Cyklostezka Českém ráji se NERUŠÍ

13 nepřečtených
  • Beeda

Cau, tak cyklostezka v Ceskem raji zustava, aspon na rok, nebo mozna selhala organizace pri ruseni:-) viz. http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?…

0 0
    • LukasX  

super, zrovna dneska sem se rozciloval, co to je ohavnost takhle vytesnovat .. kazdodenni problem ;o( Jeste ze to pozdrzeli alespon.

0 0
    • lubos  

Z clanku „.. protoze kola skodi prirode …“ ja tyhle lidi miluji :)

0 0
    • ravo  

Tak jsem si ten článek přečetl a nejvíc mne zaujala věta „Navíc kola škodí přírodě, takže by ji toto omezení pomohlo chránit“. Nedalo mi to, tak jsem poslal velmi zdvořilý todaz na správu CHKO, co tím mají na mysli. Jsem zvědavý, co mi odpoví…

0 0
    • jarin  

i kdyby tu cyklostezku zrusili, pochybuju, ze by ten zakaz vjezdu nekdo respektoval. Ja teda URCTIE NE.

0 0
      • enjoy  

jarine ses to ty?:-) admine davej si na tohohle cloveka pozor!:-)

0 0
        • jakub  

huuua jarin je zpatky (((((-: zdar rejpale (((-:

0 0
          • ravo  

Já si tím zas tak moc jistý nejsem, že to je náš starý „dobrý“ jarin. Každopádně když si kliknete na jeho nick, tak se porklikáte k jeho stránkám a já si myslím, že starý jarin by spíš zůstal anonymní…

0 0
            • enjoy  

taky jsem mel pocit ze tamtomu jarinovi je vic,ikdyz neviom to jiste,choval se na min:-)

0 0
            • enjoy  

hm,asi to neni on,co si pamatuju tak tamten delal v nejakym bikeshopu,tenhle tezko:-) timto te tu jarine vitam,nebudes to tu asi s tim nickem mit lehky:-)

0 0
      • Jirik123  

problem toho useku je v tom ze v lete tam je turistu jak na vaclavaku a rychla jizda na kole muze byt opravdu nebezpecna, snad by stacilo dat tam velky cedule at sou cyklisti a pesaci navzajem ohleduplny… ale argument o niceni prirody je naprosto nesmyslny, cyklisti to tam nenici o nic vic nez ty armady turistu

0 0
        • blue.sun  

Obra? to… Cyklisti ničí stezku míň, než armády turistů… v Českým ráji se pěšáci chovají jak prasata, ale to asi všude…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.