čau chci se zeptat na tu dvoukorunku co se montuje na kony stinky,norca atomiky a na podobne kola je dobra?? vydrží?? napište nake zkušenosti dik moc
čau chci se zeptat na tu dvoukorunku co se montuje na kony stinky,norca atomiky a na podobne kola je dobra?? vydrží?? napište nake zkušenosti dik moc
Co je dobrá? Co koho má vydržet?
NO JESTLI JE TO DOBRA VIDLICE A JESTLI SE BRZO NEPOSERE..
Poserese každá vidlice otázka jestli při pom co má zvládnout nebo už při něčem na co není stavěná?
Takže eště jednou Co je dobra vidlice? Co má vydržet , koho má vydržet?
no vydržet by měla sjezd pokud možno ce nejdele a nake ty dropy ale spiš sem se ptal jestli ju tady nekdo nema že by napsal třeba jo uplně vklidu bez oprav a nebo ne ta vidla je na *****..
Tak má jí tu lidí dost. Problém je že to je z vnějšku neštelovatelná vidle a dofukuje se. Vidle je to relativně tuhá, chod po tom co to člověk odladí (hustota oleje , tlak vzduchu tvrdost pružiny) je slušný.
Protože si furt nenapsal kolik vážíš, na jaký kolo to přijde a ani kolik metrů nají ty dropy, nemůžu říct kolik ti vydrží ,nebo že jí budeš nebo nebuděš muset štelovat.
tak ja mam už osumdesat kilo což je dost a prozati ji chci dat na leadra velikost 14 ale pak si chci kupit norco tornet a ktěm dropum prvni sezona bude hodně opatrna sem už rok a dva měsíce po urazu a eště sem neseděl na kole tak si ho chci poskladat at to pak mam ready počitam že v zimě už bych mohl zajezdit ale žadne skočky..
prosím poradte někdo..
Chlape jeden nevím proč nemůžeš pochopit že stím ti neporadí nikdo.
Nikdo z nás neví jakej můžeš mít z tý vidlice pocit , nikdo z nás neví jak ostře jezdíš, kde jezdíš, proto nikdo ti nemůže říct jestli ti bude vyhovovat. Jedinej způsob je si tu vidlici půjčit , mne třeba a? sou Mazocchi dobrý vidlice jejich chod nesedí. Naproti tomu Manitou ač tuhostí cennou nic moc v porovnání s Mazocchi mi seděj chodem. Dakže se projet a udělat si úsudek Pokud chceš slyšet hardcore, tak jsem viděl jezdit borce na Leaderovi s Marzocchi Monster, jenže to byl lowraider do města jen na zevl a to jen z recese.
Kdyz si nedokazes precist mail, tak mi napis na ICQ.