Cau, chci se zeptat jestli nekdo jedete? a take jestli nevite kolik je na dlouhe trase kumulativni prevyseni, treba z lonska, na webu organizatoru to nemaj. Dik
Cau, chci se zeptat jestli nekdo jedete? a take jestli nevite kolik je na dlouhe trase kumulativni prevyseni, treba z lonska, na webu organizatoru to nemaj. Dik
Malevil letos pojedu po ctvrte a je to jeden z mych nejoblibenejsich zavodu a moc se tesim. Prevyseni je maratonska klasika cca. 2500m.
dik za info, zatim jsem jeste zadnou dlouhou nejel vzdy jeno kratkou max 1900 hmm tak jsem mel trochu obavy. Tech 2500 to vypada dobre, dlouhej kral ma 3600 a to bych asi se soucasnou formou nedal.
Me se moc nezda ze ma kral 3600 tusim ze driv tam uvadeli 2800m. Narocnosti mi prijde jen o malo tezsi nez malevil, ale na Sudety zdaleka nema.
myslim ze jsem to videl na webu, jo letosni dlouha 3576m ted jsem tam mrknul
Král je jezditelnější, je tam víc kratších kopců, na Malevilovi je jeden pořádnej- vloni jsem tam najížděl dost vzadu a takovej počet tlačících jsem ještě neviděl. Tak netrénuj ale nezapoměň pantofle :-)) Jinak už se taky těšim, vloni jsem ho jel poprvé a byla tam parádní atmosféra
Ja jedu taky dlouhou , previseni je jak uz tu bylo receno okolo 2500. Perfektni zavod uz se moc tesim. Akorat jeste musim neco nalitat.
Taky jedu dlouhou. A pro informaci – kolik máte najeto letos, abych se zastyděl a něco ještě najel.
Sakra takovejch lidi tam jede a ja jsem zatim bez dopravy = neprihlaseny a kdyz uz ta doprava pak bude nebude moznost se prihlasit a taaak se mi tam loni libilo :(
Tak to vem vlakem, ne ? 20kc za kolo jako spoluzavazadlo. Sebou stan + spacak. A je to.
Pojedu a svuj loňskej čas zlepšim o 20 minut!!! …takhle od stolu se dobře machruje :)
kdyz uz jsi to takhle hodil do plena, co byl tvuj lonskej cas? Muzes pak od nas dostat pozitivni nebo negativni feedback :))
To už je hrozně dávno. Kdo si to má pamatovat!? ;)
Na www.paklisport.cz/ normálně výsledky k dispozici.
Já vim, jen se bojim, abych pak nedostal negativní feedback :) … měl jsem to za 5:57
Nemáš za co. Já jsem jel loni „krátkou“ za 4:50. Malou výmluvou je, že jsem byl čerstvě po operaci očí a že jsem tak trochu neviděl na cestu. Ale ujít jsem si to nenechal – Malevil je pro mne otázka prestiže a kdybych nejel žádný jiný tak tento si ujít nenechám.
Malevil taky beru trochu jinak. Na ranči je super atmosféra, už se těšim.
ja myslim ze je to supr cas, ja jako svoji premieru na dlouhe trase budu brat dobry cas pod 7h
Myslím, že jsem to našel.
Tvůj čas ba měl být: 05:57:31
Takže letos 5:35! Je to chlapi jasný? :)
To já se chci zlepšit o 50 min. Jestli se mi to nepodaří (a pokud nebudou nějaký defekty), tak končím s cyklistikou :-)
To jsem to napsal kravsky :-) Chtěl jsem říct, že jedinou omluvou by bylo zdržení vinou defektů…
Jestli jsi jel loni dlouhou, tak jeď krátkou a máš 50 minut jak nic :)
No, taky řešení. Chci se zlepšit o 50 minut na dlouhé. Mám najeto 2× tolik km, co loni, takže musím.
hmmm najeto mas fakt hodne, to na tom kole i spis ne?:)) ja mam 5× mene, jsem frustrovan :))
Právě, že nespím, ale v noci na něm občas jezdím :-))
těch 2767 je aktuálních?
Není :-) Včera 45 km, takže 2812.
Super počasí, dobrá organizace, pivo v našich lednicích skvěle vychlazené, steaky na grilu dobře propečené, hajzlíky v kempu Koupaliště čisté.
Závazek se mi podařilo splnit a ještě přidat 3 minuty k dobru, naprostá spokojenost !
Taky pojedu dlouhou:0), uz se tesim…
Lucko mi se nezname, ale znas Buldu z Kralup? Ze pry jezdis dobre na bezkach a jses taky kocka :) Jo a ja jsem se chtel zeptat jestli taky pojedes Pres dva kopce pristi tyden v Jedomelicich?
Znam Buldu a Pres dva kopce pojedu – tu dlouhou:)
Bezva :)
Já nejedu a mrzí mě to. Jel jsem první tři ročníky a říkal jsem si že nesmím chybět na žádném… Jenže mi to poslední roky koliduje s MTBO. Člověk holt nemůže chtít všechno. Tak si aspoň projedu teď o prodlouženém víkendu trasu :)
Uz jsem prihlasenej na 100Km a za 14 dni si to jedu v projet.
Když pojede dlouhou i Lucka tak se nesmím nechat zahanbit a jedu taky dlouhou---to bude výzva jestli dám lepší čas než holka(v záloze mám gumicuk)
no ona je holka a holka ja loni dojel jen asi 3min pred prvni (pravda sice s defektem a asi 3× serizovanym hlahovanym hl.slozenim ale zase nevim co potkalo ji :)
4× pretrhla retez a 12 x pichla (((-:
Při závodě se nepíchá :-)) ale defektí :-))
sem cekal gdo se vozve…(((-:
No vidíš čéče nahodíš udičku a nějakej trouba zabere..se nediv pátek odpolčo
Tak mě napadá že jsme dojeli dost podobně, já měl pro změnu defekt nohou a tu první holku jsem převalil až v tom sjezdíku v německu, měla na zadku nápis „jde to skvěle“ nebo neco podobnýho. Naštěstí se bála dolů a nadělil jsem jí asi dvě minuty.To není ostuda, jela jak motorka :-))
Ja s ni jel pomerne dlouho cca 15km ale pak zastavila na obc(z)erstvovacce :)
No tak já teda taky pojedu. Dlouhou. :o)
Tak co, jedete nekdo v sobotu dlouhou? Ja jsem prihlaseny, ale dost me s..e ta predpoved pocasi :-(. Kdo to jel po desti/v desti? Je to tam hodne o usta? Jeste jsem to nejel… diky.
Ja nejedu, ale jen jsem chtel napsat, ze jsi vykopal slusnou historii :-).
Jel jsem to v dešti, kroupech atd a měl jsem to problém dojet, ale dojel – pomalu. Nic jiného nezbývalo :-). Letos právě kvůli počasí nechci jet. Je to dost náročné v takovém počasí tak se na to připrav
Diky, to jsem nechtel slyset, ale tak nejak cekal. Ale jsem rad, ze to pise nekdo, kdo to realne jel a tedy umi posoudit…
Mno, jestli ta predpoved vyjde, tak na to mozna hodim bobek…
Jel jsem to vloni v dešti a na tomhle podloží mi déšť nepřišel extra nebezpečný. Vzhledem k písčitýmu podloží v tom ale fakt hodně trpí kolo. Ložiska na fullu jsem měl úplně v prdeli.
Diky za info. Mno, kolo v takovych podminkach dostane vzdy na zadel, to je jasny. Ja to pojedu, pokud teda pojedu, tak na fatbiku, cili zahul dostanou loziska hlavka, stredu a kol…
jedu kdyz bude hezky:)
Asi to budu mit stejne, patek vecer/sobota brzy rano rozhodne.
Jeď za každého počasí a pak tu napiš své dojmy
Tak co jel jsi ?
Byl jsem se podívat pod Hvozd na výjezd a teda měl jsem problém poznat kdo je kdo když všichni černý :-)
Asi to byl masakr, prakticky pořád pršelo. Na dlouhý dojelo cca 160 lidí. Dost se prý padalo i na 50km trase
Nn, mozek vyhral, a statecne jsem to vzdal a ani nevysel z baraku :-). Prave, musel to byt mordor a do toho se mi opravdu nechtelo. Takze snad za rok.
Ahoj, je trat malevilu sjizdna po cely rok a je ta trasa celorocne znacena? Jsme na dovolene v Luz. horach, rad bych si to treninkove objel.
Značená není, alespoň nikdy celoročně nebyla. Sjízdná bude, záleží kde a jak je posekáno.
Stáhnout GPX a nechat se navigovat
Dik, gpx mam uz nahrany. Snad tam luk, ktery musi byt posekany, neni moc :)
Né, bude to naprosto v pohodě. Jenom to není značený
Dik, prave startuju, uz se tesim