Včera odpoledne jsem objednal, teď přišla. Krásná, nová Marzocchi Mx comp 105 :o) cena sympatická 6350 aji s ježkem a špuntem. Odpoledne mám co dělat. Je nutná výměna ložisek v hlavě řízení?
Včera odpoledne jsem objednal, teď přišla. Krásná, nová Marzocchi Mx comp 105 :o) cena sympatická 6350 aji s ježkem a špuntem. Odpoledne mám co dělat. Je nutná výměna ložisek v hlavě řízení?
ne, pokud nejsou zpraseny(a to bys menil celou hlavu):)
proc by menil celou hlavu?
kdyz sou pozkozeny kulicky(nebo valecky) tak vetsinou sou poskozeny i jejich drahy.
drahy se daji prefrezovat a vylestit, kulicky vymenit a v pripade cartridgeovyho slozeni vymeni jenom loziska a zbytek ma nadosmrti.
pokud loziska behaji hladce ta neni duvod je menit
kde jsi ji za tu cenu objednal?
Z www.kolokolo.cz mi přišla před pár týdny za 5850,–.
Sakra, teď jsi mi pokazil radost :o(
Mám ji z cykloexpert.cz
Cana Marathonky SL je koukám taky sympatická.....!
Ja ji koupil pred par dny na koloshopu a zjistil jsem, ze neni uplne nova. Je rezana … tudiz sundana z nejakyho kola. Delka sice staci, ale docela me tim nastvali. Takze VIDLE Z KOLOSHOPU NEBRAT :(((( (tim jsem s nakupovanim u nich skoncil)
Tak podle upresneni z obchodu je serizla z jinyho duvodu, tudiz beru vse zpet. Vidlice je nova, vse je OK. Timto se omlouvam koloshopu.cz za negativni reklamu :)
Koloshop zabil Tarkana a privlastnil si jeho nick:)
myslis ze ho pred smrti mucili aby prozradil heslo?;)
:-D
Pšššššt.Oni tě slyší:)Nikdy nevíš,kdo je na řadě.
Uz si pro tebe jdou :)
to by me zajimalo, z jakyho duvody serezavaj krky vidlic, jinyho nez ze sundana z kola…
Aby se vesla do krabice :)
Vidlice je zkracena, protoze…cituji z mailu provozovatele obchodu: vidlice má zkrácený sloupek z jednoduchého důvodu – nikde v ČR již provedení MX Comp Air 105 mm není…proto jsme našli jiného dodavatele, který vidlice má k dispozici. Avšak vzhledem k tomu, že jsou určeny pro montáž na kola, je uříznut 1 cm sloupku a vsunut ježek. Je to opatření, které si vymínil český dovozce. Tímto chce zabránit prodeji montážních dílů na trhu. Ovšem v situaci, kdy on není schopen toto zboží dodat sám, postrádá význam a jsou z toho tyto nepříjemnosti. Preberte si to, jak chcete :)))
Velo v Plzni MX Comp 5800,– a MX Comp Eta 7200,– dneska sem ji tam koupil
Gratulujeme tatinkovi!
jen ještě dotaz… když si ji takhle objednám, tak příjde už naplněná olejem?
jsem vzduch?
ano…prijde i s olejem, po prvnim otevreni zjistis jestli je tam toho oleje dost :-)
díky:)