čau , chci si pořídit vlaštovky a potřebuju poradit jaký :Ritchey comp , Easton 30 nebo Syncros , máte někdo s výše uvedenýma nebo i s jinýma zkušenosti co se týče geometrie a tak (na váze mi až tak nezáleží). Dík .
čau , chci si pořídit vlaštovky a potřebuju poradit jaký :Ritchey comp , Easton 30 nebo Syncros , máte někdo s výše uvedenýma nebo i s jinýma zkušenosti co se týče geometrie a tak (na váze mi až tak nezáleží). Dík .
taky zalezi, na co je chces, jestli na sjezd, nebo pohodovy cross country. Ja jezdim to druhe, mam vlajdy puvodni sire 640 mm, zuzeno na 620 mm. Zvednuti o 1,5 cm. Takze takovy spise nenapadny vlajdy. Kolo se bezvadne ovlada, zejmena ve sjezdech. Uz bych je ale nezkracoval, to byla blbost, tech 640 mm je pro to co jezdim optimum.
chtěl bych je na cross country .
na XC mam Amoeby Borly, 680mm sirka.
A kdo někdy viděl pana asistenta v akci, ví, že potřebuje metr široký koridor :-))
na startu marathonu neocenitelne, to mas najednou kolem sebe mista na rozdavani, a kdyz do tebe nekdo drcne, tak diky vetsi stabilite diky sirsim riditkum odpadne on a ty muzes hrnout jako snehovy pluh a ostatni odpadaji do prikopu:-)
Ja chvalim den, kdy jsem se rozhodl vyskouset sirsi riditka. Konecne se mi jezdi daleko lepe. Mam 640 (a zkousel jsem i 680) a vypada, ze optimum pro mne je 660.
vozim ritchey comp, šířka 670 je v pohodě, určitě bych se nebál ,že budou dlouhý, jde o zvyk, oproti té 580 mm dlouhé prasečí kosti se hodně zvedla ovladatelnost kola ve sjezdech.
Kore lite 620mm a je to malo
ted bych asi bral Easton 70 ty nizsi
ritchey comp jsou hrozne drahy na to kolik vazej.jestli je muzes sehnat tak vem aricle za 270,–.dlouhy jsou 620mm.
hmotnost je jedna z posledních věcí kterou řešim :)
Shaman Racing FR 680mm 220g 399Kč.
Ty kore maji na koloshopu za dobrou cenu nevite někdo kolik jsou prohnuty
Ta redukce z 22,2 na 25,4 mm je součástí, nebo musíš koupit zvláš?? Jinak tvarově by se mi líbily.
Ta redukce je součástí jak píše níž Pádlista a tvarově mi teda naprosto vyhovujou.
Kde jsou k vidění v Praze?
25,4 je prumer stredni casti (pro uchyceni do predsravce) a 22,2 je asi na koncich
sorry myslel jsem představec
Exu maji uzky prumer po cele delce a je potreba redukce, ktera je soucasti baleni, abys je dal do predstavce (paklize nemas BMX predstavec).
Jo sorry a Shaman racing samozrejme taky:)
Já jsem je kupoval u Kraba, adresa zde http://www.krabcycles.cz/