Tak, dneska som bol na kratkom vyjazde po ceste a na vrchole mojho ,, kazdovyjizdkoveho'' kopca som neodolal a zabocil s mojou silnickou na jednu lesnu cesticku veducu do lesa, po ktorej som pravidelne chodieval este ked som jazdil XC. Vosiel som do lesa a LUDIA!!! Ten pocit, to bola nadherna! Ako keby som sa ocitol v uplne inom svete, vo svete ktory tvori pokoj a mier, kde okolita priroda cloveku dodava neuveritelny pocit stastia, pokoja a slobody. Okolity vyhlad krajiny, vsade tichucko, len pipajuce vtaciky a sum listia, vona rastlin, zelenej travy a stromov, to vsetko vytvara atmosferu, ktora dodava cloveku nadherne uvolnenie a relax o akom clovek moze na cestach plnych stresu zo zivotu nebezpecnych vodicov-dementov iba snivat. Ach jaj, az dnes som si uvedomil co to je zac ta cestna cyklistika, ze je to strasny ale fakt strasny stres v dnesnej dobe. Neviem co mam robit, asi som si mal radsej kupit XC bike ako silnicku…ale ked na cestu ma to akosi strasne tahalo, je to nieco ine ako bike…mam to rad…ale ked ti oplechovani dementi v autach mi sposobuju na vyjazdoch neuveritelny stres…hrozne…takze len tolko, musel som to napisat, dusil som to v sebe :-))))))))