co si myslite o holeni nohou???je to vubec kenecemu?
co si myslite o holeni nohou???je to vubec kenecemu?
Uááááááááááá 8oD
???
Myslím, že tak quílí proto, že tohle je snad nejčastjěší cyklistické téma – tady se to probíralo asi tak 1000× – prohledej historii :)
tak sorry.sem to tady za posledni 2 mesice nevidel tak sem to nehledal.
no tak to nevím… hodně se tu probíraly Suntoury a „jakou vidlici“ a plno jiných… možná by to chtělo průzkum
Na vidli nohy zásadně neholím…
ja myslim ze se riznul:-)
jj, tohle bylo vážně nečekané. Jen ten „neofenzivní“ thread, který tu na dané téma založil motorista. Ale na druhou stranu je pravda, že se to nikdy definitivně nevyřešilo. Jdu se nad tím zamyslet do vany a najít nové žiletky, začínám už škrábat…
ale vyřešilo, každý to má vyřešeno sám za sebe. A pro holiče žiletkou jedna z Hamleta: „Tupý or not tupý?“
;o)
Co holeni nohou, to je uz stary, ale co prdel, HOLITE SI PRDEL? A utirate si prdel po srani,nebo to nechavate byt? A jeste vetsi blbost koho napadne?
no jeste jedna perlicka… pri jizde na kole…nosite ho vpavo nebo vlevo :-)))))))
vlevo…a koule rovnomerne rozlozene…:)))
A jak myslite ze to ma rozlozene Lance Armstrong?:))
:-)))
rovnomerne rozlozene, jak jinak:o))
Přece nahoru, po Praze je to vzrušující :-))))
:-)))))
Já ho teda vozím v LEV0 … nedovedu si to představit v pravo … A taky mi přijde, že to v elas?ákách s vycpávkou na prdeli vypadá divně a? je na kterekoliv straně :-)
sry .. VLEVO
Co třeba utíráte se zepředu dozadu nebo obráceně? A papír přeložit nebo zmuchlat? :-)))
ja neseru .. :)
…hehe…ale vzdycky si urhnu tri kousky papiru – sup nahoru; sup dolu a vylestit
pekičův článek mluví za vše – http://www.sixnumbers.cz/index.php?…
no ten je suprovej :))
kretenismus prvniho stupne, todle forum DE DO HROZNEJCH SRAČEK, dokavaď nebylo dostatečně známé díky Velu a jinem plátkům chodili sem normální lidi a neřešily se tu samý hovadiny, který se navíc v pravidelnejch cyklech opakujou, mazal bych účty a banoval ip podobnejm …
to sis spletl thread, ústa si rozbíjej vedle .-)
;oD
aha tak by se rovnou mohlo zacit u tebe, nemyslis?
to nemyslim, mozna mam trosku deformaci, jelikoz jedny fora moderuju a todle bych netoleroval aka close
kdyz myslis, ale podleme je pravo kazdeho si zalozit thread treda o srackach, klidne o holeni nohou.. a kecy o mazani uctu a blokovani ip jsou vazne hovadina, kdyz se ti to tu nelibi tak sem nelez
http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… co reknes na tohle ;)
nic:-) chudak holka je zvedava a nema chlapa aby se zeptala jeho, no:-P ted me napada, jak curas ty?:-D
no ja si teda vyberu prihodne misto, tam zastavim a vykonam potrebu a ficim dal :D, nebo se to da i jinak, ale silnicar na casovce nejsem
a co tohle?
http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…
jo jo…:))
ježíííš, to se ptáte oba na to stejný, chlapy, kurňa, vždy? ty dotazy jsou skoro pod sebou, to se nemůžete líp podívat???
Jenže tenhle thread sem vylovil z historie já a to kvůli té otázce někde v půlce: „V které nehavici ho vozíte“ :-)))
aha, tak to jo, no, jak kdy, záleží, jak moc velkej je terén, ale většinou, když zapadne doleva, tak tam zůstane, když doprava-tak zůstane vpravo. Ale osobně preferuju pozici vlevo :-)). To sou debaty, prdění, čúrání, kde ho člověk nosí, to je fakt prdel :-)))
:-)))) no co? proste neco ze zivota, ze?
no praváci ho mají vlevo a leváci v pravo… to je logické ne? já jsem pravák:-D