tak je nas o jednoho mene.. nas kamarad a skvelej chlapik Standa N.(na bf i b-f pod nickem „bjork“) se bohuzel nevratil z bikovani v okoli Lago di Garda.. tragicky tam po padu z biku zahynul.. stalo se 4.4.2004. Stando, budes naporad jezdit s nama!
tak je nas o jednoho mene.. nas kamarad a skvelej chlapik Standa N.(na bf i b-f pod nickem „bjork“) se bohuzel nevratil z bikovani v okoli Lago di Garda.. tragicky tam po padu z biku zahynul.. stalo se 4.4.2004. Stando, budes naporad jezdit s nama!
Tak to je opravdu smutna zprava. Vis vic informaci ze kterych by se ostatni mohli poucit?
nevim presne kde se to stalo, bylo to prej cca 50km od Lago di garda v regionu Trentino. uzka pesinka, vlevo skala nahoru, vpravo x00m sraz. na biku jeli dva, ten druhej pred nejakou obtiznou pasazi slezl, Standa prej ne.. pak zajel za roh a slyseli ho jen padat.. na miste to mel zasebou.. PROC zrovna pohaje ON!!
člověk stratí balanc raz dva. Já to jednou zažil a přežil protože to bylo vysoký jen 8 metrů a padal jsem po skále do hlíny. Příště podobný úsek projdu. Bikování je někdy o život…
;o((( to je hodne spatna zprava take se primlouvam o vic informaci, jelikoz se tim smerem chystam v lete.
K tomu opravdu není moc, co dodat. Snad jen upřímnou soustrast všem pozůstalým.
Musím říct, že z téhle zprávy mi zůstavá stále takový nepříjemně mrazivý pocit…
Chtěl bych věřit, že se snad jedná jen o nějaký nepovedený žertíček Bjorkových kamarádů…:-(
To je smutná zpráva.
Ten nick je mi povědomej, byl z Plzně?
byl…
Mrzi ma to…
Teda je mi to luto. Je to smutne ked sa to stane, v na prvy pohlad bezpecnom hobby.
v manualu k moji vidli je tucnym pismem ze je to velmi nebezpeny konicek.ale to jen tak mimo.
:,o( To je mi lito. Mozna neni na miste to psat, kdyz jsem zminovaneho neznal, ale neda mi to, jelikoz jsem take temer z Plzne a tak citim jistou spoluucast…
A *****, se Standou jsem kecal čtrnáct dní před odjezdem a ujistoval ho, ze garda je v pohode. Mel obavy, ze se tam bez celopera z kopce nesveze.Slibovali jsme si, ze spolu nekdy vyrazime na krkavec, protoze jsme se posledni dobou mijeli. Vlastne jsme spolu nikdy na kole nebyli, jen jsme kdysi davno spolu cvicili karate a potkali se az po letech.Kazdy jinak bikove orientovan. Stando, at se ti kola toci dobre i tam nahore. Caryfuk
Je mi to taky moc lito…;(