Ahoj,
tak se muj jazykove pracovni pobyt v Irsku velmi priblizil tomuto
http://www.cubebikes.de/…ams_pro.html
a premyslim, co na tom biku zmenit, abych byl maximalne spokojeny.
Ty naby se mi moc neliby, rad bych neco na prum. loziskach.
Ahoj,
tak se muj jazykove pracovni pobyt v Irsku velmi priblizil tomuto
http://www.cubebikes.de/…ams_pro.html
a premyslim, co na tom biku zmenit, abych byl maximalne spokojeny.
Ty naby se mi moc neliby, rad bych neco na prum. loziskach.
Nemenil bych asi nic naby budou dobry. Jestli jses zavodnik, tak by od veci nebyly rovna riditka s rohama.
Kdepa, do zavodnika mam daleko, to mam na venceni psa.
Libi se mi u toho ta vaha a umisteni tlumice, ale bojim se tech nab, pac se bojim ze zmeskam cisteni a znicim je…
no zrovna ty naby mi prijdou dost slozity na vymenu, tedy jestli jde o kompetniho bajka, ne skladacku. to bych se na to raci vykaslal (navic nejde o nejaky sunty) a vymenil je kdyztak az kdyz se opravdu znicej;-)
ja bych sundal akorat toho skareba a dualy :))) (takze vlastne shimano?)
az na to ze je to Black:-)
ja bych tem nabam věřil a vyměnil je až budou v háji..:)
vyměnit sedačku a dodat rohy
těch nábojů bych se nebál.Kdyžtak vyměníš až odejdou.Xt už je docela kvalitní.Mě osobně by vadily dualy-takže bych si tam nechal dát páčky a zvláš? a brzdové páky k hydrám.PS: na co tě to kolo přijde.
Dle katalogu 76tis, ale radsi bych jenom ram a zbytek si poladil dle sebe.
Bohuzel dovozce na muj mail nereagoval, takze to mozna pritahnu za par mesicu z Nemecka.
Co ocekavas, ze Ti reknem ? To kolo je plne vyvazeny, co na tom chces menit ? Vsechny pripadne zmeny jsou dle individualnich pocitu. Ja osobne bych vymenil nasledujici :
Ja bych vymenil riditka za rovna s rohy. Kdyby nevyhovovalo sedlo tak i to. Dal se mi nelibi dualy takze bych dal RF. Nab se neni proc bat.
Dal bych si rapidfire, ale to je otázka zvyku. A taky nemám rád vidle manitou, osobně bych šel do RS Reba Race U-Turn Poplock.
vymenil bych cely kolo za jiny :-)
na tom biku bych vymenil bikera:)
Pokud vis co udela vidle s SPV, tak to nech tak – je to vyvazeny.