Cau nejspis to tu uz parkrat bylo, ale byl bych rad, kdyby ste mi dali nejaky vase typy na full ram do 30000 kc na XC. Dik
Cau nejspis to tu uz parkrat bylo, ale byl bych rad, kdyby ste mi dali nejaky vase typy na full ram do 30000 kc na XC. Dik
GF Sugar – jednoho Ti muzu nabidnout ;)
GT i-drive xc – 23990Kč Giant NRS – 23990Kč
Toho Gianta dos? vychválili aj vo VEle.
Koupit komplet kolo, odstrojit naházet na to co chceš a zbylé komponenty dát na nějaký pevný rám a máš ideálního zimáka nebo to můžeš střelit – a vyjde tě to ještě i levněji :-)
A co tak Giant Trance? Len je otazka ci ho progresscycle bude predavat. Vonku stoji cca 1250 USD. na stranke progresu http://www.giant-bicykle.sk/…ramy2/r3.htm sa nachadza, ale bez ceny. Poslal som maily zastupeniu, takze sa uvidi…
to si uz muze koupit Trance 4 komplet ve sleve u Sirera, co se objevil odkaz vedle v diskuzi, a komponenty prodat
otazkou aj pre mna zostava ci nie je lepsi fox RP3 ako len obycajny float R…
Mám ho doma. Ešte som ho nevyskúšal, lebo bicykel ešte nemám poskladaný, ale RP3 vieš použi? ako obyčajný R pri vypnutom Pro Pedale a na výjazd máš ešte dve polohy – čiastočne a plne aktívny Pro Pedal. Ale finančný rozdiel medzi nimi je okolo 5 litrov.
u floatu r je pro pedal taky, avsak pevne nastaveny na nejtvrdsi hodnotu, u rp3 jde naopak vypnout…
Vďaka za upresnenie. Myslel som, že je to presne naopak.
Ani ten by nemusel by? špatný. Neviem či je lepší plávajúce stred,(ak dobre vidím trance ho má aj s momentálne najlepším Foxáckym tlmičom), alebo horst link.
podla reakcii ludi co jazdili trance aj horst link (stumpjumper fsr) sa trance menej hupe a je citlivejsi na mensie nerovnosti…
vidis spatne
asi myslel virtual point…
..myslenky jeste cist neumim..
Pádlisto, ty vieš všetko. Mal by si vedei? aj číta? myšlienky.
Ja to vedel, ale chtel jsem te upozornit na to, ze termin plovouci stred se pouziva pro jiny system.
Tak už si dám pozor čo napíšem.
sem to resil pred dvouma mesicema a rozhodoval sem se mezi speedstrem od rb a trancem od giantu, vyhral speedster :-)
Speedster
Resil jsem stejnou otazku pres zimu a vyhral GIAN NRS a jsem spokojenej na 1000000%
Doporucuji NRS
mam taky giant nrs a reknu ti ze je to parada!! Fakt bomba stroj na xc
Jo jo NRS je jeden z horkej favoritu:)