Nejsem si jisty ale tusim, ze uz jsem videl jejich CZ stranky ale nejak se mi nedari je najit :( Mam dneska den blbec tak se mi nedivte
Nejsem si jisty ale tusim, ze uz jsem videl jejich CZ stranky ale nejak se mi nedari je najit :( Mam dneska den blbec tak se mi nedivte
No asi pred mesicem mi psala manzelka dovozce (timto ji zdravim), ze pry maji byt stranky v provozu do 14 dnu, takze to neni nemozne.
ja mam proste za to ze uz jsem na ty stranky koukal a prohlizel i ceny bot ale ted by me zajimali rukavice _ dlouhoprste ErgoAir_ zrovna jsem je nasel ve starsim Velu a vypadaji dobre
Ja mam od ni cenik (shanim model XDH a tady u nas je nikde nemaji :(
GLOVES X GEL 690 XDH 745 MATRIX 449 REX 390 REX LADY 390 ENZO 299
…a jeste kdyby byl zajem, muzu poslat majlem komplet cenik
Posli sem radsi komplet MAgdalenu :-)
;-) Se jako znate,jo? nebo to „…MAg..“ melo znamenat, ze mam udelat jeji sochu ze supr dupr Mg slitiny?
Matne si vzpominam, ze si domlouvali nejakou vyjizdku, jak to dopadlo Michale?
Dobre, ujeli jsme tak asi tak 2km:-), jak tu Formanovci byli kdysi na Drasalovi.
Je asi fakt ze jsme s Michalem vypili vic piv nez najeli km ale snad dojde v budoucnu i na tu cyklistiku:-)
Myslim, zd sem ty XDH videl v Krab Cycles dole u Vltavy kolem 800. Jejich web by mel bejt http://www.tommbike.cz
Je to tommbike.com ale porad to nefunguje, mame linyho webmastera, tak se omlouvam:-)
daji se veci vyzkouset a koupit primo u vas? zajimaj me sortky canyon a zatim jsem je nikde v kramu nevidel… nebo aspon tip, kde konkretne v praze by je mohli mit?
web uz funguje. http://www.tommbike.com
Canony by mel mit Visek Sportcentrum, Sterba a Eurobike
diky, vcera sem v eurobiku sehnal snad posledni Mko v Praze :-) meli byste vic myslet na nas prcky :-))) to je vsade samy L, XL… :-)))
jo a jinak na webu mate jako prodejce Smichoff Bike, jenze mi tam tvrdili, ze LG vubec neprodavaj…
Tak to nevim s kym si mluvil, ale maj od nas docela dost zbozi, kdyztak sef je Michal Venhoda a ten by nas snad nezaprel:-)
a kratasy s laclem nebudu?
Jestli ti to pomuze, tak mam kratky ErgoAir a jsou vyborny. Pravda staly kolem petikila, ale nemaj chybu. Bal jsem se, aby se to na dlani nekrabatilo, ale z bytecne, jsou opravdu vyborny. Navic jsou krasne cerveny a ladi mi k biku.
ja mam zese krasne modry, jinak s vyse uvedenym naprosty souhlas
Hmmm, ted jsem koukal na ten elitni MTB model za cca 3litry, nemate je nekdo?
Hmm, taky se mi libjej…
Hmm, tak mam dalsiho adepta na novy tretry. Zvazuju Sidi, Gaerne, Spesly, Diadorky nebo prave LG.
Tretry Ego Grip jezdím cca jeden rok. Nemůžu sice srovnávat, protože jsou moje první, ale zatím maximální spokojenost. Vlastně jsem asi měsíc jezdil Sidi Basic – hrůza, nezkušenost, moje blbost.