Zdravim, nevite nekdo o spiningu v Brne? Idealne v Líšni, na Vinohradech nebo třeba ve Slatině??
Zdravim, nevite nekdo o spiningu v Brne? Idealne v Líšni, na Vinohradech nebo třeba ve Slatině??
na taborske v zidenicich ale nastvali me tam…
a cim? spatny stroje? jinak ja to nehledam ani tak pro sebe jako pro partnerku :o)
Já teda nejsem z Brna, ale dyš sem tam byl minule na SPORTLIFU, tak v hale fitness byly brněnský fitka co se tomu věnujou poměrně zastoupený. To jen dybys do listopadu nesehnal :-)
dej si www.spinning.cz a najdi si podle zadání města Brno, kde všude jsou
ne kazdej spinning je „spinning“ nektery tam proste nejsou…
Nie je to síce v Líšni ani Vinohradech, ale dobrý spinning je centre v hoteli Slovan (Ocean devils) alebo na Hrnčířskej (Weisersportcentrum).
pochybuju, že bys to po těch letech ještě chtěl :-)
ale na Vinohradech už centrum je :-) – Spinning centrum Sahara
Nevím, ale ted jsem objevil docela dobrý místo s pohodovou dostupností. Mrkni na http://www.spinningmendlak.cz
Omlouvá tě jen to, že tu jsi nový :)
Jaký má smysl vytahovat 5 let staré vlákno, navíc v létě o Spiningu? Reklama?
Já třeba taky včera hledal nejake pořádne Spinning centrum, protože mi praskl rám a teď nemam na cem jezdit…tak aslepon spinning;)
Tak, to tě lituju. Každopádně on odpovídá na starý dotaz, nehledá. Myslím, že kšefty ve fitku teď váznou, tak si ohřál polívku. Nakonec to pro tebe může být motivace, pokud to na Mendlák nemáš daleko :-)
Mendlák sem měl v ,,merku", ale chtěl jsem fakt dobrý stroje a ty maj jinde;) kde neřeknu…nerad dělám reklamu:D.
slovan?
Ten je prej dobrej, ale ne… Povalím sem