Máte někdo osobni zkušenosti + tipy s ubytovanim v kempech či chatkách někde u jezer v podhůří . Mám to v plánu absolvovat s rodinou (děti 7+10) za každej tip předem děkuji .
Máte někdo osobni zkušenosti + tipy s ubytovanim v kempech či chatkách někde u jezer v podhůří . Mám to v plánu absolvovat s rodinou (děti 7+10) za každej tip předem děkuji .
Tam je všade krásne. Ale osobná skúsenosť /chodím len do kempov/: Zell am See, Wolfgangsee, Grundlsee, Hallstatersee, Attersee, Plansee /Zugspitze/, Achensee, Milstattersee, Weisensee a možno som aj nejaké ešte zabudol. Všade máš bikové trasy, radwegy pre výlety s rodinkou, turistiku, kúpanie, ak vyjde počasie tak raj na zemi.
A můžeš mi poslat nějaké webové odkazy , či nastínit ceny v kempech . Celkem nepreferuji oblast. vím že tam fšude je skorem krásněji..
Podľa oblastí to nájdeš cez starý dobrý google. Ale skús: www.tiscover.at, www.campsite.at , a skús napr. www.bike-holidays.com/home_fs.php. Ceny kempov sú cca 15–25 EUR pre štyroch, ale nájdeš to na nete. A moj tip na rodinnú dovolenku je Wolfgangsee.
Kde a co by Te to zajimalo? pokud budes trochu konkretnejsi co vse hces zjistit dej vedet.. Jsem v Rakousku mozna bych mohl poradit(pokud to bude v mych silach)
Nemám preference . Snad jediná podmínka aby tam byli jak roviny (pro maminu+děti) a také nějakej ten kopečk pro mě. Někde u jezera by to bylo fajn a cena nějak „česky“ příznivá . Komfort ubytovací mě nezajímá stejně jsme přes den venku na kolech.
zell am see, nebo v podstatě celý region pinzgau.. máme teda projetý jenom trochu okolí – zell am see, leogang, saalbach/hinterglemm, ale bylo to super
Vyhrabávám mrtvolu. Máte někdo zkušenost s kontrolami v Rakousku na covidová opatření? Mám možnost na víkend vyrazit do kempu. Test už u nás nestihnu a očkování mi vyprselo před 3 týdny. Kamarád premlouvá, já se bojím. Nestojím o nejakou pokutu a izolaci když to praskne.