kde koupit vidlicový olej Denicol v Brně? nechce se mi nechat si to posílat na dobírku, naši by zase řvali že utrácím za hovadiny :-))
kde koupit vidlicový olej Denicol v Brně? nechce se mi nechat si to posílat na dobírku, naši by zase řvali že utrácím za hovadiny :-))
Hmm..... no co třeba v MUAL MOTO s. r. o. Cejl 105 / 107, Brno, 602 00, Tel. 545 213 143
nalezeno 81 odkazů za 0,876 s :)
Neni tam asijska pobocka Razzo?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10..... ufff, jo, je tady, ale nabídli mi jenom motorex a když sem se ptal na denicol, tak mi chlápek řekl, že sice zná, což je prý zárukou kvality, ale bohužel nemá…
Hmm tož já ho v těch končinách kupoval teda sice před rokem nebo tak nějak. To přece .....někde ho musí mít.
no byl tam kdysi dávno na nováčkové obchod opportunity, ale ten už je asi dávnou historií…
No co takhle v mtt Brno, Dukelská třída 103 www.mtt-brno.cz Tož třeba tam něco bude.
Zkus ten motorkový obchod na začátku Merhautovy (na kopci),kdysi jsem ho tam koupil. Je to před křižovatkou s Jugoslávskou asi 150 – 200 m, na pravé straně, je trochu zastrčený.
Sorry, teď jsem jel kolem a je to tam zrušený. Zkus ještě Ježka-je to u nadchodu naproti Kociánce. Ten má ale asi jenom Motul.
Zeptej v prodejne oleju- byvala hospoda ctverec, roh Kounicova Tabor v Krpoli
jo, jo to byla doba, na zachode terovanej zlabek, zadny stresujici
fotobunky…
tady je ten p.Cerny, pro oleje, brzdovku, tuky a jiny chodim jen tam http://www.lubricants.cz/
no v Mual Moto co by ddriv na Merhautove a ted je na Cejlu maj Denicolu celou skalu, ja mam od nich 10W a 7,5W – 270,–
jj,potvrzuji…
Hele, když zajdeš do žabin, je to když jedeš od ulice Chodská směrem nahoru po ulici Tábor, přejedeš silnici co vede k Šelepce, tak po levé straně jsou dva obchůdky. V jednop prodávaj potápěčské potřeby a druhý je speciálka na oleje. Zkus to tam.
Jen pro refresh, Denicol jsem kupoval ted v Mual Moto v Hornich Herspicich 1 litr za 200 Kc (sae 5 a 15). Pani mne nabizela i sae 3, sae 6.5, sae 20 za 180 Kc.