Jaké jsou vaše zkušenosti s plášti od Authora. A hlavně by mě zajima váš názor na pláš? Rolling Stone 26×2,0. – Pry je od PANARACERu
Jaké jsou vaše zkušenosti s plášti od Authora. A hlavně by mě zajima váš názor na pláš? Rolling Stone 26×2,0. – Pry je od PANARACERu
Opravdu jste je nikdo nepouzil??
jednou jsem si koupil nějakýho autora s modrým pruhem, po hodinovém boji jsem ho šel vrátit – pořád házel – a připlatil si na contíka :)
mel jsem kdysi jeden a po par vyjizdkach jsem ho prenechal mati:-) ale jak se od te doby zmenily jsem netestoval. K panaracerum jsem ztratil duveru po tom co jsem videl upadavat bocni spunty na fire xc pro:-), pokud shanis levny plast tak treba klasiku http://www.koloshop.cz/index.php?… nebo nejaky maxxis nebo continental. A nebo vem ten author a pak hod recenzi:-)
No uz jsem vystridal drahe i levne :-)) Ale nekdy mezi nima nebyl podstatnej rozdil ba naopak nektere levnejsi vydrzely a jezdily lepe nez ty drahe :-(
jo v tom s tebou souhlasim – pokud nehonis hmotnost absolutne nema smysl davat za plast nad 500 Kc.
Tak tak. Souhlas. Na to naše ježdění to stačí :).
Ranger – http://www.author.cz/…&obj_id=2005 celkem schyzofrení pláš?, ani po 500 km nevim, co si o něm mam myslet. Jezdim ho na předním kole, vůbec nevede, musí se pořád řídit, v zatáčce mě občas mile překvapí, co všechno snese, ale když jsem se potřeboval dostat z vyjetý koleje tak mě zařídil leteckej den.
Když sem tu četl o těch upadanejch bočních špuntech, myslíte, že to pujde reklamovat u skoro novejch pláš?ů? Koupil sem Schwalbe Little Albert a po pár kilákách a sjezdu po šutrech se normálně odloupaly.
za zkousku nic nedas a kdyz se to nepovede tak se tim nemusis nijak stresovat. Proste takovej sportovni pristup:-)
Hmm, asi jo:)
Kamarád si koupil author pláš? na krosa, byla to nějaká imitace Ritchey Speedmax a asi po týdnu se mu na něm objevila bulbina a házelo to. Pláš? šel do kon?áku.
v jedne prodejne mi rekli ze je vyrabi stejna fabrika co dela i pro Ritchey, ale kvalita je na prvni pohled nekde jinde, tak nevim – mamine jsem jeden koupil – nasezeni problem nebyl ani nehaze, jenze jezdi jen po silnici za peknyho pocasi pomalu a malo, takze dojmy zadny
Máme rádi zvířata!