Ahoj zdravím všechny cyklisty. Mám vyhlídnuté silniční trety Luis Garneau a zajímalo by mě, jaké s nimi máte zkušenosti a co si o této značce myslíte. Za odpovědi děkuji
Ahoj zdravím všechny cyklisty. Mám vyhlídnuté silniční trety Luis Garneau a zajímalo by mě, jaké s nimi máte zkušenosti a co si o této značce myslíte. Za odpovědi děkuji
Jezdím bikové boty Luis Garneau a jsem s nimi maximálně spokojenej. Sedí mi skvěle, kvůli čemuž jsem si je koupil. Mám je tak 7000km a jsou pořád v super stavu. Takže myslím, že vydrží opravdu dost.
Mám také bikový tretry Navigation II nebo tak nějak, mám je už asi 4 roky, najeto přes 15 tisíc kilometrů, a dnes se mi přetrhla tkanička, když se mi zasekla o velkou pilu, jinak jim nic neni, a ještě hodně kilometrů vydrží…
Měl jsem od nich sedlo ještě dovezený z Kanady a dneska už můžu říct, že nic moc. Dneska mám jejich rukavice a stejnej pocit. Nedávno jsem si prohlížel nějakej jejich levnější model treter a působily ma mě dost lacině. Na druhou stranu jsem si chtěl svýho času pořídit jejich helmu / už si nevzpomenu na model /, ale v tý době nějak nefungoval dovozce, tak jsem koupil MET. Na druhou stranu se píše, že je to za mořem docela kultovní značka.
Můžu se zeptat jakej model rukavic? A pod větou „levnější model treter na mě působil dost lacině“ si taky nedovedu představit jaké bylo očekávání, když se jedná právě o nižší třídu. Beru kritiku, ale konstruktivní manželka dovozce:-)
zdravim, u dovozce jsme byli diky kamaradovi ve skladu nakupovat a dost jsme u vas v suterenu nechali :)
nemuzu si stezovat ani na jedno, damsky rukavice ergo s kratkejma prstama i s dlouhejma jsou absolutne super a o plastenkach ani nemluvim! Ja si myslim ze LG je znacka dobra a veci maji kvalitni, vozim je uz druhou sezonu, vlastne treti je to letos a ani musku bych na tom nenasla. Snad jen sitovina (takovej ten vrchni prodysnej matros) na kratkych rukavickach se na kloubu u ukazovacku zacina ridnout… ale maji odslouzeno, to je fakt…
ja vim:-) Nemyslím si, že je LG lepší než Spešl nebo co já vím kdokoliv jinej, ale chci slyšet konkrétní důvod proč je to blbý a pak se to budu snažit vyvracet nebo řeknu, jasně, máš pravdu, kup si něco jinýho. Ale samozřejmě radši slyším kladný ohlasy:-) Mmchm zrovna rukavice mi přijdou dobrý. Prodalo se jich několik tisíc a reklamací bylo minimálně.
letosni damske rukavicky jsou jaky barvy? zase modra?…
je ještě model navíc oproti loňsku enzo lady – modrá a červená. Kdyžtak mi napiš na ICQ jestli chceš něco konrkétně ať neprudíme ostatní:-)
v poho, pockam az se mi rozpadnou uplne :) pak se urco ozvu!! Diky.
Kdy bch sehnal nabídku LG? mám od nich tretry a max spokojenost, a ty rukavice by mě zajímaly…
RTW TRHEJ! :-)
Dobře tak to upřesním. Jako celek se mně značka líbí. Co se týká těch treter, byly to nějaký turisťáky a připadali mně takový ,, gumový ,,. Na druhou stranu mám Diadory Geko, který se taky leckomu nemusej líbit. S těma rukavicema se to má takto. Jsou to nějaký Erga a maj dlaně z nějaký ,, jelenice ,, a tak se o ostrý gripy drbou a na levý ruce mě tlačí šev, u kterýho nepomáhá ani naklepat ani nic. Na druhou stranu má moje žena taky nějaký LG a nemůže si je vynachválit. No a to sedlo si už nepamatuju, protože je to už dost let zpátky, ale byl jsem na druhou stranu rád, že mám něco co se běžně v tý době nevidělo. Takže závěr. Není to problém značky, ale spíš výběru. kamarád majitele senzoru :-)
Mam tyto www.tommbike.com/img.php?… turisticke tretry a po roce na najeti necelych 5000 km vypadaji stale jako nove. Nemuzu si na ne stezovat.
Mám od LG dlouhoprsté rukavice Ergoair (druhým rokem). Jsou dobře odvětrané, pravá dobře sedí, levá tlačí mezi palcem a ukazováčkem (špatně udělaný šev zpevňující kůže, jde ale poznat až po cca 20min jízdy, v prodejně sedly obě dobře), celkem rychle se udělaly díry na konci ukazováku a prostředníku (nikoliv po pádu, těch už pár vydržely, vyspravil jsem a od té doby drží), velké mínus jsou suché zipy (po pár vypráních špatně drží).
Malá oprava: název nebude ergoair, ale pravděpodobně se jedná o nějaký starší model Mvents (jediný ještě čitelný nápis, umožňující identifikaci, je Style No # 1482016).
O těch sucháčích víme, ty opravdu blbě drží, ale na letošních modelech by měly být lepší:-)