2013 se to zde dost řešilo, ale teď jsem nic aktuálního nenašel. Třeba nějaký rám CrMo a vidlice k tomu. Pokud možno co nejlevnější řešení:-).
Díky za aktuální info.
2013 se to zde dost řešilo, ale teď jsem nic aktuálního nenašel. Třeba nějaký rám CrMo a vidlice k tomu. Pokud možno co nejlevnější řešení:-).
Díky za aktuální info.
Werk.cz
Poptej třeba ti to svari
V hlíně určitě
Rám MRX cross – Elite X3 – má dost širokou stavbu, a pivoty na V-čka. S vidlicí je to horší – pokud teda má být odpružená.
rám sice má dost širokou zadní stavbu, ale naprosto odlišnou geometrii než 29" rám. Vznikl by tak celkem paskvil
SCUD 29er. Vidlice už bude horší – pevná, crossová Suntour NRX se zdvihem 70mm, možná by se někde vyhrabala vzduchovka RST.
Záleží na tom, kde a jak s tím chceš jezdit.
Než jsem to našel tak jsi mě předběhl http://www.profilshop.cz/…o-bily-pivot
Suntour Raidon??? Nwm, ale 26" verzi jsem měl…
O Raidonu jsme nic nepsal, aktuální verze se ani v 29" provedení na véčka nevyrábí. Obecně se ale Raidon dost liší v závislosti na ročníku a verzi, na jedné straně první modely a verze X3, tedy ocelové vnitřní nohy a bez nastavitelného tlumení, celkem krám. A na druhé straně aktuální model – hliníkové vnitřní nohy, nastavitelné tlumení, parona z Epiconu, pevná osa, u tapered verze hliníkový krk. Takže v podstatě minulý Epicon X2.
spastne jsem to prispendlil. myslel jsem to k prvnimu prispevku. Tusil jsem ze to s tim raidonem tak nejak bude, napadlo me to pac se mi tu 26" s veckama válí