Ahoj, píšu to na B-F, tady je větší možnost, že to víc lidí přečte.
- Kdo jdete ztr na mapování Baby/Kuřimské hory?
- Jedete na kolech, nebo pěšky?
Ahoj, píšu to na B-F, tady je větší možnost, že to víc lidí přečte.
On nikdo neví, že se zítra něco bude dít a kde je sraz, takže Ti asi těžko odpoví.....
jj :-((
Já myslel, že brňáci Sledují dění na ČeMBě :-(
Tady je kopie z ČeMBA webu: _____________________________________________
Zdar přátelé,
jak už mnozí víte, tuto sobotu, 19.1.2007, se sejdeme v 10.00 u křížku v Medlánkách a vydáme se s GPS přístroji zaměřit možné (i nemožné) úseky, jimiž by mohl vést nějaký ten singl, s požehnáním Lesů města Brna.
Jelikož se tam asi nesejdeme všichni, ale mnozí z vás to tam znáte, naskenoval jsem mapu zájmové oblasti (1:25.000), do které si můžeme v Adobe čmárat a postupně se tak snad dopracovat k nějaké jednotně preferované trase, kterou předložíme lesákům k posouzení.
Mapa se snad brzy objeví ke stažení na stránkách ČeMBY, takže se budete moct probírat vrstevnicemi a hledat ideální linie.
Vlado
To je na mě brzo,musím na chvilu do hokny.kterým směrem se pojede?
Nemám tucha. Vlado to měl asi nějak naplánované, ale je marod. Myslím, že „zbartos“ bude taky něco vědět.
Když něco zjistíš,tak pisni,hodím sem zejtra očko.
Většina lidí asi dorazí pěšky, já asi na kole (sraz je pozdě, tma je brzo a vzdálenost z Medlánek do lesů nad Jinačovicemi a zpět je cca 7–10 km…), ale v pohorkách a v protidešťové výbavě… Směr útoku určí Macik, který tam bude asi jediný z předchozí průzkumné čety. Minule myslím zkoumali západní stranu hřebene Baby (to jsou ty svahy k Jinačovicím), takže bychom tam měli na ně navázat. Pokud máš v plánu přijet později, zavolej mi, až budeš zítra vyjíždět na mobil 723018497 a já se Ti pokusím popsat, kde v té chvíli budeme kam budeme směřovat. Při domlouvání naší polohy by Ti pomohla mapa 1:25000 Brno-západ z Geodezie On-line nebo GPS (já budu mít GPS s sebou).
Jedeš na kole, když nebude pršet?
áha…
Tak další špatná zpráva. U nás zase pro změnu onemocněla zatím jen moje žena a tak musím s dětmi místo ní na koncert. GPSku ale přivezu v 10:00 ke křížku, pokud mi do 9:30 vsichni (Jakub Gajzler, Lišák, JSt, Maňas, Macik, Petr Chupik) nezavolate na 723018497 ze tam dnes nepujdete.....
Bye Z.B.
nějaká ta diskuze by třeba mohla proběhnout i zde, na fejsku čemby
Kriste pane, co to zase taháš za veteš nahoru?
a kdyby jen jednu :(
No právě… Tímhle si moc bodů bohužel nepřipíše.
Nikdy?