jede nekdo, nebo nikdo?
jede nekdo, nebo nikdo?
Jedu to poprve tak jsem zvedavej na trasu. Tesim se.
jedu, doufám, už se těším na melouny a broskve. douffám, že zas budou.
Pokud se od tohohle víkendu nic nezmění (silnice), tak tě, co se týče broskví, zklamu. Byly klasické banány, pomeranče, jablka a melouny. Jinak buchty, salám, sýr, hrozinky, vývar a něco bílýho v kelímcích, ale netušim, jestli to byl hroznovej cukr nebo sůl. K pití žlutej a červenej jon?ák a naštěstí i voda.
tak aspoň ty melouny, když budou.
„…o melouny boj, o melouny boj…“ :-)
Jo ja jedu taky…taky poprvy…tesim se na Radhost…nevite kudy se tam stoupa …podle profilu to asi neni po asfaltu co ?
Treba zaver je cca 400m je po lyzarske sjezdovce :-) Cele soupani z Pinduly asfalt nepotkas. Uz jsem se lekl, ze se jede z pinduly po modre, no by byl zahul, minuly tyden jsem to malem nesjel smerem dolu…
Jo, modra je krutak, ale jet se da. Dneska jsem si dal sjezdovku nahoru a vyskrabal jsem se, :-). Ale je to hodne na psychiku.
Vyjezd (vyslap) je to pekny ;-)
ja jedu podruhy … jel jsem akorat ten prvni rocnik … ten me dost zklamal … v cili jsem zjistil, ze jsem si zkratil cestu asi o 10 km :o/
Jedu já i Mi?o a přivezem Vénu Hornycha :o) Ale netuším co dát za pláště, domorodci, poraďte mi prosím, dík ;o)
nějaké co snesou hodně bahna, pač tu prší jak z konve a nevypadá to, že by chtělo přestat:(
Jo, to je zlý :o) Hele, jede se spíš po šutrech jako loni, že jo?
Ma byt hezky. Plaste na vyber nemam jedu Pythony. Aspon tedy necim odolnejsim maznu retez :)
no možná jo, ale v posledním týdnu jim ty předpovědi moc nevychází:)
Ja jsem optimista :)
to jsi slysel kde, ze ma byt hezky .. at koukam kam koukam … vsude je mracek z kteryho neco tece … tos to teda nevim … :o(
aSI KOUKAS NA SPATNOU PREDPOVED TADY JE TO OK :) http://www.meteopress.cz/…/ostrava.png
ja dneska kupuju bahnaka…
vem si Pythony:-)
Pythony nebrat! :o)))) Já už je nemám, jsem je nahradil RR 2,25"… Mám ještě Big Jima 2,25", WTB Motoraptor 2,1", Hutčíka Mosquito 2"… Teb Big Jim by se ti asi líbil nejvíc ;o)
:-) Na jakém kole jedeš? Ht nebo planže?ákovi?
Planže?ák je po smrti, jedu na novém HT, Duratec Career. Když bude hodně hnusně, na zimáku :o) (Duratec Vagrant). Ale Beskyd a Sudety jsou závody spíš na fully.
Ty RR 2,25 jedu taky – poprve. Jsem na ne zvedav
Byl jsem si projet prvních 40 km, které jsou nové – Veřovické vrch a mohu říct, že to trošku přehnali, je tam jeden sjezd po metrové pěšince dolů mezi kořenami a máš vlevo i vpravo spád pět metrů, jedna chyba tvoje nebo toho před tebou a jsi v pr.. Sjedeš ten sjezd a čeká tě tlačení kola tak 200 metrů, Sklon takovej, že máš řidítka nad sebou jak tlačíš kolo a prokluzují ti tretry. Jinak sjezd s Krátké resp. dlouhé šutry jak je v Beskydech všude, takže hlavně si vem pláště, co jsou odolné proti píchnutí.
přesně vím o čem mluvíš:)........něco podobnýho je ještě výjezd na Radhoš?
A ještě dobrej sjezd je ten poslední s Pusteven po zelené do Kunčic pod Ondřejníkem. Šutry jak prase, vím že minulej rok byl opsipaný bajkerami co spravovali píchlý kolo
jojo, včera jsem ho jel a fakt si s tím nevim rady…asi tam budu válet sudy:)
tak jsem něco málo přes týden projel a bude dost bahna Řádí lesáci a to počasí tomu pomohlo, ale takový humus jako byl letošní Drásal to snad nebude. Jo a taky bacha na značení, bylo dost mizerné, ale možná to dodělají nebo natáhnou mlíko.
Po fiasku na Drásalovi, kterého jsem pro jistotu ani neodstartoval si jedu spravit chu? sem, tak doufám, že na té dlouhé neumřu. S Pospou jsem byl projet ten začátek a abych byl upřímný, na tak drsné sjezdy já z Hostýnků nejsem zvyklý. A to značení pokud nebude doplněno přadatelskou službou a mlýkem, tak budem bloudit, všichni.