Mam vyhlidnutych par mtb do 15000 nebo lehce pres, ktery se vam zda jako dobra volba, pripadne jiny navrh ve stejne cenove relaci:
merida matts miami rock machine flash 4ever fever author opus
dik za rady
Mam vyhlidnutych par mtb do 15000 nebo lehce pres, ktery se vam zda jako dobra volba, pripadne jiny navrh ve stejne cenove relaci:
merida matts miami rock machine flash 4ever fever author opus
dik za rady
MERIDUuuuuu
Jedine Author!!!!
Když si půjdu koupit třeba boty kolem 2 000, tak si vyberu ty ve kterejch se cítím nejlíp. Proč si myslíš, že s kolama ve stejný ceně / kterou uvádíš / to bude nějak odlišný ?
u bot je to jasny, ale u tech kol jsou ruzny komponenty a neco je za stejnou cenu proste lepsi, coz nemusi byt hned zrejme. proto pravdepodobne ten dotaz
hlasuju taky pro meridu
jo jo to je fakt… hodne zalezi co ozelis a pak dokoupis lepsi… nekdy das hodne jindy zase mene…
Meridu :-) a kdyz se povede, budes jezdit na tom na cem ja :-) Treba
a na čem jezdíš?
Jeste na trikolce :-) (Medison) Ale uz planuji dospelacke kolo, ale jeste s koleckama (Merida)
Meridu, ale spíš Matts Sport, levnější a hezčí i zajímavější rám :o)
myslel jsem Matts Sport 100
Asi nejsem uplne typicky konzument, ale z tehlech bych bral nejradsi neco uuuuplne jineho. Co treba Jamis Durango SX ?
alebo niečo od Norco :-)
Schvalne, co? ;)
Za to cenu tak maximélně jenom rám :-)
Je zajímavý jak se Jamis u nás co by zatím poměrně neznámá značak rychle chytil. Tohle kolo by mohla být dobrá volba, navíc vypadá moc hezky.
No ja ji znam dlouho a to protrasani na foru je spis tema cenama.
Mě se ty kola líbí nejen kvůli cenám. Podle mě designově hezký a funkčně dobře poskládaný bajky.
Ale jo. No mohli by mit lepsi fully, ale na to XC to staci… ;)
Nejlip udelas,kdyz se zeptas enjoye,ovsem pokud si vubec bude ochotny s Tebou psat,protoze ta cenova hladina – nevim nevim:)) Ber tu meridu – to je muj nazor ta 100 neni spatna
V cem konkretne neni spatna?
Tak ze jmenovanych mam zkusenosti jen s authorem opus – ma ho bracha – a toho bych tedy nechtel. Vidlice je ostudna a ram taky nic moc. Ja bych asi zkusil treba: http://www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… Ale radsi bych si uz ten mesic pockal na slevy…
nj. Judy TT to je uz „poradna“ vidlice :)))
No to zrovna neni, ale 100% lepe se proda nez RST scapal :) Ukaz mi nejaky kolo za 15, ktery ma slusnou vidli…
Ja uz jsem svuj tip dal.
Tak jasne, ze axel bude lepsi vidlice nez je judy tt, ale i tak obe nestojej za moc. Bracha uz na tom opusu ma stejne bombera :) No a to Durango ma mechanicky kotoucovky, coz ja osobne povazuju za minus, protoze funkce je pofiderni a naklady na provoz mnohem vetsi. Ale jinak uznavam ze je hezci nez ten „muj“ mongoose…