Čau lidi, nevíte někdo jak je to s povinnou výbavou cyklistů v Rakousku? Chci se tam mrknout na kole i s ženou, ale nemá přilbu, nerad bych platil tučnej flastr. Díky
Čau lidi, nevíte někdo jak je to s povinnou výbavou cyklistů v Rakousku? Chci se tam mrknout na kole i s ženou, ale nemá přilbu, nerad bych platil tučnej flastr. Díky
kup ji helmu a tvrd ji ze je povinna, aspon si na ni zvykne a bude ji vozit i v ČR.:o)
no jo, ale ona se těžko shání helma podle gusta ženy ke kolu…
ja myslim ze je povinna pac uz dosti davno jsem ji shanel a nevim jestli jen kvuli pocitu bezpeci, spis me napada jestli muze jet cyklista v noci bez reflexni vesty – kdyz to musi i ridic ve dne ?! ale to bude asi jen ma plana myslenka
reflexni vesta – to vubec neni blbost, tady (v anglii) je maji v kazdym bikeshopu a spousta lidi taky v nich jezdi. Ja taky nad tim premejslim, aspon do prahy…
no ja bych si ji koupil taky – hlavne na cyklocundry ale zrovna ted proadavji vsude jen ty cely sustakovy a ja cekam na takovou tu co je ze sitoviny :) prece se nebudu parit jak dobytek
zajdi si do kramu s pracovnimi odevy, tam je maji, nebo somruj po stavbach. me se v ty anglii libil takovy reflexni pruh co si das pres rameno a kolem bricha, bylo to vyrobeny z kombinace 3M a oranzovy barvy
ten mam ale furt to neni ono, prece jen v noci jde o krk, ale rok pryc tak obejdu vsechny ksefty a nekde to snad bude
Tu sitovanou s velkyma okama mam, koupil jsem ji vietnamca za 95kc, je to dobra vec.
No, když ji někdo chce nosit, tak proč ne, ale jako povinná na kolo mi to přijde jako úplná blbost.
povinne urcite nee, ale predstav si ze jezdis na kole do prace, na podzim, za sera…
Bacha, investuj do bezpečnosti, například do lanovky tě tam s kolem bez helmy nevezmou. Jo a navíc tam bez ní bude dost out.
Helma v Rakusku povinna nie je. Vo vlastnom zaujme ju ale vacsinou nosim. Zato je ale povinna kopa odraziek na biku a za kazdu chybajucu je 7,–EUR pokuta. Moj MTB nema ani jedinu odrazku a zatial som kvoli tomu nemal problemy (jazdim na nom skoro denne ale len mimo mesta). Obcas ale robia policajti zatahy na odrazky, aspon v novinach to tak pisu.
Ted sem tam byl na biku a je tam povina helma vsechny ty skurveny odrazky a světlo dopředu do zadu a musej se ty světla zapnout po 5hodině, kamošum napařili pokutu že nesvítily…heh
helma nie je povinna. Zijem tu tak to viem. Odrazky povinne su. Svietit musis az pri zhorsenej viditelnosti.