Pokud jo – dejte vědět. Velkoobchodně se dá nakoupit pokud člověk kupuje 2 ks (jakékoliv modely) a proto hledám „druhý kus“.
Pokud jo – dejte vědět. Velkoobchodně se dá nakoupit pokud člověk kupuje 2 ks (jakékoliv modely) a proto hledám „druhý kus“.
ahoj,kolko je rozdiel medzi velkobchodom a maloobchodom?mala by som zaujem o POLAR 610
Nevím % ale kamarád takhle kupoval 520ku za o „něco víc než 5000“
To bych možná docela i do toho šel…
Rád bych to do stredy uzavrel. Dalsi vec je, ze to asi plati hlavne pro lidi z okoli Prahy. Jinak by to bylo komplikovanejsi.
Tedy Prahy a okolí. :)
To bych byl, případně to mohu vzít na firmu – aby se necukali to prodat osobě. Ale zajímá mě, jak velká je marže. Víš?
Zkusim to zjistit. Pokud mas lepsi zdroj, tak napis. Fyzicka osoba podle toho co vim neni problem ale musi to byt dva kusy. Na modelech nezalezi.
Ja planujem kupit S-725, keby si mal zaujem o ten isty model, isiel by som do toho. Cely buduci tyzden budem v Pardubiciach, nebol by problem skocit do Prahy, samozrejme sa mi to musi vyplatit. U nas bezna pultova cena je 14 500 Sk, (t.j. cca. 11 200 Kc).
Chci ten samy. Zjistim, napisu…
A neuvazoval si niekedy nad Suunto T6??? Ze vraj vie vypocitavat EPOC, ci co, a vie vypocitat z nejakych parametrov aj VO2 ( spotrebu kyslika) a kontrolovat pretrenovanie. Videl som ho za 275 EUR.
A propos: S725 Tour Edition (nevím, v čem se liší oproti normálu), se dá sehnat za 280 eur, tedy cca 8500 Kč. Samozřejmě včetně držáku na řídítka a snímače rychlosti. Myslíš, že ta marže bude taková, aby se censa dostala ještě níž?
To pochybuju. Za tu cenu je v Nemecku a tam to mam trochu z ruky. :)
Podle mne je rozdil v designu pouzdra.
Za tuhle cenu se vyplatí si to koupit i v tom Německu. Přece jen tady se to prodává za 10 500, takže dva litry rozdíl je docela dost. Navíc se to dá poslat. A když se jich pošle víc, tak se poštovné 30 euro už celkem i dá.
Cena bude doufám stejná plusminus malo , zaruka 100% a postovne O,– :)
Chcem sa spytat, ci bude z tej akcie nieco. Hovoril si, ze do stredy to chces uzavriet, ja som v Cechach do piatku, do Prahy by som mohol prist v stredu alebo stvrtok.
Zítra napísu – dnes jsem se tam nedovolal.
OK
Cenu a termín jsem Ti poslal na mail. Ale vrátilo se mi to jako nedoručený (?).
Prosim, posli mi ho na mitro@stapro.cz
Mně jsi nic neposlal. Můžeš mi to taky poslat? Díky.
Vrátilo se mi to jako nedoručitelné.
zítra asi tak kolem 11 budu v Praze a jdu do Bikstore kupovat Polar, takže bych do toho snad šel, když mě to vyjde levnějc než sleva co mám slíbenou pokud chce někdo kupovat a hledá druhého „majitele“, tak si mě tam odchy?e, poznáte mě snadno, budu tam v cyklistickém
Cenu a termín jsem Ti poslal na mail. Tour edition je prý loňský a tady se ani neprodával.
nemá někdo ozkoušenej novej Polar A 360 s měřením tepu na zápěstí ?