD – se musi dukladne proverit a pote zabavit do cinskeho statniho archivu:-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.