Proc se mi sakris prispevky na cernem podkladu zobrazuji cernym pismem? Musim to vsechno porad oznacovat abych to mohl cist :(
Proc se mi sakris prispevky na cernem podkladu zobrazuji cernym pismem? Musim to vsechno porad oznacovat abych to mohl cist :(
jakej mas OS a prohlizec? zkus si promaznout cache.
nic nepomaha prohlizec mam Explorer 5
a ostatni weby josu OK? muzete zkusit jiny prohlizec, pripadne prohlizec z jineho stroje? co reboot? :)
ostatni weby jsou OK, jiny prohlizec nebo jiny PC nemam moznost zkusit
a co tedka?
Parada, diky:)
Admin: A cim to teda bylo? Neco jsi tam upravil? Docela by me to zajimalo…
ok – myslel jsem si, ze to bude neco takovyho…
to ještě existuje když teď je 10? :D tzn. 14 let starý prohlížeč
datum
Byls rychlejší :o)
???
http://en.wikipedia.org/…t_Explorer5
nic nepomaha
prohlizec mam Explorer 5
Zdravím,
určitě bych zmenšil na výšku (ořízl) titulní obrázek-logo. Vpravo textové Novinky jdou přes rámeček dolů do podpisu..
Jinak super, barvy líbí.
IE6, 1024×768
Neslo by neco udelat s vyplnovanim hesla? Pokazde kdyz spustim B-F tak ho musim zadavat.
vzhledem k bezpecnosti heslo nechci ukladat do cookies. muzete si heslo udlozit v prohlizeci.
A prosim jak?
nevim :) vetsina prohlizecu se pri ukladani jmena a hesla do formulare pta jestli se to ma ulozit. asi zalezi na typu prohlizece.
To by mela byt ta funkce pro automaticke dokoncovani pokud vim. Nicmene me se to heslo proste nezapamatuje i kdyz to tam mam zaskrtnuty.
Automaticke dokoncovani je neco jineho. Nainstaluj si Operu a nepouzivej MSIE – ta se te pri vyplnovani hesla zepta, zda to chces ulozit.
Prosim Te, mohl by jsi se mrknout na odsazovani (pripevek vidlice vs. korouce) – diky.
Od urcite urovne zanoreni odpovedi se prestava odsazovat – jsou tam uz jen ty odsazovaci „>“. Dle me by bylo lepsi odsazovat neomezene a hodit tam nejaky horizontalni scrollbar… ?
ano od 16 urovne je tam mensi odsazovani kudy lidem s rozlizenim 800×600, kteri si stezovali.
trosku sem to odsazeni zvetsil.
Ok, dik. Kdybych byl rejpal, tak jeste poznamenam, ze uvodni prispevek se mi zda zcela zbytecne odsazeny, cimz se prichazi o horizontalni misto na strance… Ale jelikoz rejpal nejsem, tak jsem uz spokojen.
supr, dik.
V konkretnim prispevku to moc nepomohlo. Mozna by skutecne nebylo spatne pouizit scrollbar i dole :o))
Jo, uz je to fajn, diky moc
Myslim, ze se zbytecne okradas o jednu uroven odsazeni hned na zacatku. Kdyby jsi uvodni prispevek nejak oddelil (treba horizontalni carou) a teprve vlastni odpovedi zacal odsaazovat, vydelas na tom jednu uroven. Pro me osobne je to i prehlednejsi (bylo to tak na starem bikeforu). No to jen tak, aby rec nestala. Nemusis slepe delat hned, co Ti kdo nakuka.
Ano, pripajam sa k te urovni navic. Je zbytocna a zpocatku byla pro mne i matouci.
Měl bych jenom jednu kosmetickou záležitost.
Když někdo založí vlákno, kde se v názvu vyskytují uvozovky, tak se místo uvozovek objeví ". Šlo by s tím něco udělat? :)
Vím, je to pouze designová záležitost, ale přece…
Děkujeme. :)
ok
Dívám se, že se to nepodařilo. Prostě se v názvu na hlavní stránce objeví nějaký kód pro uvozovky… :P
je to – " a středník
Jelikož nevím, které téma pro admina je platné a je jich tu kýbl, dám to sem, i když nějak nevěřím, že to někdo čte…
Bude někdy doladěna galerie?
Třeba moje https://www.bike-forum.cz/…usova-bourka je nějaká rozbitá – když jsem přehazoval fotky tak, aby mi šly chronologicky a ne opačně, tak je výsledkem, že v náhledech vidím tak půlku obrázků.