Zdravím všechny.Dnes jsem se vrátil z vysočiny a nestačím se divit.Sněhu moc, tak se chci zeptat na nějaký typ na běžky.Dík moc
Zdravím všechny.Dnes jsem se vrátil z vysočiny a nestačím se divit.Sněhu moc, tak se chci zeptat na nějaký typ na běžky.Dík moc
Nějaký značený trasy jsou v Útěchově. Na běžkách sem tam nikdy nebyl, jenom na kole.
Třeba po modré do Adamova:o) Tam je to na běžky jak dělaný:o)
Asi to jde vsude, ale byl jsem na sever od brna- Lesna smer sobesice, za odbockou k panske lise po louce po vyvhodnim okraji sobesic po vyjetych stopach dolu k potoku, potom k udoli Melatin, smer U dubu, pres silnici a podel silnice mezi utechovem a sobesicema, kolem sobesickyho hrbitova pod sobesice, zpet nad lesnou a hura domu. Na km to nevim, ale byla to dobra hodina a ctvr. Mazivo modrej swix. Na brusleni to nikde moc neni, snad az to chodci uslapou.
např:Do Komína trolejákem,přes letiště na Velkou Babu,pak směr Aečkovice apod lesem zpět do Komína.
Na běžkách nejezdím,jenom na kole ,ale značená cesta na běžky je na Rakovci směrem na Ríšovu studanku.
díky za tipy. jezdil jsem okolí řěčkovice, mokrá hora, ořeín, útěchov, soběšice a byla to paráda. tak snad ten sníh nějaký čas vydrží. čau
Ja jsem sel z Kamenaku pres Kohoutovice dolu k prasatum, lesem do Zebetina a odtud na Risovu a Helencinu studanku a pres Bystrc zpet.