chtel bych poridit novej ram misto artura a libi se mi GTecko Avalanche 1.0,zajimalo by me jestli vydrzi 110 kilo pri hrubsim zachazeni v terenu?a kolik je vlastne jeho cena?a jestli se da koupit samostatne?dik za pomoc;-)
chtel bych poridit novej ram misto artura a libi se mi GTecko Avalanche 1.0,zajimalo by me jestli vydrzi 110 kilo pri hrubsim zachazeni v terenu?a kolik je vlastne jeho cena?a jestli se da koupit samostatne?dik za pomoc;-)
ked som ten bike kupoval, tak ma to tiez zaujimalo! mam 100 kg a tiez sa s tym nemaznam ale mam ho kratky cas na to, aby som mohol povedat:„ano vydrzi“!:-) kazdopadne ked som sa na ten bike (ram) pytal kade tade tak neboli speci pripomienky v tej cenovej kategorii… a ci sa da kupit samostatne nemam ani paru…:-(
mozna bych koupil i ram GT Avalanche 0.0,vzdycky jsem chtel tmavej ram ,ale co jsem kouknul na fotky http://www.bike-forum.cz/forum/bikes.php?… tak jse mi libi i ten bilej:-)
Pokud vim GT neprodava ram Avalanche samostatne, ale parkrat uz jsem ho videl prodavat na bazaru, taky se muzes zeptat u dovozce. Co se tyce nosnosti – IMHO je to solidne postaveny ram a i 110 Kg by mel v pohode uvezt, otazka je co minis tim „hrubsim“ zachazeni – to si musis rozmyslet sam, jestli je to jeste na XC ram nebo uz FR.
Nějaké rámy jsou v nabídce: www.velohanak.cz/ sekci slevy, je to tuším Brno.
OK,dik za radu,bikecentrum mi napsalo v mailu ze ty ramy samostatne nejsou k dispozici.tak jsem volal do toho velohanaku a maj ho i v me velikosti XL:-)tak jsem ho hned objednal,za tu cenu neber ho;-)
chvíli jsem přemýšlel o tom rámu Zaskar Expert 2004, ale co jsem zkoušel na stejném rámu jet, byl pro mě strašně dlouhý, ale jinak si myslím že je to dobrá koupě.
Avalanch je kratsi. Az Zaskar ma prodlouzenou geometrii.
To jo, já myslel, že zaujala ta cena Zaskar Expert rámu, tam je cena velmi zajímavá → 5.990,– v bíle, velikost XL.
To je teda „degradace“ :) Tak před deseti lety stával kuličkovanej Zaskar (6061-T6) asi 25 tisíc. Ale taky to bylo Made In USA.
Jojo od roku 2002 od prechodu z Eastonu je provedeni Zaskaru trochu lacinejsi. Ale i tak si myslim ze je to dobrej ram.
Ano, to bezpochybně.
wau ted jsem nasel ten ram na internetu, a ja objednal ten GT Avalanche,tak to musim zrusit tu objednavku ten zaskar v te bile je paradni:-)
Ale bacha na tu jeho délku
srovnaval jsem tu velikost podle info na bikecentrum a moc velkej rozdil tam neni,je to necele 2cm a na moji vejsku 201cm to bude akorat a snad nic nemuze byt vetsi nes artur23 ktery ted mam:-)))
2 cm je dost, ale s tvou výškou … myslím si že ti bude dobře sloužit, sám jsem ho chtěl vzít, ale přece jen je pro mě moc dlouhý a představec s takřka 0 neznám.
ja mam hlavne posledni pulrok problemy s zady tak potrebuji jezdit vic vzprimene,tak mi to bude asi vyhovovat
Jen počkej, Zající!