Jestli máte někdo tento rám, tak jsem zvědavý na vaše komentáře. Zdá se mi slušný na poměr cena/hmotnost/tuhost.
Jestli máte někdo tento rám, tak jsem zvědavý na vaše komentáře. Zdá se mi slušný na poměr cena/hmotnost/tuhost.
supr
mám s ním jeden malý problém. V místě kde je sedlovka zasunutá v trubce mi to pořá nějak křupe. Spíš jako by to bylo pnutím v okolních svarech. Nevíte co s tím? Mám to namazané a pevně utažené.
To ti vrze sedlo. Zkus namazat liziny u sedla a uvidis co to udela :)
diky, zkusim to. Je to nechutne poslouchat 50 km
Mě to taky dělalo u rámu matts a vytáh sem sedlovku, rozebral, vyčistil,namazal sedlo otřel sedlovku a od tý doby mám pokoj:)
mě pomohlo taky očištění + pořádné utáhnutí sedlovky, čím jsi to mazal?
Trochu vazelíny neznámého původu co sem doma našel:)
Mám tento rám také a používám karbonovou sedlovku, nic na tom nevrže. Občas používám trail gator, tak jsem pro to koupil klasickou hliníkovou sedlovku a začalo to také vrzat, jakmile jsem vrátil karbon, tak to přestalo. Zkoušel jsem podotahovat sedlo, ližiny atd. a je to lepší, i když si to sem tam při silnějším záběru vrzne, ale již to není tak strašné.
pomer cena/hmotnost/tuhost = 1.2374
Do nekterejch modelu jde velmi spatne dat zadni kolo,matka upinaku narazi na patku a saltr:(
Me to taky křupe je to hnus nevim co stim........:(
vytahni sedlovku necim ji poradne ocisti pak i objimku a vnitrek sedlovy trubky kam dosahnes a musi to prestat… jestli ne tak to bude zamek sedlovky nebo samo sedlo
ram je to vyborny, vaha supr, tuhost taky solidni akorat pri jizde do kopce mi to stale a porad zveda predni kolo… :-(
Top křupuiní neni rozhodsně záležitost jen těchto rámů ,mě to apach dělal taky s hliníkovou sedlovkou, bud sem namazal, pak zalejzala, nebo očistil, a pak křupala, byla to sranda:)