Pro ty co se ráno nudí a zatím nikam nevyráží je tu přenos z mistrovství světa maratonu. Přenos je možno sledovat na adrese www.streamit360.tv.
Pro ty co se ráno nudí a zatím nikam nevyráží je tu přenos z mistrovství světa maratonu. Přenos je možno sledovat na adrese www.streamit360.tv.
Dík dobrý a rozlišení vesele stačí.
Terka zatiaľ druhá. Paráda!
Kolikátý je Kulhavý?
Na 61km Jarda vede o více než 2 minuty. Hynek není v první desítce.
Jarda v polovině vede, zatím dobry :)
Jarda v polovině zavodu vede, náskok minuta.
Tereza před půlkou zavodu třetí. Hynek odstoupil.
odkud to bereš? všechno z toho vysílání?
Twitter xcmworlds2014. Jarda má min než 20 km do cíle, na druhem miste jede Lakata
Jo na tom šestém useku jsem viděl Kristiána jak se motá s nějakým Italem u té sběrné dodávky smutný pohled
To by mě taky zajímalo kde bereto to průběžný pořadí
Nemá někdo prosím odkaz na live timing? Video je super ale o pořadí moc nenapoví.
ale moc to nefunguje
No třeba ted se mi chlapi sekli
Díky…sice mi to zatím zobrazuje jen ženy ale lepší než nic
musíš si to přepnout v levém horním rohu
to jo ale muži se nenačítaj
Před chvílí to fungovalo Mám dilema ukončit to tady u PC a odjet do Slavkova na nejlepší žiletkáře. Je to v pohodě žiletky budou kroužit u Slavkova ještě 180 km.
Já to končim, ztráta času. Budu se muset spolehnout na Jardu že to zvládne i beze mě :)
Mám ten pocit že poloprofi Hudeček je další náš nejlepší rider.
Ta teda né Novák je na 13 místě.
Tak Jára už machruje na kameru, tak by to mohlo dopadnout :D
Jo, vypada dobre :)
Sausser jde na třetí místo.
Teď říkal reportér, že Jára má na Lakatu cca 3,5 minuty náskok…
Huřice na třetím je taky hodně parádní výkon
Teda teď ukazovali Jardu na trati z pojízdné moto ale to je jak první Wolfstein kostičky a kostičky
2 km to dá
Jooooo
Teď ho ukazovali, má 2 km do cíle a vede.
Tak to vyhrál. Gratulace.
Hezky, super výkon.
Jak dopadla ta Tereza?
Teď dojela na 3. místě. V cíli radosti jako by překonala minimálně 3 frontové linie. Je to super Team Spešlu i když to je národní záležitost má 2× mistry světa a 2× 3. místo. Tam to bude večer husté. No nic jedu na Sagana a ostatní žiletkáře.