Ahoj vsichni da sehnat karbonova sedlovka ve stribrne barve? nasel jsem jedine pells cr mono ale tam je prumer jen 27,6 takze bohuzel smula..
Ahoj vsichni da sehnat karbonova sedlovka ve stribrne barve? nasel jsem jedine pells cr mono ale tam je prumer jen 27,6 takze bohuzel smula..
Povrchova vrstva na stribrnych „karbonovych“ dilech je pouha skelna tkanina obarvena hlinikovym praskem :-) Nicmene by me taky docela zajimalo, jestli nekdo vyrabi sedlovky a riditka v tomhle dyzajnu :-) Na Trance by se mi takovy stribrny vlastovky docela hodily… :-)
www.bicy.cz/…s-8206-2.jpg treba tahle, ale je to trosicku drazsi zbozi. :)
vypadá dost dobře až na tu cenu.
Tak na 94g sedlovku, co je na zacatku te diskuse na bici.cz bych se bal sednout i se svyma 62kg :-)))) Staci o malinko vic utahnout objimku sedlovky a lupne to jako nic…
www.itm.it/…/main_uk.htm Prolez si tyto stránky od ITM ty dělají v chromovém provedení všechny díly
a nějaký český dovozce případně e-shop?
Mám dojem, že pells dělá sedlovky na přání, pravděpodobně i ve stříbrné. Ale taky to bude dražší..
Area Internet Site
Dealer
CZECH REP. KCK CYKLOSPORT – MODE s.r.o. Prumyslova zona Zlin-vychod U Tescomy 250 – CZ – 76001 Zlin, Priluky Tel. 00420.577.217.520 / 00420.577.219.152 Fax. 00420.577.219.124 E-mail: office@kckcyklosport.cz www.kckcyklosport.cz
Bílý karbon dělala Deda. Je to exluzivní a oproti černému karbonu dražší materiál (ale „prý“ pevnější). Galaxy z toho dělal zadní stavbu. www.cyklosvec.cz/…/48106-v.jpg
To vazne vtrdi, ze „bily“ karbon je drazsi a pevnejsi???? LEZ JAKO VEZ!
Mozna na nej nemaj mnozstevni slevu :-))
Skelna tkanina je podstatne levnejsi nez uhlikova :-))))) Tady je ten slavny „bily karbon“: www.havel-composites.com/…-Alutex.html?…
A tady bezna uhlikova tkanina podobne gramaze: www.havel-composites.com/…-vlaken.html?…
Tak to asi bude tím že děda dělá svinsky drahý věci.
Sedlovku jsem neviděl, ale viděl jsem rám Fort s bílou karbonovou zadní stavbou …
proč jen sodlovku? ;-) celý kolo bude vypadat líp
nečet sem to cely ale stříbrnou kupoval bratr loni od PZ racingu asi za 2500kč