Nevíte někdo, kde bych sehnal sedlo WTB? (Nejlépe v Praze nebo přes internet.) Konkrétně mi jde o model Speed V. Díval jsem se různě na netu, ale jako by se ta sedla samostatně vůbec neprodávala. Divný.
Nevíte někdo, kde bych sehnal sedlo WTB? (Nejlépe v Praze nebo přes internet.) Konkrétně mi jde o model Speed V. Díval jsem se různě na netu, ale jako by se ta sedla samostatně vůbec neprodávala. Divný.
Díky. Čekal jsem ale – přiznám se -, že bude trochu levnější. Na akce-bike ho mají za 500 – jenze vyprodaný..
Pells je dovozce WTB, takže by měl být „teoreticky“ nejlevnější.
můžete si vybrat panstvo: http://eshop.bikezone.cz/index.php?…
Já mám Laser V team a max. spokojenost :-)
nápodobně…:-)
ja si nechal sedlo wtb shadow stealth dovezt z Anglie, vyslo to asi na 1600,– www.chainreactioncycles.com
nebo taky tady… www.tandem-bike.cz/…robnosti.php?…
a nebylo té reklamy už dost…
kdyz uz si si tady delas reklamu:) Jsi schopen sehnat plaste WTB MutanoRaptor 2,4 DNA ?
pouze 1,95… smůla.
jak jsi to platil?
platil jsem kreditkou, da se tusim i prevodem, ale to bys platil dost za poplatky. Kreditkou vse bez problemu, jeden den objednal, jeste ten vecer poslali a za den jsem to pak mel doma.
aha ale to musim mit kartu pro inet platebni styk zejo
jeste tam je moznost platit sekem to by me zajimalo jak to funguje
neni to nejaka specialni karta, musi byt embosovana. Treba standardni kreditka od Citi bank – embosovana mastercard
aha to ja ji nemam embosovanou:( Ceska sporitelna VISA
no poznas to podle toho, ze cislo karty je plasticky – vystupuje nad povrch karty..zkusit to muzes, uvidis, jestli to pujde nebo ne..
nevystupuje
velohanak.cz – vyprodej 149kc ;-)