Ahoj!!!!!!!!!! Zdravím všechny bikery a příznivce Drtiče obzvlášť, přiznám se, že letos mám(a máme) v přípravách trošku skluz, ale to nevadí. Do dne „D“ bude vše standartně připravené. Přihlašování už je v plném proudu, ale placení jsme rozeběhli až ode dneška, čekal jsem až se domluvíme ve firmě UAX na tričkách – z přední strany bude jejich nový cyklo motiv a ze zadní motiv k Drtiči. Jsem zvědavý, jaký to bude mít ohlas. Chtěli jsme spíše něco kvalitnějšího, aby se s tím člověk pak nestyděl jít i někam do společnosti.
Jinak Drtič se letos jede přes LYSOU HORU, nemusím říkat jaké je to riziko, může se to takto jet naposledy.
Taky nemusím připomínat, že je to jediný maraton v ČR, při kterém se dostanete do výšky nas 1300 metrů nad mořem, jen výjezd na tento kopec má převýšení více než 1000 výškových metrů (celý maraton přes 3200), že jako jediný maraton máme nejdelší časové limity, 11 hodin do tomboly (a pak 13 hodin), takže opravdu na to máte dostatek času, že Drtič není závod, že je tím nejpohodvějším maratonem kde si vychutnáte výhledy do širého okolí, při ideálních podmínách uvidíte Jeseníky a Vysoké Tatry, jede se podle map, každý dostane kvalitní barevnou mapu o vel. A3, sbírají se razítka z hospod a hledají tajné kontroly :-) , spaní ve stanech je zadarmo, po dojezdu vapka a sprchy pro všechny, medaile pro všechny, atd. atd. atd.
Myslím že to už tady všichni dobře znáte, každý rok jezdí na Drtiče hodně lidí z Bikefora a každý rok je tu dost ohlasů (a mě těší že kladné převládají – stačí když si dáte vyhledat slovo Drtič :-)
Jo a kromě triček další změna – medaile bude mít nový vzhled! kovové ozubené kolečko s motivem uprostřed… dám ještě obrázek na web.