me teda cervena nevadi,ale tohle…:-)
me teda cervena nevadi,ale tohle…:-)
to je reklama co zakaznik poslal to tu je :) doufam ze to moc neva. vic ploch s reklamou uz to asi nebude :)
taq pouzivej nejakej firewall co ma i blokator reklam a je to ;) par kliknuti a je klid a vic mista na obrazovce..
me vetsinou reklamy na strankach nevadej,kolikrat i spnej svuj ucel,ale kdyz se otvira na kazdy strance tak to je uz trosku horsi:-)
Nepřeháněj Tondo:-) Nebejt admina, tak tenhle server neexistuje a já si myslím, že bychom mu prospěch z reklamy měli přát a prostě občas něco překousnout. Já jsem to úplně ingnoroval než jsem si přečetl tvůj příspěvek. Teprve pak mi došlo, že tam je banner, který tam dřív nebyl…
ja vim:-),me to zas tolik nevadi,hlavne ze to tu existuje:-)
a jak ten tvuj firewall pozna, ze zrovna tenhle obrazek je reklama, kdyz je ve spolecnym adresari a na spolecny URL s ostatnima obrazkama?
blokovat reklamy mi umi prohlizec taky, ale nejdriv to podle neceho musi poznat…
pouzivam Kerio Personal Firewall, ten blokuje tak 90% reklam sam(ma nastaveny retezce ktery se typicky vyskytujou v ulr reklamniho banneru). no a muzes tam zadat rucne treba blokovani „http://www.bike-forum.cz/img/reklama/akcebike.gif“ a navic umi blokovat cookies(ruzny urovne), JavaScripty, VB Script, atd. (tim nerikam ze mam vse vyse napsane trvale blokovane, to bych si spoustu stranek proste neprohlidl..)
jo ale tohle umí jen kerio od verze 4,0,
No, jeden klik na adblock … co se tyce mne. Doted mi leva reklama nevadila, ale ted je pryc vsechno. Coz … amoeby od Tinka by tak nevadili :) Ale tenhle server je jeden z velice malo serveru, kde bych byl ochoten prispet (ne moc zase :), kdyby bylo potreba.
Snad ty reklamy neni zas tak moc. Flashe pres text a podobny veci, sem nepoustim :)
Ne, ta nalevo je reklama, ktera je k veci a i vitana. Ale ten cervenej banner dnes nahoru mi byl silne nesympaticky :)
a nehlede na to, ze neni ani moc efektivni, pac vetsina prispevku se otvira az nekde dole na prvni „unreadu“.
podle poctu kliku za ty dva dny efektni docela je :)
to asi diky tomu, ze kazdej kdo cte tehnle thread si to hned vyzkousi ;)
Myslim ze po tom, co se tady psalo o akcebike, tak sice spousta lidi klikne, ale s nakupama to bude slabsi.
ja furt o cem to vseci mluvite (pisete), pak me to doslo, vypnul sem Kerio PF a ejhle – reklama :-)