Rad bych se zaptal,jestli nekdo nevi,kde bych mohl jeste sehnat vidlici Manitou Black Super.
Rad bych se zaptal,jestli nekdo nevi,kde bych mohl jeste sehnat vidlici Manitou Black Super.
zkus nejaky e-shop neni to nic specialniho…ted sem kouknul na bikestore a maji ji tam za 11.990
To uz jsem koukal,ale tam jen Black Platinum,ale ja chci Black Super.
black super maji podivej se na 2004 o.k. ??
jo kouknul jsem na vyhradniho dovozce progresscycle (drive komersia) maji tam black super 2005 za 7.990,– maji normalne e-shop, kupoval jsem tam kdysi fi:zik rano jsem objednal odpoledne jsem ho mel doma :-)) adresa je normalne http://www.progresscycle.cz
Kukol si špatne. Skús si da? vybraný tovar do košíka a uvidíš či ho majú. Manitou je t.r. na prd. Nič sa tam nedá zohna?. Progresscycle údajne už dva mesiace nedostal z Ameriky nič
o.k. nezkousel jsem to koupit, takze ten bikestore a model 04…vic ti neporadim nechce se mi serfovat po e-obchodech :-) to muzes sam
Tak jsem rozeslal par meilu a uz je k dispozici jen Manitou Black Platinum Air.Nemate nahodou s touhle vidlou nejaky zkusenosti a jeste bych potreboval poradit jestli s Lockoutem nebo beznej.
Mám bez lockoutu a je super. ALE mám ji s Infinit Travel – a tam zas saoudruzi indiáni udělali někde chybu. IT se obládá bovdenem z řídítek a dírou od bovdenu prší do vidlice, která pak přestane fungovat a to tak, že spadne na dno. Bezva funkce, zvláš? když jsi před sjezdem.
cože? tak takový error bych od indiána nečekal… ale proč spadne na dno, když je v ní jenom trochu vody?
Protože voda způsobí zreznutí železné pružiny, ta oddrolí bordel a ten spadne do ventilu přepouštění vzduchu, který pak nezavře vidlici v požadované poloze. A jako u všech bowdenů, kde proleze voda proleze i bahno.
Mam Blacka Super 100mm s lockem,klidne bych ji strelil,kdybys chtel…Jezdena uplne v klidu,100%stav,pravidel udrzba… Kdybys mel zajem napis scret@seznam.cz
Taky jsem ji sháněl snad po všech shopech a už je to beznadějně vyprodané (BLACK SUPER AIR). Už mají pouze platinum air na x-bikes.cz se stavitelným zdvihem 50–120mm. V pondělí mi snad příjde a doufám, že s tou vodou to je jen náhodná chyba:-(
Bohužel není náhodná, je konstrukční!!!
A vůbec Blacka za 11000, to si snad to 500 připlatit na Rebu nebo 2000 na Fox Vanilla, ne?