Mrkněte na tjtrinec.euweb.cz. Pojedete to někdo?
Mrkněte na tjtrinec.euweb.cz. Pojedete to někdo?
no, trasa je podle mne to nejlepsi z beskyd…
Možná to nejlepší z Těšínské části Beskyd – vypadá to zajímavě. Kolik to má maximální délku? Startovné?
více info na http://www.tjtrinec.euweb.cz/homes.htm
.. trasa bude docela výživná (většinu míst znám), asi do toho půjdu !!? :o)
Tu trasu jsem už několikrát obdobně projížděl . Opravdu to stojí za to . Nevím jestli pojedu , protože den předtím se jede Rožnovský krpál . Uvidím jak na tom budu s časem a fyzicky . Ale myslím si , že bychom pořadatele podpořit mohli .Dobrých akcí není nikdy dost .
No, vypada to hezky, ale jestli pojedu uvidim az rano, v sobotu jdu na horsky duatlon do Žiaru. Tak mimochodem, kolik to cele muze byt km? Zdar
pokud do te doby neco potrenuju, tak bych se mozna taky zucastnil… nevypada to spatne…
Netrenuj… Ja bych asi taky jel, ale nejspish to tak po pulce zabalim, tak at nejsem sam… :o)
no to by slo :-) ja to taky vidim tak na tu pulku :-)
… co se týče počtu km, tak bych to viděl něco mezi 80 – 90 km !?
Nevypadá to špatně, část trasy znám … v Třinci dlužím společenskou návštěvu … tož podle počasí.
Trasa je to moc hezká, ale tak na 3 dny…
No, mozna by sla zajet i za dva :-)
Jel by někdo z Pražský sekce?
Kde se tam dá solidně ubytovat – ve stanu mě byla kosa i v Kopřivnici ??? Třeba pá-so-ne – po ??
to chce lepsi spacak :-)
Tak tak… Ja mam do –5, a spim jenom v tenkch i kdyz je vemku kosa jak svin… No a kdyz je teplo, tak spim pod spacakem… :o)
byl jsem ted v rumunsku a jelikoz mam spacak asi tak do +10 tak jsem si od kamarada pujcil do –15 a ve vysce 2200m nad morem mi bylo porad vedro :-)
No tak, mám přeci jen starší kosti a záda už mi tolik neslouží.. V sobotu budu v Klimkovicích, tak pokud to vyjde, v neděli bych přijel ale nevím kam přijet a kde se prezentovat…
no to ja taky nevim… moc jsem ten web nestudoval, ale myslim, ze to tam napsany ani neni… tak snad se info objevi casem…
Převýšení je 3485m a délka 105km
za kolik si to zajel?
se zastávkami jsem to jel 11:25h a čistý čas byl 7:55h . (Drtiče jsem jel i se zastávkami 6:40) Jeli jsme to celkem pohodu, ale celé to objede pouze trénovaný člověk!! Je tam ale hodně zkracovaček, tak to bude pro každého.
Škoda, že je to v Neděli – sobota by byla lepší…
Ahoj Bikeři. Zítra jedem projet celou tra?, tak uvidíme. Mám strach z úseku mezi velkým a malým Polomem… je tam trochu bláta… Ale jinak to je pohoda. Už jsme to několikrát jeli a je to jen trochu těžší než Drtič.
Jestli to pocasi bude pokracovat tak ja pokracuje tak bych zvolil variantu sjezd do Lomne z Murinkoveho a vyslap nahoru na Slavic. Ty mokrady mezi murinkovym a pod malym polomem budou veeelmi huste. BTW jeli jste nekdo pres Velky polom posledni dobou? Ti lesaci tomu dali co.
Celé jsem to objel v neděli a je to jetelné pouze pro velmi fyzicky zdatné. Jako na Drtiči jsou povoleny zkracovačky, tak proč ne… A taky se nemusí zajíždět na Kozubovou. Po modré je to do Košařisk dost tvrdý sjezd a pak je opět tvrdý, ale výjezd na Ostrý-salaš.. A ze Slavíče to je na Ostrý kousek po hřebenu.
Kdysi jsem to jel, předpoklládám, že z Čantoryje se jede v pravo po značce dolů su?oviskem. Přišlo mi to dost těžké a hodil jsem tam tygra. Sjíždíte to čistě? Taky výjezd na Velký Stožek po značce je nejetelný existuje tan objížďka po silnici z Polska, nebo se šlape vedle kola?
Z Cantoryje se to jezdi tam jak pises. Me to prijde celkem v poho. Usek na Stozek se samozrejme slape vedle kola. To ale rozhodne nebudou ty nejhorsi mista trate :-).
Tak z Cantoryje se mi to zda celkem vklidu… Sem to tam kdysik jel dokonce s pevnou, jak sem eshte nemel odpruzenou vidlu, a zadny problem. Ale nekteri chrti tam mivaji problem… Pokazde co sem tam jel, tak tam nekdo vedl kolo vedle sebe, hlavne tu posledni prudshi cast… Na Stozek shlapu vedle…
a uz tu nekdo sjel ten stozek opacnym smerem?
Jako ze sem to vzdycky jel (teda shel)opacne, takze ne…
Ja to jel zatim 3× smerem z Cantoryje. Ovsem 2× z toho jsem vyjel jen na Stozek a pak se vracel kousek z5 a na Filipku. Docela prudka cast je sjezd primo z vrcholu Stozku. To sem tak nejak necekal a sjel sem to jen tak tak. O te casti se mezi beznymi cyklisty rika, ze je nejetelna.
no prave proto se ptam :) ja sem to sjizdel jenom jednou(nesjel), ale to sem bika mel asi dva tydny, je uz to hodne davno, bude treba zkusit znova :)
Stožek je jetelný, ale někdy… No a v neděli uvidíme. Chystá se celkem hodně lidí(většina jede jen část..??!!, takže se těším na 7.30 u sportovní haly Stars v Třinci (já tam budu už v 7.00)
Nevíte někdo, jak to tam vypadá po „povodních“ s terénem? Pojede se tahle akce?
Dneska se jdu podivat na Javorovy a zitra se snad trosku projedu. Tak dam vedet. Ovsem, jestli uz nebude prset a HLAVNE nebudou ted jezdit v bahne traktory, tak si myslim, ze to bude ok
Díky za info,chtěl bych vědět, jestli se to jede a jestli se má smysl trmácet tu dálku. Psal jsem i na webmastra z uvedených stránek, zatím žádná odpověď. Taky by mě zajímalo, kolik se to chystá jet lidí, ani není na webu napsáno, jestli bude nějak značená tra? a další info – nezapoměli na to pořadatelé?
Ahoj. Jsem jeden z pořadatelů. Akce se bude určitě konat! Letos to jedem jen jako vyjížďku. Pokud to tady neznáš, tak je důležitá mapa Beskyd 1:50000 (KČT Slezské Beskydy a Jablunkovsko). Chtěli bychom to jet pokud to bude jen trochu možné všichni pohromadě. Nejde o závody, ale o společný maraton-výlet. Akci děláme hlavně jako poznávací. Všichni znají z Beskyd jen Pustevny a Lysou Horu, no a tady to zná jen málokdo. Dnes jsem objel Kamenitý, Ostrý a Slavíč a kolo mám celkem čisté, ale kalužemi jsem jel krokem… Snad to vyschne. V dalších letech to snad označíme a pojede se to jako Drtič. Tak čus pozn. náš WEBmaster je indisponován, narodila se mu dcerka…
OK, díky za info. Škoda, že jste to neudělali v sobotu. Budu se snažit dorazit.
ale hezkou trasu jste si naplánovali. Z Beskyd znám blíže jen okolí Řeky a tam jsou slušné terény a dost težké kopce. Tohle zajed celé bude fakt záhul, v mojem případě spíš boj o život. V Třinci mám pár kamarádů tak že bych zajel na návštěvu :-)
Chtěl bych jet, pošli mi prosím na sebe kontakt, kdybych to ráno nemohl najít přes SMS na 720704623 s infem Pořadatel. Díky K2
Tak kdo jede? Ja se tam asi objevim, ale urcite nepojedu celou trasu, spis jenom zkusim kousek ;)
… je možné že se taky objevím, záleží na počasí…
trosku jsem jeste porad zvazoval jestli taky nejet. Jenze jsem se dozvedel, ze ve stejnem terminu existuje dh akce ve stredisku Razula (www.razula.cz). Takze neni vubec co resit :-)
hmm… tak o tom sem vubec netushil… sem uz na zitra domluveny na Prashivou a dal hrebenem…
byla to velmi vyzivna akce. Doslova vyzivna. Jeste ted si vyhrabavam s oci bahno. Je dost zajimave dojizdet poslepu do cile v 50–60kmh.
Tak to verim… My sme tu vyjizdku dneska vzdali, bo se mi do oho deshte fakt nechtelo… Nakonec sem se byl aspon trochu projet vecer, a po jednom projeti trasy sem taky vypadal, jak po hodinovym zapase v bahne… ;o)
Cau Goofy. Tady nejake foto pro priblizeni atmosfery zavodu. Skoda, ze kamos nefotil jak tento skocek daval Marosak. To by vypadalo ponekud jinak :-). No a jeste stesti pro me ze nefotil jinde na trati, protoze by tady pribylo mnoho novych fotek v rubrice pady :-)
fakt sem uz asi debil. Pisu: „Tady nejake foto“ a nedam odkaz :-) Takze znova. Tady nejake foto: http://www.bike-forum.cz/forum/foto.php?…
tak jeste foto zachycujici Marosaka. http://www.valachy.cz/Asp/gallery.asp?…
trosicku rozdil no :-)
No jo no… Marosana se ma na tebe co dohanet… :o) Jinak sem se dival na fotky na vebu, a bylo tam docela blaticko… ;o)
Tak co maratonci? Jaxe vam to jelo? Jestli bylo i u vas tak mokro jako na nasi akci tak velky respect vsem ucastnikum.
jelo se dobře, mokro bylo trochu a taky trochu pršelo, takže jsme upravili délku, trasu atd., ale myslím že se to všem zúčastněným líbilo