nemáte někdo typ na dobrou přilbu se sí´tkou proti hmyzu?…tak do dvou tisíc, víc bych určitě nedal. Byl jsem v sobotu v brně u šírera a z té hromady typů tam byl jen jeden se sí?kou a ten se mi teda rozhodně nelíbil. díky
nemáte někdo typ na dobrou přilbu se sí´tkou proti hmyzu?…tak do dvou tisíc, víc bych určitě nedal. Byl jsem v sobotu v brně u šírera a z té hromady typů tam byl jen jeden se sí?kou a ten se mi teda rozhodně nelíbil. díky
UVEX, ale asi připlatíš :-). http://www.bikecentrum.cz/images/img.php?… Tuto mám a je super.
ta vypadá opravdu pěkně. Asi to dopadne jako vždycky. Začnu na patnácti stech, …potom max. dva tisíce, …potom kolem dvou tisíc …no a nakonec si stejně koupím něco bez limitu, co se mi líbí nejvíc.
A budeš na tom úplně stejně jako já :-) taky jsem začínal na 15 stovkách, pak jsem chvíli chtěl koupit tuhle přilbu, protože se mi fakt hodně líbila, ale nakonec jsem se trochu zkrotil a koupil tu Supersonic RS a za ušetřené prachy dokoupil ještě nové rukavice takže nakonec radost 2× :-)
Já ji mám taky. Na www.bagbike.cz jsem za ni dal něco ořes 2200 Kč. Jediné, co mi nevyhovuje, je to, ze se stitkem je dost omezeny vyhled dopredu i pri mirne sklonene hlave, takze jezdim bez nej. Bude to ale individualni. Jinak Supersonic je taky fajn a tam se do 2K vejdes.
Uvex Supersonic RS – ofic cena je 2200, ale v e-shopech by ses mohl vejít do dvou tisíc. Mám ji teda jenom od pátku, ale zatím spokojenost, jen jsem sundal štítek, protože mi trochu zavazel.
tobe zavazel stitek… :-)))) nesmysl!
Jak to můžeš trvdit, to že tobě třeba nevadí neznamená, že někomu jinému nemusí.Mám řidítka poměrně nízko a daleko a okud tam mám štítek tak abych viděl na cestu tak musím hlavu trošku víc zaklonit a pak mě děsně bolí za krkem, bez toho je to mnohem lepší. A navíc se mi bez něj líbí víc, ale to je věc vkusu.
no jo prehnal jsem to sorac… :-)
ja mam helmu bez mrizek a taky jsem chtel s mrizkama,ale nakonec jsem rad ze jsem koupil bez nich.prej se to furt zedelava a musis to cistit.a kdyz ti tam neco vlitne coz se mi stalo uz hodnekrat,tak se neboj samo to zas rychle vyleti ven.
jo, to mi taky tvrdil prodavač, že do těch nových přileb co vlítne to i vylítne. :)) mě dosluhuje ani nevím kolik let stará mango se sí?kou a dost mi to vyhovuje. navíc od loňska mívám nějakou alergickou reakci na včelí píchnutí, tak bych chtěl těm hmyzákům co nejvíc zamezit, aby se mi někde při jízdě zasekli. :)) …ostatním ujedu.
no tech typu se sitkou je fakt malo(Uvex obecne). bylo tu i vlakno kde se resilo dodatecne vlepeni sitky – to by nemel byt velky problem. jedinou nevyhodu sitky je, ze se pod ni neposkrabes kdyz te neco zere…
:-))jo to je druhej duvod proc ne helmu s mrizkou a sundavat ji pri kazdem svedeni nic moc
lepší se jednou začas nemoct poškrabat kvuli mřížce, než se škrabat pořád bez mřížky, ne??? :)))) navíc kdyby mě píchla včela, tak tu přilbu už taky nemusím zdělat. :))))
Včera jsem zrovna viděl celou novou zasítkovanou řadu od Manga a nevypadají špatně… já vozím starší model sice bez sí?ky, ale náramná spokojenost! :)
jdu ji hledat na net. kdyby jsi měl odkaz tak napiš.
uvex superhelix, docela lehká, vozím ji bez štítku 230 g, za 1540 na bagbike, jinak co jsem viděl katalog (dovozce?) 1790 kč.
Podívej na www.cyklomax.cz na helmy KED,téměř všechny mají sí?ku.Ty ceny má přehnané,dají se sehnat levněji.Mám Aliena,plná spokojenost.
Jasne ze Uvex Supersonic… ted by si ji mohl sehnat do tech 2 tisic… a je good!!!!
Co třeba MET. http://www.ultrasport.cz/…uct_info.php?…
pokud mam byt uprimny s mou ted odpovedi tak urcite je dobre si koupit i ten satek na tu hlavu… mam sice sitku proti hmyzu v helme ale prece se mi to zda nelepsi… navic urcite helmu ktera ma aspon 15 dir vetrani je dulezite!!! Moc nekecam ze… ??? :-)